Tongji University, School of Economics and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Tongji University begyndte programmer i økonomi og ledelse i 1956, og var en af ​​de tidligste universiteter i Kina for at lancere sådanne programmer. School of Economic Management blev grundlagt i 1984 og fusioneret med Business School for at blive School of Economics and Management (i det følgende benævnt SEM) i 1998. På nuværende tidspunkt dækker SEM hoveddisciplinerne økonomi og ledelse gennem Institut for Ledelse Videnskab og Teknologi, Institut for Byggeledelse og Fast ejendom, Institut for Erhvervsøkonomi, Institut for Regnskab, Institut for Offentlig Administration og Afdelingen Af økonomi og finans. Tilsvarende forskningsinstitutter og laboratorier er også etableret i disciplin på anden niveau.

Efter mere end halvtreds års udvikling har SEM gradvist etableret en mission for innovation, dyrkning og service med et mål for internationalisering og en stærk forskningsorientering.

SEM har for tiden 210 fakultetets medlemmer, hvoraf 60 er professorer, 74 er lektorer. På nuværende tidspunkt er der mere end 1500 registrerede undergraduates, over 4000 postgraduates (herunder akademiske kandidater og postgraduates af faglige grader, såsom MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) og ph.d.-kandidater. Efter ca. 30 års udvikling har SEM dyrket tusindvis af professionelle ledelses talenter, som nu spiller vigtige roller i udviklingen af ​​den nationale økonomi.

Videnskabelig forskning, både akademisk og anvendt, er hovedfokus for skolens udvikling. Med fokus på de reelle behov for disciplinkonstruktion og økonomisk udvikling kombinerer SEM undervisning og videnskabelig forskning. SEM gennemfører aktivt forskningsprogrammer på nationalt plan, arbejder med berørte ministerier, provisioner og virksomheder. I mellemtiden er der udviklet internationale samarbejdsprogrammer med mange udenlandske videnskabelige forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter i USA, Tyskland, Schweiz mv. Det overordnede videnskabelige forskningsniveau er blandt de bedste i handelsskoler i Kina.

Internationalt samarbejde og udveksling er et af SEMs væsentlige træk og fordele. SEM har samarbejdet i bachelor-og kandidatuddannelser med ESCP Europe Business School og ESSEC Business School, en MBA dobbelt-grad program med Manchester Business School, et EMBA dobbelt-grad program med University of Mannheim, MBA og Finances programmer med Case Western Reserve University, Og SIMBA-programmet med ENPC School of International Management. På nuværende tidspunkt har SEM etableret samarbejdspartnerskaber med over 70 berømte handelsskoler og universiteter i 26 lande med hensyn til fakultetudveksling, videnskabelig forskning og udveksling af studerende.

SEM har haft mange resultater i sin internationale vækst og disciplinære udvikling. På nuværende tidspunkt er SEM et officielt medlem af AACSB, EFMD, AMBA og PRME. Det er blevet tildelt AMBA Accreditation, EQUIS Accreditation og AACSB Accreditation. I 2014 blev SEM rangeret den syvende blandt Top Business Schools of Mainland China i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og det er også blevet hædret det mest indflydelsesrige mærke af MBA-programmet af Forbes, Kina. I 2016 blev SEM's Master in Management globalt placeret som den 50. af Financial Times. I fremtiden vil Tongji-SEM fortsætte sine bestræbelser på at udvikle en internationalt anerkendt økonomi- og ledelsesskole.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Deltids-MBA » Se EMBA » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

MGBM - Spor 1: Master of Corporate Management

på universitet Fuldtid 24 - 30 måneder September 2019 Kina Shanghai

Programmet er en fuld-time pre-erfaring postgraduate degree program. Det er tilpasset til nyuddannede, både kinesiske og internationale, der er interesseret i både international erhvervsliv og kinesisk økonomi eller dem med højst to års fuldtidsarbejde efter kvalifikation, der har multikulturelle kvalifikationer og sigter mod at tage op internationale lederstillinger i deres karriere. [+]

Master i Global Business Management (MGBM) - Corporate ManagementOversigt

Programmet er en fuld-time pre-erfaring postgraduate degree program. Det er tilpasset til nyuddannede, både kinesiske og internationale, der er interesseret i både international erhvervsliv og kinesisk økonomi eller dem med højst to års fuldtidsarbejde efter kvalifikation, der har multikulturelle kvalifikationer og sigter mod at tage op internationale lederstillinger i deres karriere. Programmet har til formål at udvikle elevernes ledelseskendskab og færdigheder i forbindelse med at styre global forretning og forstå Kinas forretningsmiljø, skabe et samfund af forskelligartet kultur, forbedre elevernes internationale eksponering og forberede eleverne til potentielle kandidater til lederstillinger i internationale ledelse i et tværkulturelt arbejdsmiljø.... [-]


MGBM - Spor 2: Master of Technology Economics and Management

på universitet Fuldtid 24 - 30 måneder September 2019 Kina Shanghai

Programmet er en fuld-time pre-erfaring postgraduate degree program. Det er skræddersyet til ny teknik, videnskab eller ledende kandidater, både kinesisk og international, som er interesserede og fast besluttede på at få viden og færdigheder til at tilskynde innovationsstyring og udnytte teknologiens kraft inden for globale organisationer eller i kinesisk erhvervskontekst. [+]

Master Of Global Business Management (MGBM) - Teknologi Økonomi Og LedelseOversigt

Programmet er en fuld-time pre-erfaring postgraduate degree program. Det er skræddersyet til ny teknik, videnskab eller ledende kandidater, både kinesisk og international, som er interesserede og fast besluttede på at få viden og færdigheder til at tilskynde innovationsstyring og udnytte teknologiens kraft inden for globale organisationer eller i kinesisk erhvervskontekst. Efter afslutningen af ​​dette program vil eleverne ikke kun være udstyret med færdigheder til at tage en ledende rolle i innovation og teknologiledelse, men også med banebrydende viden og praktisk sans for at drive forretning i Kina.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Tongji Building A, Siping Road 1500
Shanghai, Shanghai, 200092 CN