Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM

Grundlagt i 2006, er vi den største internationale joint venture universitet i Kina, et partnerskab mellem Xian Jiaotong Universitet og University of Liverpool.

VISION OG MISSION

Vores vision er at blive en forskning-ledede internationale universitet i Kina og et kinesisk universitet internationalt anerkendt for sin unikke funktioner i læring og undervisning, forskning, social service og uddannelse management.

VISION

For at blive en forskning-ledede internationale universitet i Kina og et kinesisk universitet internationalt anerkendt for sin unikke funktioner i læring og undervisning, forskning, social service og uddannelse management.

MISSION

  • Uddan tekniske og ledelsesmæssige fagfolk med internationale perspektiver og konkurrencedygtige kapaciteter
  • Integrer global økonomisk og social udvikling med ekspertise i erhvervslivet og teknologi
  • Med vores unikke fokuserer og funktioner, adfærd forskning på områder, hvor menneskeheden står over for alvorlige udfordringer
  • Udforsk nye modeller for videregående uddannelse, der vil øve en stærk indflydelse på udviklingen af ​​uddannelse i Kina og resten af ​​verden.

HISTORIE

Den 10-årige rejse fra færre end 200 ansatte og studerende til dagens levende fællesskab af mere end 10.000 har været udfordrende og givende.

2016 markerer 10-årsdagen for grundlæggelsen af ​​XJTLU. Vi har passeret flere milepæle undervejs, men der er stadig mere for os at opnå.

BESØG OS

Suzhou er let tilgængelig med fly, tog og bus. Beliggende i Suzhou Industrial Park, øst for Suzhou historiske centrum.

PARTNERSKABER

Samarbejde er afgørende for det arbejde, vi gør. Det beføjelser vores forskning, driver vores program udvikling, skaber muligheder for vores studerende og bringer hands-on erfaring til vores medarbejdere og studerende.

VIDEREGÅENDE UDDANNELSE I KINA

Vi er en game changer inden for videregående uddannelse i Kina. Vores tværnationale model er unik i landet og så er vores bidrag til udviklingen af ​​de videregående uddannelser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se BScs » Se Summer courses » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Massemedia Oversættelse Ma

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

MA Mass Media Oversættelsesprogrammet er designet til at imødekomme behovene hos begge praktikere og dem, der ønsker at forfølge forskning i oversættelsesstudier. De teoretiske moduler har til formål at lægge en skridt for dem, der ønsker at udføre yderligere forskning i oversættelsesstudier, eller som er engageret i en karriere inden for disciplinen, mens de praktiske moduler sigter mod at hjælpe eleverne med at styrke deres færdigheder i kritisk tænkning, udvikle deres tosproget og bikulturelle følelser og forbedre deres oversættelse, lingvistik og tosproget mediekommunikation færdigheder. [+]

Oversigt

MA Mass Media Oversættelsesprogrammet er designet til at imødekomme behovene hos begge praktikere og dem, der ønsker at forfølge forskning i oversættelsesstudier. De teoretiske moduler har til formål at lægge en skridt for dem, der ønsker at udføre yderligere forskning i oversættelsesstudier, eller som er engageret i en karriere inden for disciplinen, mens de praktiske moduler sigter mod at hjælpe eleverne med at styrke deres færdigheder i kritisk tænkning, udvikle deres tosproget og bikulturelle følelser og forbedre deres oversættelse, lingvistik og tosproget mediekommunikation færdigheder.

Unikke salgspoint

• Den første MA i fastlandet Kina specialiseret sig i tosproget mediekommunikation og oversættelsestræning... [-]


MA TESOL

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Master i TESOL vil give kvalificerede kandidater med en mulighed for at udvikle en dyb forståelse af området for Engelskundervisning til taler andre sprog ... [+]

Oversigt

Den MA TESOL program vil give dig mulighed for at udvikle både en videnskabelig og praktisk forståelse af området for Engelskundervisning til taler andre sprog (TESOL). Den er velegnet til sproglærere, læreruddannere, undervisningsmaterialer forfattere og test designere, der ønsker at videreudvikle deres sortiment af faglige færdigheder og kundskaber.

Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.

Viden og færdigheder

Den MA TESOL program vil hjælpe dig: • få en avanceret kritisk forståelse af centrale problemstillinger, teorier og praksis inden for engelsk undervisning • erhverve en solid viden og forståelse af sprog i kontekst • udforske implikationerne af sproget analyse til undervisningsformål • udvikle en forståelse af aktuelle metode som den kommer til udtryk i praksis i klasseværelset • engagere sig med teorier ligger bag de nuværende syn på sprogindlæring, herunder betydningen af ​​individuelle forskelle blandt elever i deres evner og læring præferencer • værdsætte og se kritisk forbindelserne mellem teori og praksis i inden for engelsk undervisning • fremme evnen til at udføre akademisk forskning.... [-]


MSc

Msc Anvendt Informatik

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

De MSc Anvendt Informatik vil uddanne studerende til avancerede tekniske eller ledelsesmæssige roller i computing områder som finans Informatics, Information Systems, og telekommunikation. [+]

Oversigt

Edb-systemer påvirker alle dele af vores dagligdag og anvendes i alle tænkelige type organisation. Disse systemer er meget tværfagligt med historiske rødder i matematik, fysik og elektronik.

MSC Anvendt Informatik program vil uddanne dig til avancerede tekniske eller ledelsesmæssige roller i computing områder som finans informatik, informationssystemer eller telekommunikation.

Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.

Viden og færdigheder

Undersøgelse af MSc Anvendt Informatik program vil udstyre dig med: • teoretisk og praktisk viden om centrale teknologiske og forretningsområder i dagens IT-branchen og forskning • praktiske færdigheder inden for forskning, analyse, realisering og evaluering af it-systemer, herunder opskrivning af tekniske eller forskning dokumenter • vigtige værktøjer, så du kan forbedre og anvende dine færdigheder i ledelse, design og implementering af IT-baserede løsninger til forskellige anvendelsesområder.... [-]


MSc Business Analytics

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

I MSc Business Analytics grad, vil du få et indgående kendskab til indsamling, udvælgelse og analyse af data. Graden er designet til personer, der ønsker at opfylde behovene i informationsalderen. [+]

Oversigt

Den hurtige vækst af tilgængelige data er at omdanne den måde ledere, revisorer, investorer eller marketingfolk arbejder. De data, der er integreret i deres analyser, forretningsplaner og beslutninger er et must for virksomheder at fastholde deres konkurrencemæssige fordel.

Kandidatuddannelsen Business Analytics program er en reaktion på disse ændringer i den økonomiske og teknologiske miljø. Det sigter mod at omdanne business studerende i multi-dygtige fagfolk, stående i-mellem deres centrale område af ekspertise, såsom ledelse, økonomi og markedsføring, og informationsteknologi.

Programmet blander avancerede moduler i finansiering, markedsføring eller ledelse at give en dyb forståelse af de mest up-to-date metoder til databehandlingsmaskine (machine learning, store dataanalyse) og data management. Vores undervisning filosofi er praksis-orienteret. Med dette i tankerne, efter en intensiv 12-måneders studietid vil du udfylde din træning med en seks-måneders praktik i en virksomhed.... [-]


Msc Byplanlægning

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Programmet giver deltagerne mulighed for at udvikle både en teoretisk forståelse af de spørgsmål der ligger til grund hurtig urbanisering og praktiske færdigheder, som at styre diskrete kvarterløft i praksis. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen Urban Planning program, udbydes af Institut for Byplanlægning og Design på XJTLU, giver dig en international forankring i byplanlægning, der er centreret om temaet byfornyelse.

Kina oplever en hidtil uset urbanisering med hensyn til hastighed og arten af ​​vækst. Et af de centrale spørgsmål for fremtidige praktiserende læger vil være, hvordan til at håndtere den udfordring, genbruge, transformation, og regenerere de eksisterende byområder stof af Kinas megabyer for at opnå en mere bæredygtig model af urbanisering.

Programmet passer de studerende fra en række forskellige baggrunde, og det er ikke begrænset til dem, der har foretaget en byplanlægning bachelor-grad. Et af formålene med programmet er at tilbyde en tværfaglig perspektiv på spørgsmålet om byfornyelse. Personale undervisning på programmet tilbud varierende ekspertise fra en række discipliner, herunder byplanlægning og design, projektledelse, design politik og geografi. Desuden personale tilbyder en bred vifte af internationale perspektiver herunder dem forankret i vesteuropæiske, østasiatiske og nordamerikanske teoretiske debatter.... [-]


MSc Bæredygtig Energiteknologi

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

MSc Sustainable Energy Technology program giver state-of-the-art uddannelse inden for bæredygtig energiproduktion, distribution og forbrug. Det er hensigten at reagere på en voksende mangel på kvalificeret arbejdskraft for ingeniører med en høj grad af uddannelse i vedvarende energi, intelligente net og bæredygtighed. [+]

Oversigt

MSc Sustainable Energy Technology program giver state-of-the-art uddannelse inden for bæredygtig energiproduktion, distribution og forbrug. Det er hensigten at reagere på en voksende færdigheder mangel på ingeniører med et højt uddannelsesniveau i vedvarende energi, intelligente net og bæredygtighed.

Ved den tid, du opgraderer, vil du have en grundig forståelse af bæredygtighed standarder, forskellige vedvarende energi, smart grid og power elektronik til vedvarende energi og brug management i bygninger, urban design og andre områder. Forskning i vedvarende energi teknologi har åbnet op for mange jobmuligheder i industrien, offentlige institutioner og forskningscentre.... [-]


Msc Bæredygtigt Byggeri

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Formålet med programmet er at give kandidatniveau uddannelse for kandidater til at udvikle teknologisk avancerede viden, problemløsning færdigheder og omfattende forståelse af de centrale aspekter af bæredygtighed i Civil Engineering konstruktion med særlig vægt på de fremtidige tendenser i global bæredygtig udvikling i lyset til pålidelighed, miljøvenlige og omkostningseffektivitet initiativer. [+]

Oversigt

Den rivende udvikling verden og udviklingen af ​​byudvikling har forårsaget en massiv stigning i miljøforurening, energiforbrug og udledning af kuldioxid. Civil ingeniører skal tage en ledende rolle for at fremme en bæredygtig udvikling ved at tilbyde kreative og innovative løsninger på de udfordringer, der er forbundet med bæredygtighed i civile teknisk praksis.

Kandidatuddannelsen bæredygtigt byggeri program giver de studerende med teknologisk avancerede viden, problemløsning færdigheder og en omfattende forståelse af de centrale aspekter af bæredygtighed for civilingeniører byggeri. Det har en særlig vægt på de fremtidige tendenser i global bæredygtig udvikling. Det er hensigten at give kritisk bevidsthed om aktuelle og fremtidige problemer forbundet med indgriben af ​​strategier for bæredygtighed og deres integration i anlægssektoren, samt potentielle løsninger fra eksisterende og nye videnskabelige teknologier.... [-]


MSc Civil Engineering

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Anlægsarbejder omfatter alle de centrale elementer i tekniske projektering af det byggede miljø. Som sådan dette program giver dig bred, uddannelse forhånd niveau i anvendelsen af ​​de anlægsarbejder principper om strukturelle, miljømæssige og geoteknik, fluid mekanik og avancerede materialer. [+]

Oversigt

Kina har investeret kraftigt i udvikling af infrastruktur. Der er et stort antal af aktive byggeprojekter inden for det lokale miljø på universitetet, hvilket gør XJTLU et ideelt sted for en ingeniør i uddannelse. XJTLU s masterprogrammer tiltrække studerende fra hele verden, genererer en international fornemmelse i en kinesisk kontekst. Denne kombination giver dig en fremragende tværkulturel oplevelse.

Anlægsarbejder omfatter alle de centrale elementer i tekniske projektering af det byggede miljø. Som sådan, MSc Civil Engineering program giver dig bred, forskud-niveau uddannelse i anvendelsen af ​​de anlægsarbejder principper strukturelle, miljømæssige og geoteknik, fluid mekanik og avancerede materialer. Programmet introducerer dig til modellering tilgange, der tillader en effektiv og bæredygtigt design af strukturer og systemer inden det byggede miljø. Derudover giver det dig med design perspektiver, så du kan udvide din viden fra grundlæggende principper til forståelse af den indflydelse, ved hjælp af bæredygtige materialer.... [-]


MSc Economics And Finance

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Dette program kombinerer et solidt fundament i økonomisk teori og anvendt økonometri med studiet af finansiering. Undersøgelsen af ​​finansielle mikroøkonomi og makroøkonomi vil hjælpe dig til bedre at forstå komplekse spørgsmål vedrørende finansielle beslutningstagning, mens økonometri vil give de nødvendige værktøjer til at udføre stringent forskning i anvendt økonomi og finansiering. Desuden finans moduler indgår i dette program dækker en bred vifte af emner relateret til porteføljeteori, corporate finance, investeringer og strategi, afledte instrumenter mv [+]

Oversigt

Den MSc Economics and Finance program kombinerer et solidt fundament i økonomisk teori og anvendt økonometri med studiet af finansiering. Studiet af finansielle mikroøkonomi og makroøkonomi vil hjælpe dig til at forstå komplekse spørgsmål i forbindelse med den finansielle beslutningstagning, mens økonometri vil give de nødvendige værktøjer til at udføre stringent forskning i anvendt økonomi og finansiering. Desuden finans moduler, der indgår i dette program dækker en bred vifte af emner relateret til porteføljeteori, corporate finance, investeringer og strategi, og afledte instrumenter.

International Business School Suzhou tiltrækker selvmotiverende studerende, der er interesseret i et program for økonomi og har specialiseret sig i finansiering. Studerende overvejer at ansøge om dette program skal have en vis dannelse i kvantitative metoder, statistik eller økonometri, især dem med en grad, der ikke er i økonomi eller finansiering.... [-]


Msc Finansielle Computing

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Dette program vil uddanne dig til avancerede tekniske eller ledelsesmæssige roller i nye tværfaglige områder inden for beregningsmetoder og udstyre dig med økonomisk viden til at levere effektive forretningsløsninger. [+]

Oversigt

Med den hurtige udvikling af computerteknologi, er der en stigende efterspørgsel i det dynamiske og udfordrende miljø af finansielle tjenesteydelser til en lang række teknologiske talent til at levere forretningsløsninger på globalt plan.

Kandidatuddannelsen Financial Computing program henvender efterspørgslen på markedet og vil uddanne dig til avancerede tekniske eller ledelsesmæssige roller i nye tværfaglige områder af beregningsmetoder og udstyre dig med økonomisk viden til at levere effektive forretningsløsninger.

Institut for Datalogi og Software Engineering er udstyret med specialiserede laboratoriefaciliteter til styresystemer, netværk, mobile computing og multimedia teknologi, der vil understøtte din læring og forskning.... [-]


Msc Finansielle Matematik

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Formålet med Kandidatuddannelsen i Financial Matematik er at give avanceret analytisk træning, kvantitativ viden og praktiske færdigheder-sæt kræves af moderne finansielle institutioner. [+]

Oversigt

Den MSc Financial Matematik program giver dig avanceret analytisk træning, kvantitativ viden og de praktiske færdigheder, der kræves af moderne finansielle institutioner. Det har til formål at udstyre dig med en solid uddannelse i finansiel analyse, risikostyring og finansieringsteknik for en succesfuld karriere i finans og banksektoren. Den er stærkt vægtet mod avanceret matematik og programmering moduler designet med praktiske anvendelser i matematisk og kvantitative finansiering.

Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.

Viden og færdigheder... [-]


MSc I Finans

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Denne Finance program er forskningsorienteret med vægt på at give dig værktøjerne til at løse praktiske problemer, der vil skabe værdi for virksomheder og gøre det muligt for samfund at udvikle sig. [+]

[-]

MSc I Investment Management

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

MSc Investment Management-program vil give dig en solid forståelse af de finansielle markeder, værdipapirer, og investeringsforvaltningsselskaber teorier og strategier. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen Investment Management program vil give dig en solid forståelse af de finansielle markeder, værdipapirer og investering ledelsesteorier og strategier. Du vil også forstå kompleksiteten i moderne økonomi og finansielle principper og hvordan disse gælder for beslutningstagning i Bank- opsparing og investering. Programmet er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel blandt banker, fondsforvaltere, lovgivere og andre finansielle institutioner i Kina og Asien. Det sigter mod at producere kandidater, der har specialiseret viden og en forståelse af de finansielle markeder og investment management.

Dette er en praktiseres-baserede grad med det formål at forberede dig til beskæftigelse i de finansielle markeder efter endt uddannelse, selv om det også kan tjene som en base for yderligere akademisk undersøgelse. International Business School Suzhou har indgået partnerskab med Thomson Reuters at tilbyde de studerende på dette program privilegeret adgang til on-campus Financial Lab og Trading Floor samt et væld af analyser og data om de globale finansielle markeder for både studie- og forskningsformål.... [-]


MSc International Financial Management

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

[+]

Viden og færdigheder

Økonometri

EIKON certifikat præstation DataStream certifikat præstation Professionel software færdigheder

Når din ansøgning konto er oprettet, skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger i ansøgningsskemaet omhyggeligt og sørg for de oplysninger, du giver, er korrekte, fuldstændige og opdaterede. Upload de nødvendige dokumenter til de tilsvarende felter.... [-]


Msc Management

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Den MSc i Management er en ny, fleksibel og nyskabende program, der er til rådighed for studerende, der har afsluttet en bachelor-grad i enhver disciplin. Denne grad vil tilbyde de studerende en bred teoretisk og praktisk viden om ledelse. [+]

Oversigt

Denne dynamiske, moderne og nyskabende program forbereder dig til lederstillinger på tværs af en bredere vifte af industrier. Det er også designet til at hjælpe nuværende ledere som forberedelse til flere ledende roller.

Åben for dem med en bachelor-grad inden for et fag, MSc Management programmet tilbyder dig en bred teoretisk og praktisk viden om ledelse. Undersøgelser dækker mange emner af relevans for ledere både i Kina og internationalt, herunder international business, strategi, økonomi, ledelse, markedsføring og iværksætteri. Du vil også fuldføre et forskningsprojekt eller afhandling om et management-relateret emne valg i samråd med studielederen. Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.... [-]


MSc Medier Og Kommunikation

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Medier og Kommunikation program har til formål at give velkvalificerede kandidater mulighed for at udvikle en dyb forståelse af området for medier og kommunikation på teoretiske og praktiske plan. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen Media og Kommunikation program har til formål at give dig mulighed for at udvikle en dyb forståelse af området for medier og kommunikation på teoretiske og praktiske plan. Programmet er beregnet til kandidater fra områderne medier og kommunikation, samfundsvidenskab, reklame og public relations, for personer, der allerede arbejder i medierne og forsøger at få en dybere forståelse af deres felt, og for andre, der ønsker at udvikle og udvide rækkevidden af ​​deres teoretiske og faglige medier færdigheder. Det er også et springbræt for enhver person, der ønsker at forfølge en ph.d. i feltet medier og kommunikation.

Du vil opgradere med en kritisk og teoretisk viden om de sammenhænge af kommunikation studier i kombination med mulighed for at udvikle praktiske færdigheder i digital medieproduktion. Kombineret med de stærke engelskkundskaber, der studerer ved XJTLU giver, producerer kandidater, der vil være meget attraktivt for kinesiske og internationale virksomheder i en stadig mere globaliseret arbejdsplads.... [-]


Msc Multimedie Telekommunikation

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Dette nye program har til formål at give de studerende en forståelse for de tekniske karakteristika ved trådløse systemer og multimedie teknologier. [+]

Oversigt

Multimedia og trådløs kommunikation er et hastigt voksende område i den blomstrende kommunikation industrien. Nye standarder såsom 4G og 5G til mobil netværk gør det muligt applikationer, herunder triple tjenester til mobile netværk, digitalt tv, video streaming, interaktive spil, luftfartstjenester og nødsituationer og sundhedspleje applikationer. Det er teknologisk udfordrende at levere disse multimedieapplikationer og tjenester effektivt i nye og forskelligartede trådløse netværk. For at imødekomme denne udfordring, har brug for ingeniører at have en dyb forståelse af trådløse og multimedie teknologier.

Kandidatuddannelsen Multimedia Telekommunikation Programmet sigter mod at give dig en forståelse af de tekniske karakteristika ved trådløse systemer og multimedie teknologier. Det vil dække avancerede emner i trådløs kommunikation for tale-, data- og multimedier. I mellemtiden vil dette program også omfatte teknologier til at forstå de multimedia data ved hjælp af state-of-the-art teknologier, såsom dyb læring.... [-]


MSc Operations Og Supply Chain Management

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

MSc Operations og Supply Chain Management fra IBSS (International Business School Suzhou) berører alle aspekter af effektiv drift og supply chain management i den stærkt konkurrenceprægede globale markedsplads. [+]

Oversigt

Den MSc Operations og Supply Chain Management-programmet dækker alle aspekter af effektiv drift og supply chain management i et stærkt konkurrencepræget global markedsplads. Det ser på, hvordan vellykkede operationer og supply chain management kan forme salg og fortjeneste ambition af en virksomhed.

Kombinere XJTLU voksende ry og International Business School Suzhou dynamisk og innovativ international ekspertise, intensivt samarbejde med erhvervslivet og nærhed til Yangtze River Delta region, er programmet et af de få engelsksprogede masterprogrammer af sin art i Kina.

Overalt i programmet, er mulighederne fastsat for dig at analysere og undersøge de mest up-to-date udviklingen inden for drift og supply chain praksis gennem en række industrielle foredrag og bedste praksis industri besøg. Du vil blive udstyret med den viden og færdigheder til at nå ledende stillinger eller blive en drift, logistik og supply chain management strateg.... [-]


Msc Professionelt Regnskabssystem

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Dette program sigter mod at give dig en stærk professionelt orienteret uddannelse i regnskab. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen Professional Regnskab programmet har til formål at give dig stærk fagligt orienteret undervisning i regnskab. Du vil studere den professionelle pensum for Institute of Chartered Accountants i England og Wales (ICAEW) og vil få undtagelser fra alle seks professionelt niveau papirer eksamen er nødvendige for at opnå statsautoriseret revisor status (med forbehold for validering af programmet ICAEW), samt modtage forberedelse til at sidde de sidste avanceret niveau papirer.

Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.

Viden og færdigheder ... [-]


MSc Project Management

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Project Management vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder og viden til at løse projekter i en række forskellige brancher og sammenhænge. [+]

Oversigt

Den MSc Project Management program vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder og viden til at løse projekter i en række forskellige brancher og sammenhænge. Du vil lære om alle aspekter af, hvordan man effektivt at planlægge, gennemføre, kontrollere og overvåge, og overdragelse af projekter af forskellig størrelse og kompleksitet i et stærkt konkurrencepræget globalt marked.

Du vil få afgørende færdigheder i forvaltningen af ​​interessenternes forventninger, risikostyring og kvalitetssikring på projekter. Programmet vil lære dig fra både en praktisk og teoretisk synspunkt, hvordan projektledelse kan bruges som et redskab til at hjælpe vokse forretning og opnå strategiske mål i en organisatorisk ramme.... [-]


Msc Social Computing

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

MSc Social Computing program henvender efterspørgslen på markedet, der giver en særlig uddannelse for at forstå, styre, udvikle, implementere og kommercialisere interactivesocial medier på internettet. [+]

Oversigt

Internettet revolution har skabt et socialt interaktivt miljø, der skaber nye forretningsmuligheder for virksomhederne. Mange internationale software-udvikling virksomheder som IBM, HP, Microsoft, Google og SAS har deres egne sociale computing / medier udviklingsteams. Andre it-virksomheder, såsom Apple, Oracle, Cisco og Nokia egne produkter med funktioner sociale computing. Ligeledes mange nationale og internationale virksomheder med succes vende betydelige overskud gennem sociale netværk som Facebook, LinkedIn, Yahoo, Twitter, Google, Myspace, Amazon, Sina Weibo, Taobao, Renren og QQ.

efterspørgsel Kandidatuddannelsen Social Computing programadresser markedet ved at give dig uddannelse for at forstå, lede, udvikle, implementere og kommercialisere interaktive sociale medier på internettet. Det vil uddanne dig til avancerede tekniske eller ledelsesmæssige roller i nye tværfaglige områder af sociale informatik og internet computing.... [-]


Msc Urban Design

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Master of Science i Urban Design uddanner dig om at forme byområder i den dynamiske kinesiske kontekst og undervises på tværs af departementerne Arkitektur, Byplanlægning og design. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen Urban Design program giver dig mulighed for at engagere sig i de komplekse spørgsmål om byrum produktion i det dynamiske kinesiske kontekst. Den mener samspillet mellem rumlige design og sociale, økonomiske, miljømæssige og politiske spørgsmål indlysende i en række bymiljøer. Det er undervist på tværs af departementerne Arkitektur og Byplanlægning og design for at sikre, at du modtager et tværfagligt perspektiv på udvikling af byområder form.

Programmet er ikke begrænset til dem med arkitektur eller byplanlægning baggrunde, snarere det er relevant for alle interesserede i at forstå arten og produktion af rum. Personale undervisning på programmet tilbyder varierede perspektiver både hvad angår disciplinære tilgange og rumlig forståelse.... [-]


Master

Mdes Industrielt Design

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder September 2018 Kina Suzhou + 1 mere

Den mdes i Industriel Design er for kandidater eller fagfolk med design eller tekniske baggrunde, der ønsker at udvide og uddybe deres design og designforskning tænkning. [+]

Oversigt

Væksten i Kina vil redefinere forbrugsmønstre, produktion og kulturel bevilling på hjemmemarkedet og globalt for de kommende generationer. Da Kina-baserede virksomheder skifte til et designet-in-Kina-strategi og internationale virksomheder søger at designe for det kinesiske marked, vil karrieremuligheder for kandidater fra dette program være talrige.

Den mdes Industrial Design program er for kandidater eller fagfolk med design eller tekniske baggrunde, der ønsker at udvide og uddybe deres design og designforskning tænkning. Du vil udvikle en forståelse for og praktisere tværkulturelle tilgange til design og produktudvikling, service og systemudvikling. Muligheder er tilgængelige for deltidsstudium til bearbejdning af fagfolk.... [-]


Mester I Arkitektonisk Design

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Kina Suzhou

Kina er et arkitektonisk og bymæssig laboratorie- og XJTLU s Institut for Arkitektur toårige marts (Des) Masters program i indgreb med denne risikovillighed, fremadrettet og udfordrende dagsorden. [+]

Oversigt

Master of Architectural Design program forbereder de studerende til en international karriere i arkitektur, skaber bro mellem det østlige og vestlige kultur. Forståelse mobilitet som et af de centrale betingelser for global modernitet, programmet tiltrækker internationale studerende forbereder en karriere relateret til Kina, såvel som indenlandske studerende forbereder sig til både nationale og internationale karrierer. Programmet fokuserer på arkitektonisk design studie samt på humanistiske og tekniske moduler i forberedelse af enten professionel praksis eller ph.d.-niveau studier.

Dette program er lavet til at levere alle de læringsresultater som defineret af Royal Institute of British Architects (RIBA) for at kvalificere sig til RIBA del 2 validering, som er den anden ud af tre etaper i det formelle uddannelsessystem proces kræves for at registrere som en professionel arkitekt i det Forenede Kongerige.... [-]


MRE'er Avancerede Kemiske Videnskaber

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Den MRes Advanced Chemical Sciences program giver grundig uddannelse for at forstå forskellige aspekter af den aktuelle materiale kemi. Programmet flugter med lignende kandidatuddannelser ved universitetet i Liverpool og er udelukkende på engelsk. [+]

Oversigt

Den MRes Avancerede Chemical Sciences program giver de studerende med den uddannelse er nødvendig for at forstå forskellige aspekter af området for materialevidenskab. Det flugter med lignende kandidatuddannelser på University of Liverpool.

Programmet indeholder undervises moduler dækker områder fra syntetisk kemi til nanoteknologi til analysemetoder og instrumentering. Det lægger stor vægt på udvikling af projektledelse og faglige færdigheder. Efter at have afsluttet de undervises moduler, vil du deltage i en 12-måneders omfattende forskningsprojekt efter eget valg, der fører til afgivelse af en afhandling.

En skræddersyet læringsplan er designet til dig, under hensyntagen til din baggrund og karriereønsker. En vellykket gennemførelse af programmet fører til tildeling af en MRes grad fra University of Liverpool.... [-]


MRes Datalogi

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

De MRes (Master of Research) i Computer Science program er designet til at udvikle elevernes forståelse af forskningsprocessen og deres evne til at udføre forskning. [+]

Oversigt

Den MRes Computer Science program er designet til at udvikle din forståelse af forskningsprocessen. Det er for kandidater fra en computer-relateret disciplin, der ønsker at undersøge forskningen som en mulig karriere, eller som ønsker at udvide deres kendskab til et bestemt facet af computing. Dette program giver dig en MRes der giver dig mulighed for at fokusere på den ønskede speciale, mens vores internationale personale giver al den nødvendige støtte.

Kandidater i dette program, som med alle XJTLU mestre grader, tjene en University of Liverpool grad, der er anerkendt af den kinesiske undervisningsministerium.

Viden og færdigheder

Den MRes Computer Science program vil udstyre dig med omfattende viden og forståelse af: • avancerede teoretiske grundlag aktuelle tendenser i datalogi • state-of-the-art-tasten forskningsspørgsmål i specialiserede områder af datalogi • teknikker til projektledelse og design , gennemførelse og evaluering af it-løsninger.... [-]


MREs Ledelse

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

De MRes i Management program udvikler en systematisk forståelse og kritisk vurdering af alternative tilgange, metoder og paradigmer for forskning inden for forretning og forvaltning. [+]

Oversigt

Den MRes Management program hjælper dig med at udvikle en systematisk forståelse og kritisk vurdering af alternative tilgange, metoder og paradigmer for forskning inden for forretning og forvaltning. Det vil udstyre dig med en forståelse af, hvad der udgør forskningskvalitet, og gøre dig bekendt med den forskning processer med udgangspunkt i starten til projekt afslutning. Du vil blive registreret som en off-site University of Liverpool postgraduate forskning studerende, mens han studerede på XJTLU i Kina.

Det overordnede mål med programmet er at udvikle fuldt uddannede og kompetente ledelse forskere, der er i stand til at forstå og bruge forskning teknikker passer til deres fagområde. Unikke salgspoint... [-]


MRes Molekylær Biovidenskab

på universitet Fuldtid 18 måneder September 2018 Kina Suzhou

Dette program giver en grundig forståelse af centrale metoder til at studere biologiske processer på molekylært niveau. Det tager fordel af Xian Jiaotong-Liverpool universitetets avancerede engelsksprogede kapaciteter, karakteristiske internationale funktioner, og state-of-the-art forskningsfaciliteter. [+]

Oversigt

Den MRes Molekylær Bioscience program giver en grundig forståelse af centrale tilgange til at studere biologiske processer på molekylært niveau. Det udnytter XJTLU avancerede engelsksprogede kapaciteter, karakteristiske internationale funktioner og state-of-the-art forskningsfaciliteter.

Programmet omfatter bioteknologi-relaterede emner som molekylærbiologi, protein biokemi og lægemiddelforskning, samt post-genom biologi (genomik, transcriptomics, proteomics og bioimaging) og bioinformatik, såsom erhvervelse og statistisk analyse af store persondata. Det lægger også stor vægt på at levere projektledelse. Efter disse undervises moduler, fokuserer programmet på en grundig forskningsprojekt og specialiseret afhandling. ... [-]


Kontakt

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Adresse, linje 1 Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Kina
Hjemmeside http://www.xjtlu.edu.cn/en/
Telefon +86 512 8816 1000