Læs den officielle beskrivelse

Zhejiang Wanli Universitet (ZWU), beliggende i Ningbo, dækker et samlet areal på 95 hektar og består af Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har smukkeste menneske orienteret campusser, grøn og veludstyrede, bredt anerkendt af folk i pædagogiske kredse. I ZWU, der er en Business School, en Law School, en Fakultet Kultur & Kommunikation, en Fakultet fremmedsprog, en fakultetet for design og arkitektur, en Fakultet Biologisk & Environmental Sciences, en Fakultet Electronic og Information Engineering, en Det Naturvidenskabelige Datalogi og Informationsteknologi, en Junior College, for i alt 9 fakulteter samt Videreuddannelse College og World College. ZWU giver 36 4-årige bacheloruddannelser, som omfatter discipliner så bred som økonomi, jura, litteratur, videnskab, teknik, landbrug og ledelse.

På nuværende tidspunkt er der mere end 20.000 fuldtidsstuderende på ZWU, med en stab på mere end 1.000. ZWU har oprettet en central provins-laboratorium, kendt som den grundlæggende kursus Undervisning Demonstration Center for Elektrisk og elektronisk behandling. ZWU har også fire centrale kommunale laboratorier: Ningbo Agricultural Product Processing Laboratory, Ningbo Electronic Design Automation (EDA) Laboratory, Ningbo Digital Signal Processing (DSP) Laboratorium og Ningbo Mikrobiologi og Bioteknologi Laboratory. Derudover ZWU har 20 forskningsinstitutter, herunder: Institut for Anvendt Lingvistik, Institut for Biologisk Technology, kinesiske og udenlandske Law Research Center, Ningbo industrielle og økonomiske Development Research Center og Ningbo Revision Institut. Derfor ZWU besidder mange vigtige provinsielle og kommunale specialiteter og discipliner. Universitetsbiblioteket huser en samling af mere end 1.200.000 bøger; omkring 2.500 tidsskrifter i både kinesiske og udenlandske sprog; og er udstyret med "Lukket Mirror Station for Kinas Academic Journal Net", den "Wanfang Data Service Center", og yderligere 6.000 digitale tidsskrifter er tilgængelige på universitetets netværk. På Huilong Campus, med henblik på at tage højde for og opfylder de særlige krav til freshmen, universitetet implementerer uafhængig ledelse og lægger vægt på grundlæggende undervisning i fremmedsprog og it-færdigheder. Kurset kreditter, fleksibel undervisning, selvstudium, og undervisning i henhold til deres evner, er dermed elev-orienteret management system realiseret.

I løbet af de sidste par år, har universitetet deltaget aktivt i international udveksling og samarbejde med andre universiteter, successivt oprettelse relationer med mere end 20 universiteter i Storbritannien, Frankrig, USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, Korea, Ukraine , blandt andre. Endvidere har ZWU etableret et tæt partnerskab med University of Nottingham. Takket være en fælles indsats, en ny kooperativ universitet, University of Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), der følger uddannelsessystemet fra University of Nottingham, UK, er blevet oprettet. Gennem gensidig anerkendelse af kredit, er mange kanaler af oversøisk undersøgelse åbnet for kandidater. Universitetet giver de studerende mulighed for at opleve fremmede kulturer, og til at erhverve den nyeste know-how, og en omsorgsfuld atmosfære til at studere fremmedsprog i kraft af studerende udvekslingsprogrammer, kortsigtede besøger programmer og den årlige beskæftigelse på mere end ti udenlandske lærere. Hertil kommer, at universitetet tilskynder også lærere til at deltage i internationale akademiske konferencer og til at foretage internationalt kooperativ forskning, og glæder Oversea lærde at holde foredrag eller lave kortsigtede akademiske udvekslinger.

Mens den kører vores universitet under ledelse af princippet: "Putting studerende først; Sikring af uddannelse af høj kvalitet; Servering den økonomiske udvikling; Forpligtet til internationalisering ", kvaliteten af undervisningen er altid vores fokus. Beskæftigelsesfrekvensen for kandidater er meget positivt, og kandidater fra universitetet er meget værdsat af arbejdsgiverne. Universitetet lægger stor vægt på udvikling af campus kultur. De fire årstider i ZWU ---- Green Wanli, Teknologisk Wanli, International Wanli, og Menneske-orienterede Wanli, bliver højdepunkterne i en række store aktiviteter. Dyrkning af elevernes innovative og banebrydende ånd og en bred vifte af aktiviteter, hvor eleverne interagere socialt har skabt en akademisk atmosfære og menneske-orienteret miljø med særlige karakteristika i ZWU.

Programmer undervist i:
Engelsk
Location address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

Ningbo, Zhejiang, 315100 CN