Zhejiang Wanli University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), der ligger i Ningbo, dækker et samlet areal på 95 hektar og består af Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har smukkeste menneskelige orienterede campusser, grønne og veludstyrede, anerkendt af folk i uddannelsesmæssige kredse. ZWU tilbyder 47 4-årige bacheloruddannelser, der omfatter discipliner lige så store som økonomi, lov, litteratur, videnskab, teknik, landbrug og ledelse.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


På nuværende tidspunkt er der mere end 20.000 fuldtidsstuderende på ZWU med et personale på mere end 1.000. ZWU besidder mange vigtige provinsielle og kommunale specialiteter og discipliner. Universitetsbiblioteket huser en samling på mere end 1.200.000 bøger; omkring 2.500 tidsskrifter både på kinesisk og fremmedsprog; og er udstyret med "Closed Mirror Station til China Academic Journal Net", "Wanfang Data Service Center" og yderligere 6.000 digitale tidsskrifter tilgængelige på universitetets netværk.


470_zhejiang2.jpg


I løbet af de sidste par år har universitetet aktivt deltaget i internationale udvekslinger og samarbejde med andre universiteter, der successivt etablerer relationer med mere end 20 universiteter i Storbritannien, Frankrig, USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, Korea, Ukraine blandt andre. Desuden har ZWU etableret et tæt samarbejde med University of Nottingham. Takket være den fælles indsats er der etableret et nyt kooperativ universitet, University of Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), som følger uddannelsessystemet fra University of Nottingham, UK.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Mens vi kører vores universitet under ledelse af princippet: "At sætte eleverne først; Sikre uddannelse af høj kvalitet; Betjening af økonomisk udvikling; Forpligtet til internationalisering ", er kvaliteten af undervisningen altid vores fokus. Ansættelsesgraden for kandidater er meget positiv, og kandidater fra universitetet er meget værdsat af arbejdsgiverne.

Placeringer

Ningbo

Address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

315100 Ningbo, Zhejiang, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig