RIT Croatia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

RIT Kroatien, tidligere kendt som American College of Management and Technology (ACMT) blev oprettet i Kroatien i 1997, hvor ministeriet for videnskab, uddannelse og sport i Republikken Kroatien indledte etablering af private videregående uddannelsesinstitutioner. På grund af sit ry i at skabe og opretholde vellykkede internationale partnerskaber, en af ​​de mest fremtrædende private amerikanske universiteter, Rochester Institute of Technology, blev valgt som den bedste partner i disse bestræbelser.

American College of Management and Technology i 2013 har skiftet navn til RIT Kroatien (Rochester Institute of Technology Kroatien) for fuldt ud at overholde moderinstitutionen - Rochester Institute of Technology.

To Spændende Locations

RIT Kroatien tilbyder programmer studier på to campusser, den ene beliggende i badebyen byen Dubrovnik og en i landets hovedstad, Zagreb.

stipendier og finansiel støtte

For at støtte kvalificerede studerende at finansiere deres studier, har RIT Kroatien sikret over € 350,000.00 for finansiel støtte til indskrivning i 2017/2018 akademiske år. Stipendier og finansiel støtte er monetære midler anvendes mod undervisning omkostningerne ved deltagelse universitetet over fire års studier.

Hvorfor studere på RIT?

Som en international campus Rochester Institute of Technology, RIT Kroatien giver fordele umatchede af andre gymnasier og universiteter.

En internationalt anerkendt amerikansk grad:

Ved afslutningen af ​​dine studier på RIT Kroatien, vil du blive tildelt to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Kroatien. Med et internationalt akkrediteret og anerkendt amerikansk grad, kan RIT Kroatien studerende søge spændende jobmuligheder i hele Europa og verden.

Høje amerikanske uddannelsesmæssige standarder:

Programmer og pensum er fuldstændig på linje med normerne for en af ​​de mest berømte private universiteter i USA Mange af vores fakultet medlemmer er amerikanske og europæiske professorer med rig akademisk og erhvervserfaring. Kvaliteten af ​​kollegiet er blevet bekræftet af mange internationale akkrediteringer, såsom: - The Middle stater Kommissionen om videregående uddannelse - AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

Tilbring et semester i USA eller De Forenede Arabiske Emirater:

Studerende i Kroatien har mulighed for at læse et semester på RIT største campus, der ligger i Rochester, NY, eller på RIT Dubai campus, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater. Denne undersøgelse udlandet option giver de studerende mulighed for at opleve forskellige kulturer, for at se tingene fra et globalt perspektiv, og til at forbedre deres engelskkundskaber. Vigtigst er det, det viser sig at være en stor fordel, når man søger et job.

Fremragende placering rate efter endt uddannelse:

Mere end 80 procent af vores studerende at finde et job inden for tre måneder efter endt uddannelse. Modelleret efter RIT program for karriereudvikling og kooperativ uddannelse, er eleverne parate fra deres første år at blive integreret på arbejdsmarkedet. Put før dem er de samme udfordringer og vilkår, de står over for i det virkelige liv miljø.

Oplevelse, der giver dig en fordel:

Vores kooperativ uddannelse og karriere kontor hjælper eleverne i deres forberedelse til at komme ind på arbejdsmarkedet. Vores rådgivere hjælpe eleverne i at vælge og opbygge deres karriere, hvilket gør kontakt med potentielle arbejdsgivere, at finde co-op placeringer, lære dem at skrive et CV, og forbereder dem til jobsamtaler. Den obligatoriske co-op udføres i virksomheder i hele Kroatien og resten af ​​verden, i områder, der er relevante for studieforløb.

Undersøgelse på engelsk - det sprog, erhvervskommunikation:

Undervisningen foregår på engelsk, fuldt på linje med nutidige amerikanske programmer og lærebøger, der gør det muligt for eleverne at forbedre deres engelskkundskaber, og at forberede sig på avanceret niveau for erhvervskommunikation de vil møde på jobbet.

Et stort antal studerende får værdifulde RIT Kroatien stipendier.

Klasseværelser er udstyret med den nyeste edb-udstyr, herunder state of the art Apple iMac-computere og iPad-enheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier
Videoer

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014