The University of Nottingham Ningbo China

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Nottingham Ningbo Kina (UNNC) var det første kinesisk-udenlandske universitet for at åbne sine døre i Kina. Etableret i 2004, med fuld godkendelse af det kinesiske undervisningsministerium, drives vi af University of Nottingham med samarbejde fra Zhejiang Wanli Education Group, en nøglespiller i uddannelsessektoren i Kina.

Hurtige fakta om universitetet

 • Universitetet i Nottingham Ningbo Kina (UNNC) var det første kinesisk-udenlandske universitet for at åbne sine døre i Kina i 2004.
 • På UNNC har vi mere end 6.500 studerende og omkring 750 er internationale studerende
 • Vi har mere end 700 ansatte, fordelt på akademiske og professionelle tjenester.
 • Vores medarbejdere og studerende kommer fra mere end 70 lande og regioner rundt om i verden.
 • Universitetet er beliggende i en 144 acre (584.666m²) campus i Ningbo, Zhejiang provinsen.
 • Vi har tre fakulteter: Business, Science og Engineering, Humanitites og Social Sciences.
 • Vi tilbyder 28 bachelor kurser og 22 postgraduate kurser.
 • Universitetet har ti forskningscentre og institutter.
 • Vi blev tildelt en licens til at give ph.d.-studerende i december 2008 og har omkring 300 ph.d.-studerende.
 • Vi har Kinas første kulstofneutrale bygning, der er hjemsted for vores Center for Bæredygtige Energiteknologier (CSET).

Årsrapport

"2016 har været et overgangsår med mange spændende initiativer og resultater. Det er en god start til vores mission for 2020 og placerer UNNC i en stærkere position for fremtiden"

 • Professor Chris Rudd Universitetet i Nottingham Ningbo Årsrapport 2016 er nu tilgængelig. Denne rapport opsummerede og fremhævede de vigtigste fremskridt og resultater fra universitetet i det forløbne akademiske år. Det delte nogle af universitetets mest fremtrædende præstationer og glædelige øjeblikke i dets startår for implementering af strategien 2020. Fire vigtige udviklingsområder, der er omfattet af rapporten, er:
 • Undervisning & Læring
 • Forskning & Disciplin Building
 • Reformer og omstrukturering
 • Socialt ansvar & Fællesskabsforlovelse

Efterspurgte kandidater

Vi har mere end 6.000 studerende og hvert år omkring 1.500 kandidater med fremragende akademiske kvalifikationer, overførbare færdigheder, et kreativt perspektiv og et nyt perspektiv. De er efterspurgte fra arbejdsgivere over hele kloden, der anerkender fordelene ved at ansætte talenter med et internationalt perspektiv.

Vores internationaliseringspolitik betyder, at vores studerende kan studere ved University of Nottingham i Storbritannien eller at gå som udveksling eller studere i udlandet til andre universiteter over hele verden.

Internationale studerende kommer fra mere end 60 lande rundt omkring i verden, og kinesiske bachelorstuderende vælges fra de fleste provinser på baggrund af deres eksamenseksamen.

Konkurrence for indrejse er stiv, og eleverne skal have et minimumsniveau for engelsk, der accepteres på vores uddannelser. Vi er bekendt med en række oversøiske skoleafgangskvalifikationer. For yderligere information om de kvalifikationer, der er nødvendige for at studere her, email vores admissions team.

High-impact forskning

På UNNC spænder forskningen på alle fakulteter og discipliner, og vi har flere centre og institutter, der genererer stor effektforskning.

Vi er forpligtet til at levere verdens førende forskningsekspertise, der er relevant for Kinas interesser og behov.

Vores ph.d.-studerende spiller en vigtig rolle i vores forskningsmiljø, og vi er ivrige efter at støtte fremtidens forskningstal.

Personale af højeste kvalitet

Vi har mere end 600 undervisnings-, forsknings- og professionelle servicepersonale hos UNNC, rekrutteret fra topuniversiteter, forskningsinstitutter og virksomheder fra mindst 40 lande verden over.

Alle undervisningen på campus udføres på engelsk af personale, der enten udstationeres fra Nottingham eller udpeges til University of Nottinghams standarder.

Placeringer

Ningbo

Address
199 Taikang East Road, University Park
315100 Ningbo, Zhejiang, Kina
Telefonnummer
+86 574 8818 0000