Zhejiang University International Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Forbind ideer, forme fremtiden

Zhejiang University International Business School (ZIBS) blev grundlagt på ZJU International Campus på Haining i november 2018 for at lette akademisk og virksomhedsudveksling mellem vest og øst.

Vores nystiftede handelsskole har fremskyndet ZJU's globale initiativer og er beregnet til at blive en førende global handelsskole i den nye økonomis æra. ZIBS har hovedkontor i Yangtze-floddeltaet, et knudepunkt for innovation og en af verdens mest dynamiske regioner. Vores vision er at blive et førende globalt økosystem med erhvervsuddannelse som en af dets grundlæggende søjler med et særligt fokus på nye teknologier, ny økonomi og ny finansiering. Vi mener, at nye generationer af erhvervsledere og iværksættere med succes opfylder vores ansvar som globale undervisere på sin side vil opfylde deres sociale ansvar og bidrage til trivsel i erhvervslivet og samfundet som helhed.

Ved at samarbejde med Academy of Internet Finance og Institute of China Studies tilbyder ZIBS i øjeblikket et International Master of Business Administration (iMBA) -program med to formater: deltid og fuld tid og Master of China Studies, designet specielt til internationale studerende. Vores Executive Education Center tilbyder programmer på tværs af en lang række emner, både til åben tilmelding og tilpassede virksomhedsbehov i Kina og uden for Kina.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

I september 2020 har ZIBS lanceret tre nye uddannelser for at imødekomme behovene hos studerende og virksomhedsrekrutterere. International Master of Finance (iMF), International Master i kommunikation og erhverv (iMCB) og bachelor i global kommunikation og ledelse (GCM). Hvert af disse programmer er åbne for både kinesiske og internationale studerende.

Med en arv fra akademisk ekspertise, innovation og iværksætteri fra Kina omfavner og legemliggør ZIBS fremtiden. Handelshøjskolen forbereder ansvarlige og håbefulde ledere og det økosystem, den tjener, til at imødegå udfordringerne i et stadig mere komplekst globalt forretningsmiljø. Ved at forbinde mennesker og ideer former ZIBS virksomhedens fremtid i den nye globale økonomiske æra.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Milepæle

11.15. 2018

  • Indvielse af International Business School
  • Partnerskab med Cambridge University Judge Business School underskrevet

01,16. 2019

  • Indvielse af ZIBS CEO Program Series - Fintech

01. 20. 2019

  • ZIBS Shanghai Forum
  • ZIBS Shanghai Office åbnede

03. 2019

  • ZIBS iMBA-program lanceret

05. 07. 2019

  • ZIBS CEO Class: UK Module

09. 2019

  • Introduktionsklasse af iMBA og Kina Business Studies

12. 2019

  • ZIBS GCM / imcb / iMF-program lanceret

04. 2020

  • ZIBS CEO Class: US Module

134963_pic3.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134963_pic3.jpg" />

Vores Campus

Zhejiang University International Campus ligger nord for Juanhu Park i Haining og dækker 200 acres. Det er et ekstraordinært internationalt samfund fuld af kreativitet, energi og iværksætterånd. Studerende nyder ikke kun international standard liberal arts og professionel uddannelse, men har også muligheden for at samarbejde med partnere over hele verden i et rige og farverige livsmiljø.

Madservice

Der er tre kantiner på vores campus: Stor kantine, Halal restaurant og vores Fusion Café. Kantinen tilbyder en stor blanding af vestlig og kinesisk mad, der serveres dagligt. Restauranten Halal tilbyder en række halal mad og har sene åbningstider. Studerende, fakultet og personale mødes for at nyde det kulinariske tilbud fra både øst og vest.

Indkvartering

Alle studerende på campus bor i et af vores fire boligskoler. Enhederne er udstyret med et privat, enkeltværelse, der har opbevaring, et skrivebord og en seng, med delt badeværelse og køkkenfaciliteter. Boligskoler tilbyder også rigelig studie- og fællesarealer for deres beboere.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Bibliotek

Studerende i ZIBS har adgang til en lang række biblioteksressourcer, fra bøger og tidsskrifter til elektroniske databaser og artikler. Ved siden af Klokketårnet er biblioteket et af landemærkerne på International Campus. Stående ved den nordøstlige side af den centrale sø er det en elegant tre-etagers ottekantet bygning, der besætter 9606 kvadratmeter, med seks hundrede sæder og tusinder af bøger.

Gymnasium

Gymnastiksalen tilbyder en række kvalitetsudstyr og er åben fra kl. 9 til 21 hver dag. Swimmingpoolen i olympisk størrelse er åben fra maj til september hvert år. Der er et stort antal sportsfaciliteter på campus, herunder badminton, tennis, squash, basketball, fodbold og mere. Faciliteterne er åbne til personlig brug når som helst.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Livet i Haining

International Campus er beliggende i Haining i Zhejiang-provinsen og under Jiaxings jurisdiktion. Det er kun 35 minutter med højhastighedstog fra det travle Shanghai og 20 minutter fra det smukke Hangzhou. Byen har en befolkning på mere end 800.000 indbyggere og er hovedsageligt kendt for sin læderindustri, videnskabspark, farverige lanterner og spektakulære boreal tidevand i Qiantang-floden.

Haining blev valgt i top 10 af Forbes-undersøgelsen af det kinesiske øverste byer på amtsniveau og blev nummer 18 på listen over de 100 største byer i Kina. Det er en hurtigt voksende by med nye butikker og hoteller, der bygges hver dag. Nye avancerede butikker som Prada og Gucci er på vej ind i byen med det voksende internationale samfund. Hangzhou-metroen udvides til Haining med et stop ved siden af International Campus, hvilket gør adgangen til Hangzhou og det vigtigste ZJU-campus endnu mere tilgængeligt.

Ved siden af den smukke gamle bydel har Haining også en række turiststeder, herunder store indkøbscentre, lædermarkeder, biografer, museer, smukke parker og en række barer og natklubber.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Placeringer

Jiaxing

Address
718 East Haizhou Road, Haining
314400 Jiaxing, Zhejiang, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig