Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) er et internationalt joint venture-universitet, der blev grundlagt af Xi'an Jiaotong University i Kina og University of Liverpool i England i 2006.

Universitetet tilbyder i øjeblikket cirka 90 graders programmer inden for områderne videnskab, teknik, erhverv, økonomi, arkitektur, byplanlægning, sprog, kultur og alle undervises på engelsk undtagen for generelle og grundlæggende kurser.

Bachelorstuderende tjener to grader: en XJTLU grad fra det kinesiske undervisningsministerium og en globalt anerkendt grad fra University of Liverpool. Postgraduate studerende modtager en University of Liverpool-grad, der anerkendes af Uddannelsesministeriet.

XJTLU er placeret i Suzhou Industrial Park (SIP), Suzhou. Det er en af de mest udviklede byer i Kina. Suzhou Industrial Park, Kinas ækvivalent af Silicon Valley og et knudepunkt for global innovation, huser en stor klynge af Fortune 500-virksomheder, tværnationale virksomheder og F & U-centre, der ikke kun giver gunstige betingelser for XJTLU løbende udvikling, men også adskillige praktikophold og jobmuligheder for XJTLU studerende.

Faciliteter

Vores markante, arkitektonisk imponerende campus giver moderne avanceret undervisnings-, laboratorie-, forsknings- og konferencefaciliteter, hvoraf mange er tilgængelige for ekstern leje.

Campus ligger i Suzhou Industrial Park, øst for Suzhou historiske centrum , og er let tilgængelig med fly, tog og bus. Det er kun 24 minutter ret vest for Shanghai på det hurtigste højhastighedstog og inden for rækkevidde af en række internationale lufthavne, hvilket gør det til det perfekte sted for begivenheder.

Forskning

XJTLU sigter mod at samle den bedste praksis fra sine XJTLU , Xi'an Jiaotong University og University of Liverpool og stræber efter at være et førende forskningsledet universitet, der kombinerer en stærk international profil med et urokkeligt engagement i den økonomiske og sociale udvikling af Suzhou, Jiangsu-provinsen og Kina.

XJTLU vil orientere sig mod anvendt forskning med det formål at styrke Suzhou Industrial Park's forskningsinfrastruktur og få afgørende støtte fra lokale myndigheder. Universitetet er også godt positioneret som en bro for kinesisk-britisk forskningssamarbejde, der tjener både som en portal for forskertalenter, der kommer ind i Kina og et udstillingsvindue for lokalt forskningspotentiale for hele verden.

Vores Campus

Fuld af markante, arkitektonisk imponerende bygninger, giver både vores North Campus og South Campus avanceret undervisnings-, laboratorie-, forsknings- og supportfaciliteter. Dette inkluderer den prisvindende og ikoniske Central Building, der huser vores bibliotek.

Begge campusser har sportsfaciliteter, videnskabs- og ingeniørlaboratorier i verdensklasse og designstudier samt forskellige cateringfaciliteter, herunder Subway, Hungry Burger , Café Mersey og mange fastfood-muligheder i kantinen.

Anlagte haver komplementerer moderne kunst til at skabe et campusmiljø, der er blevet et af de slående træk ved Suzhou Industrial Park.

Hvorfor studere ved XJTLU ?

Hos XJTLU finder du et internationalt samfund af elever i hjertet af Kinas igangværende økonomiske succeshistorie og muligheder, der ikke findes andre steder på Jorden.

Vores globale samfund på mere end 13.000 studerende og ph.d.-studerende (hvoraf 2.000 er registreret på University of Liverpool), og 450 videnskabelige medarbejdere fra 50 lande vokser konstant, hvilket giver dig muligheden for at skabe forbindelser med mennesker fra hele verden.

Alle vores uddannelser undervises 100 procent på engelsk med fokus på kritisk tænkning og uafhængig læring - nøglefærdigheder, der er nødvendige på arbejdspladsen. På XJTLU du undervisning i, hvordan du tilegner dig og skaber ny viden og anvender den på virkelige scenarier.

Find mere på http: // www. XJTLU .edu.cn / da / study-with-us / XJTLU / XJTLU -study-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 rekruttering

Livet på XJTLU

At studere ved XJTLU kan være en omkostningseffektiv måde at opnå en britisk grad i Kina. Vi håber, du vil nyde at udforske vores campus, det omkringliggende område og den smukke by Suzhou, som konsekvent vælges til en af Kinas mest beboelige byer.

Foruden sine smukke turiststeder har Suzhou mange fremragende læringsressourcer og sportsfaciliteter, et stort udvalg af indkøbscentre, biografer og restauranter og en række barer og natklubber.

Det er nemt at komme rundt i Suzhou med et effektivt offentligt transportsystem, der inkluderer busser, taxaer, cykeludlejning og metro, mens Kinas højhastighedstognet giver dig mulighed for at udforske dette enorme og fascinerende land lettere end nogensinde.

Find mere på http: // www. XJTLU .edu.cn / da / life-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = studerende% 20 rekruttering

Kontakt os

Adresse: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, Kina

E-mail: international @ XJTLU .edu.cn

Placeringer

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, Kina
Telefonnummer
+86 512 8816 1000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer