Læs den officielle beskrivelse

1 996 Den Development Research Academy for det 21. århundrede blev oprettet for at give forskning i verdensklasse og høring inden for den offentlige orden og udvikling. 1998 Institut for Offentlig Administration blev etableret i Institut for Økonomi og Ledelse til at fremme højt niveau embedsmænd. 2000 School of Public Policy and Management (SPPM) blev oprettet den 24. oktober som den første PA skole i Kina. 2002 Den første gruppe af MPA studerende indskrevet på SPPM. 2003 Ph.d.-programmet i Public Policy and Management blev lanceret. 2005 første MPA-E klassen startede. 2007 Master i International Udvikling (MID) blev lanceret. SPPM modtaget en fremragende rating i den første nationale evaluering af MPA-programmer. 2008 Master i International Public Administration (IMPA) blev lanceret. 2009 Fælles det globale netværk af MDP (Master of UDVIKLING Practice). 2010 Ti-års jubilæum SPPM øjeblikket har 20 fuldtidsansatte professorer, 12 lektorer, 10 adjunkter og 52 forskere med doktorgrad. Der er mere end 800 studerende på skolen, hvoraf næsten 130 er internationale studerende fra næsten 60 lande over hele verden. Skolen er tilknyttet seks permanente forskningscentre: Institut for regeringen, Policy Institute den offentlige, NGO Research Center, Institut for internationale strategi og udvikling, Center for Kinastudier, Institut for Taiwan Studier og mere end et dusin forskning centre og institutter baseret på projekter, nemlig: Kina Institution for Science and Technology Policy ved Tsinghua University, Kina Institut for Planlægning og Udvikling på Tsinghua University, Center for Videnskab, teknologi og Uddannelsesforskning ved Tsinghua University, Center for Industriel Udvikling og miljøforvaltning (CIDEG), anti-korruption og Governance Research Center (ACGRC), beskæftigelse og social sikring Research Center, Research Center for Regional- og byudvikling (RUDC), Clean Development Mechanism Research Center (CDM-RDC ), regeringen Innovation Research Center, Center for Environmental Policy and Management, Health and Development Institute (HADI), og Beijing Filosofi og Social Science Research Center for Emergency Management. Missionen for School of Public Policy og forvaltning af Tsinghua University er at give uddannelsesprogrammer akademiske og professionelle i offentlig ledelse og forfølge akademisk ekspertise og praktisk anvendelse i offentlig politik og forvaltning forskning. Skolens langsigtede mål er at blive en verdensklasse offentlig administration institution, der aktivt beskæftiger sig med undervisning, forskning, uddannelse og rådgivning.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

School of Public Policy and Management,Tsinghua University

Master of Public Administration i International Udvikling (MID) grad program er designet til at forberede eleverne til at blive aktive globale borgere, og for at øge dere ... [+]

Master of Public Administration i International Udvikling (MID)

&nbsp

Master of Public Administration i International Udvikling (MID) grad program er designet til at forberede eleverne til at blive aktive globale borgere, og for at øge deres forståelse for Kinas udvikling oplevelse. Programmet fokuserer på den offentlige orden fra et internationalt perspektiv, der kombinerer grundig uddannelse i analytisk og kvantitative metoder med fokus på kinesisk praksis og bæredygtig udvikling. Desuden giver programmet studerende med praktiske erfaringer i en række discipliner, herunder landbrug, politik, sundhed, teknik, ledelse, miljøvidenskab, uddannelse og ernæring.

... [-]
Kina Beijing
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk