Læs den officielle beskrivelse

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), der ligger i Ningbo, dækker et samlet areal på 95 hektar og består af Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har smukkeste menneskelige orienterede campusser, grønne og veludstyrede, anerkendt af folk i uddannelsesmæssige kredse. ZWU tilbyder 47 4-årige bacheloruddannelser, der omfatter discipliner lige så store som økonomi, lov, litteratur, videnskab, teknik, landbrug og ledelse.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


På nuværende tidspunkt er der mere end 20.000 fuldtidsstuderende på ZWU med et personale på mere end 1.000. ZWU besidder mange vigtige provinsielle og kommunale specialiteter og discipliner. Universitetsbiblioteket huser en samling på mere end 1.200.000 bøger; omkring 2.500 tidsskrifter både på kinesisk og fremmedsprog; og er udstyret med "Closed Mirror Station til China Academic Journal Net", "Wanfang Data Service Center" og yderligere 6.000 digitale tidsskrifter tilgængelige på universitetets netværk.


470_zhejiang2.jpg


I løbet af de sidste par år har universitetet aktivt deltaget i internationale udvekslinger og samarbejde med andre universiteter, der successivt etablerer relationer med mere end 20 universiteter i Storbritannien, Frankrig, USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, Korea, Ukraine blandt andre. Desuden har ZWU etableret et tæt samarbejde med University of Nottingham. Takket være den fælles indsats er der etableret et nyt kooperativ universitet, University of Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), som følger uddannelsessystemet fra University of Nottingham, UK.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Mens vi kører vores universitet under ledelse af princippet: "At sætte eleverne først; Sikre uddannelse af høj kvalitet; Betjening af økonomisk udvikling; Forpligtet til internationalisering ", er kvaliteten af undervisningen altid vores fokus. Ansættelsesgraden for kandidater er meget positiv, og kandidater fra universitetet er meget værdsat af arbejdsgiverne.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Zhejiang Wanli University

En af kun få lignende programmer på top-universiteter i landet, er Master i Logistik Engineering (MLE) designet til at give dig mulighed for at komme ind på arbejdsmarked ... [+]

En af kun få lignende programmer på top-universiteter i landet, er Master i Logistik Engineering (MLE) designet til at give dig mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet lige så komfortabel med logistik strategi, forvaltning af logistik, og ingeniørmæssige opgaver såsom facilitet design og implementering af logistik-teknologi. Bevidst holde programmet (Master i Logistik Engineering) størrelse lille og selektiv, vi rekrutterer de fineste studerende og tiltrække nogle af de mest eftertragtede karrieremuligheder i verden. MLE Programmet giver dig mulighed for at gå ud over klasseværelset ved at levere løsninger på logistik-relaterede programmer for store virksomheder.

Core Kurser... [-]

Kina Ningbo
September 2020
Fuldtid
2.5 - 2.5 år
på universitet
Læs mere på dansk

https://720yun.com/t/f1bjrOeazy2?from=timeline

Location address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

Ningbo, Zhejiang, 315100 CN