Wenzhou University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wenzhou University (WZU) er en dynamisk og omfattende regional universitet vokser op med reform og åbning af momentum i Kina. Det rangerer top 10% blandt alle de videregående uddannelsesinstitutioner i Kina og rangerer 10. i Zhejiang-provinsen. Universitetet blev først etableret i 1933 med donation fra Mr. Huang Suchu, en berømt industrimand i Wenzhou. Seks andre skoler blev lagt sammen i sin historie for at danne den nuværende Wenzhou University, som præsenterer en rig kulturel atmosfære og fine uddannelsestradition. Universitetet er blandt de første parti af statsanerkendte kinesisk sprog og kultur Uddannelse Base; det er angivet med Kinesisk Undervisningsministeriet (MOE) at acceptere kinesiske regering Scholarship studerende; det er også bemyndiget til at acceptere oversøiske kinesiske studerende og studerende fra Hong Kong, Macau og Taiwan. Bortset fra den kinesiske regering Scholarship, kan internationale ansøgere gælder også for Confucius Institute Scholarship, Zhejiang Provincial regering Scholarship, og Wenzhou University Scholarship for internationale studerende.

Omfattende University

Dets akademiske programmer dækker 9 disciplin områder, herunder litteratur, videnskab, teknik, jura, uddannelse, økonomi, historie, ledelse og kunst. Det tilbyder 45 ph.d.-programmer og 55 bacheloruddannelser. Det har næsten 30.000 bachelorer, 1.000 kandidater, 300 internationale studerende og omkring 13.000 deltidsstuderende årligt til efteruddannelse.

Åbent Universitet

Wenzhou University aktivt implementerer strategien med pædagogisk internationalisering og er kraftigt engageret i forskellige internationale udveksling og samarbejde. I december 2014 har universitetet oprettet udvekslings- og samarbejdsprogrammer forbindelser med over 60 universiteter og forskningsinstitutioner fra omkring 20 lande og regioner som USA, Canada, Storbritannien, Australien, Holland, Japan og Korea. I øjeblikket har vi etableret Kina og USA samvirkende-run skole Wenzhou-Kean University, Kina-Danmark fælles bacheloruddannelse i International Sales og Marketing Management, det kinesiske fastland og Taiwan tværs af strædet samarbejde bacheloruddannelse i Electronic Information Engineering, en Confucius Institute med Burapha University, Thailand og en Kina-Thailand 3 + 1 dobbelt bacheloruddannelser program i kinesisk sprog og litteratur med Burapha University (3 år i Thailand og 4. år i Kina).

Superior Location

Wenzhou er en moderne kystby med fordel placeret i nærheden af ​​Østkinesiske Hav og halvvejs op Kinas fastland kystlinje. Den mid-subtropisk monsunklima Wenzhou er kendetegnet med fire markante årstider, moderate temperaturer og et behageligt vejr. Det er bekvemt forbundet med andre byer i Kina, med kun 1 time til Shanghai, 2 timer til Beijing, Guangzhou og Hongkong med fly. Dens vigtigste campusser ligger i Wenzhou s Chashan University Town som er omgivet af grønne bjerge og maleriske udsigt over vandet. Universitetet er kun en halv time væk fra både togstationen og lufthavnen. Den hurtigt voksende eksport og energisk privatøkonomi bringe Wenzhou University store muligheder for at samarbejde med institutioner og virksomheder både på hjemmemarkedet og i udlandet.

Udadvendt programmer

Universitetet har altid lagt stor vægt på den internationale studerende uddannelse og alle de 55 bacheloruddannelser og 45 ph.d.-programmer er åbne for internationale studerende. I betragtning af den begrænsede kinesiske sprog evne nogle internationale ansøgere, WZU specielt tilbyder internationale studerende 4 engelsksprogede bachelor uddannelser i Mechanical Engineering, Kemi, Kemiteknik, internationale økonomi og handel; 1 "Første kinesisk, så specialitet" 2 + 2-tilstand bachelor uddannelsen i International Handel (China-orienteret); og 1 engelsksprogede kandidatgrad program i kemi. Disse særlige programmer er store muligheder for internationale studerende til at lære speciale viden og i mellemtiden for at få en bedre forståelse af det kinesiske sprog, kultur, historie og dens udvikling.

Om College for Kemi og Materials Engineering

College of Kemi og Materialer Engineering (CCME) ved Wenzhou University (WZU) blev oprettet i 1958. CCME har nu 110 fuldtidsansatte medlemmer, herunder 26 professorer og 35 lektorer. De fleste af vores fakultet medlemmer har oversøiske studie og forskning erfaringer. Kollegiet tilbyder 4 bacheloruddannelser (Kemi, Anvendt Kemi, materialevidenskab og-teknik, Kemiteknik) og en kandidatuddannelse (kemi).

Kollegiet har opnået betydelige fremskridt i både undervisning og forskning. I de sidste 5 år, har kollegiet erhvervet mere end RMB 100 millioner i fonden, herunder 64 nationale niveau projekter såsom nationale Udestående Youth fonde projekt, National Science and Technology Support projekt, mest "863" -projektet, og NSFC projekter. Vi har også opnået RMB 140 værd state-of-the-art instrumenter, såsom SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, etc. Vores fakultet medlemmer har udgivet en lang række videnskabelige publikationer af høj kvalitet, herunder papirer er anført i Nature, Adv. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., etc. CCME har modtaget 65 statsautoriserede patenter, og mange provinsielle og nationale priser inden for videnskab og teknologi. Ifølge væsentlig videnskab indikator udgivet i november 2013 CCME er inden Top 1% universiteter og institutter over hele verden. Ifølge Nature Index Kina borde udgivet i december 2014 WZU rangerer 81. blandt de 200 kinesiske videregående uddannelsesinstitutioner for høj kvalitet videnskab (bestilt af vægtet fraktioneret tæller, WFC, for 2013). Mere end 40 procent af vores kandidater har fortsat deres undersøgelse for højere niveau grader.

Placeringer

Wenzhou

Wenzhou University College of Chemistry and Materials Engineering

Address
Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,
Wenzhou, Zhejiang, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig