Southwestern University of Finance and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1925, beliggende i Chengdu
Det eneste forretningsorienterede universitet i det vestlige Kina, der er opført i både " Projekt 211"

Akkreditering eller anerkendelse af nationale eller internationale kontorer

- Medlem af Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling (2010) - Undervisningsministeriet (MOE) 's "National Outstanding Teaching Team on Business Administration" (2010) - Nr. 7 i Anvendt økonomi i MOE's nationale ranking og nr. 1 i vestlige Kina (2009) - nr. 7 i bogføring i MOE's nationale ranking og nr. 1 i vestkina (2010) - nr. 1 i økonomi i MOE's nationale ranking (2003) - anerkendt som en af ​​"kinas top ti mest Konkurrencedygtige Business Schools for MBA-programmer "af Kinas MBA Association (2010)

- Tildelt "20 års MBA Education-The Best Business School" af Kinas MBA Association (2011)

Om Chengdu

Et af de vigtigste økonomiske, transport- og kommunikationscentre i Vestkina. I 2006 blev den udnævnt til Kinas 4: e mest livlige by af China Daily.

En international storby, der er højt anerkendt for sin velstående forretning, kulturelle / historiske essens, smukke naturskønne steder og gunstige omgivelser.

Chengdu positionerer sig selv for at være et finansielt center for Vestkina og har med held tiltrukket store internationale finansielle institutioner
dvs. Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase og Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank osv.

Mere end 250 Fortune 500-virksomheder havde etableret filialer i Chengdu, der først og fremmest rangordnede antallet af Fortune 500-virksomheder i Central- og Vestkina:
dvs. JP Morgan Chase, Henkel og GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson og Microsoft osv.

Pandaens hjemby: Et avls- og forskningscenter for gigantiske pandas blev grundlagt i Chengdu's nordlige forstæder. Det er den eneste af sin art i verden, der ligger i et storbyområde, der tiltrækker næsten 100.000 besøgende hvert år.

Chengdu Lufthavn ligger 20 km uden for Chengdu centrum og er en af ​​de vigtigste luftcentraler i Kina, for nylig rangeret 4. i passagervolumen. Det tjener fly til / fra de fleste større byer i Kina og nogle internationale destinationer, herunder Amsterdam, Bangkok, Hongkong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Seoul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurt, London, San Francisco og Singapore mv.

Placeringer

Chengdu

Address
Guanghua Campus
Chengdu, Sichuan, Kina

Chengdu

Address
Liulin Campus
Chengdu, Sichuan, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig