Læs den officielle beskrivelse

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), der ligger i Ningbo, dækker et samlet areal på 95 hektar og består af Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har smukkeste menneskelige orienterede campusser, grønne og veludstyrede, anerkendt af folk i uddannelsesmæssige kredse. I ZWU er der en ZWU , en lovskole, et fakultet for kultur

476_zhejiang7.jpg


På nuværende tidspunkt er der mere end 20.000 fuldtidsstuderende på ZWU med et personale på mere end 1.000. ZWU har oprettet et centralt provinsielt laboratorium, kendt som grundkursus undervisning demonstrationscenter for elektriske


På Huilong Campus, for at imødekomme og opfylde de særlige krav fra freshmen, implementerer universitetet uafhængig ledelse og lægger vægt på den grundlæggende undervisning i fremmedsprog og edb-færdigheder. Kurset kreditter, fleksibel undervisning, tutorial system og undervisning i henhold til deres egnethed, dermed student-orienteret styringssystem er realiseret.

470_zhejiang2.jpg


I løbet af de sidste par år har universitetet aktivt deltaget i internationale udvekslinger og samarbejde med andre universiteter, der successivt etablerer relationer med mere end 20 universiteter i Storbritannien, Frankrig, USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, Korea, Ukraine blandt andre. Desuden har ZWU etableret et tæt samarbejde med University of Nottingham. Takket være den fælles indsats er der etableret et nyt kooperativ universitet, University of Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), som følger uddannelsessystemet fra University of Nottingham, UK. Gennem gensidig anerkendelse af kredit åbnes mange kanaler for oversøiske studier op til kandidater. Universitetet giver eleverne muligheder for at opleve udenlandske kulturer og at erhverve den nyeste knowhow og en omsorgsfuld atmosfære for at studere fremmedsprog i kraft af studentudvekslingsprogrammer, kortvarige besøgsprogrammer og den årlige beskæftigelse af mere end ti udenlandske lærere. Hertil kommer, at universitetet også tilskynder lærerne til at deltage i internationale akademiske konferencer og at gennemføre internationalt samarbejde og hilser oversøiske forskere velkommen til at give forelæsninger eller lave kortsigtede akademiske udvekslinger.

471_zhejiang3.jpg


Mens vi kører vores universitet under ledelse af princippet: "At sætte eleverne først; Sikre uddannelse af høj kvalitet; Betjening af økonomisk udvikling; Forpligtet til internationalisering ", er kvaliteten af undervisningen altid vores fokus. Ansættelsesgraden for kandidater er meget positiv, og kandidater fra universitetet er meget værdsat af arbejdsgiverne.


Universitetet lægger stor vægt på udviklingen af campuskulturen. De fire årstider i ZWU ---- Green Wanli, Technological Wanli, International Wanli og Human-oriented Wanli bliver højdepunkterne i en række store aktiviteter. Dyrkning af elevernes innovative og banebrydende ånd og en bred vifte af aktiviteter, hvor elever interagerer socialt har skabt en akademisk atmosfære og et menneskeligt orienteret miljø med særlige karakteristika i ZWU .

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Zhejiang Wanli University

En af kun få lignende programmer på top-universiteter i landet, er Master i Logistik Engineering (MLE) designet til at give dig mulighed for at komme ind på arbejdsmarked ... [+]

En af kun få lignende programmer på top-universiteter i landet, er Master i Logistik Engineering (MLE) designet til at give dig mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet lige så komfortabel med logistik strategi, forvaltning af logistik, og ingeniørmæssige opgaver såsom facilitet design og implementering af logistik-teknologi. Bevidst holde programmet (Master i Logistik Engineering) størrelse lille og selektiv, vi rekrutterer de fineste studerende og tiltrække nogle af de mest eftertragtede karrieremuligheder i verden. MLE Programmet giver dig mulighed for at gå ud over klasseværelset ved at levere løsninger på logistik-relaterede programmer for store virksomheder.

Core Kurser... [-]

Kina Ningbo
September 2019
Fuldtid
2.5 - 2.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

Ningbo, Zhejiang, 315100 CN