De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kirgisistan

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Kirgisistan Bishkek September 2018

Den Centralasiatiske Studies Institute er en forskning og akademisk enhed af amerikanske University of Central Asien, etableret med den mission at fremme studiet af Centralasien lokalt og internationalt. Instituttet forfølger dette mål ved at tilskynde til og støtte individuelle og gruppe forskningsprojekter, afholdelse af seminarer og konferencer, offentliggøre en videnskabelig tidsskrift og ved at udvikle akademiske programmer med fokus på Centralasien. I århundreder Centr… [+] alasien har været en korsvej for transport af folk, varer og ideer mellem Europa, Vestasien, Sydasien og Østasien. Med afslutningen af ​​den sovjetiske styre, har regionen genvundet sin politiske, økonomiske og kulturelle mangfoldighed og står igen som en central aktør i en tæt sammentømret globale samfund. Ved at samle lokale og internationale forskere, fremme en synergi mellem studerende, videnskabelige medarbejdere og eksterne akademikere og ved at privilegere tværfaglige og komparative forskningsprojekter, Central Asian Studies Institute til formål at producere nyskabende og ansvarlig viden om igangværende processer i de fem centralasiatiske republikker ( Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan). Etableret i 2011, de centralasiatiske Studies Institute er en non-profit akademiske forskningsenhed ansvarlig over for formanden for den amerikanske University of Central Asien. Direktøren for Institut arbejder tæt sammen med medlemmerne af det internationale advisory board for at udvikle faglige partnerskaber på alle studieretninger relateret til Centralasien og med medlemmerne af styregruppen for at fremme og lette akademisk forskning inden for American University Centralasien. Klik her for at se CASI Facebook side for nyheder og opdateringer! [-]