RIT Croatia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tilmeld dig på et top amerikansk universitet og studere i Kroatien!

RIT Croatia blev grundlagt i 1997 som en global campus for det fremtrædende private amerikanske universitet,

Forskellige fra dag 1!

Ved hjælp af den individuelle tilgang vil vi sikre et stimulerende og interaktivt miljø, der hjælper dig med at udvikle dit potentiale. Under din uddannelse vil vi give dig en enestående mulighed for at tilbringe et eller to semestre, der studerer i udlandet på RITs campus i Rochester, New York eller Dubai, UAE. Gennem programmer rettet mod den praktiske anvendelse af viden, vil du være forberedt på udfordringerne i erhvervslivet.

International akkreditering

RIT Croatia er en privat videregående uddannelsesinstitution, og dens programmer leveres i overensstemmelse med de nationale akkrediteringer. Kvaliteten af vores programmer er blevet anerkendt af internationale akkrediteringer af RIT, såsom:

  • Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse, et institutionelt akkrediteringsorgan anerkendt af den amerikanske undervisningsminister og Rådet for akkreditering af højere uddannelse.
  • Foreningen til at fremme collegiate handelsskoler. RITs forretningsprogrammer er akkrediteret af AACSB International, den længst fungerende globale sammenslutning dedikeret til at fremme lederuddannelse over hele verden.

Stipendier og finansiel støtte

For at støtte kvalificerede studerende i finansieringen af deres studier har RIT Croatia sikret over € 350.000,00 til økonomisk støtte til tilmelding i det næste studieår. Stipendier og økonomisk støtte er monetære midler, der anvendes til undervisningsomkostningerne ved at gå på universitetet over fire års studier.

Hvorfor studere på RIT Croatia ?

  • Studere på engelsk. Tjen en internationalt anerkendt amerikansk grad: Alle klasser afholdes på engelsk, helt tilpasset moderne amerikanske programmer og lærebøger. Efter afslutningen af dine studier på RIT Croatia får du to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Croatia .
  • Undersøgelse i tråd med høje amerikanske uddannelsesstandarder: Programmer og læseplaner er helt tilpasset standarderne for et af de mest berømte private universiteter i USA Kvaliteten af kollegiet er blevet bekræftet af mange internationale akkrediteringer, såsom The Middle States Commission on Higher Uddannelse - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
  • RIT har næsten 40 års erfaring med fjernundervisning, hvilket hjælper os med at forberede os godt til at levere klasser i både klassiske og virtuelle klasselokaler.
  • Tilbring et semester i USA eller De Forenede Arabiske Emirater: oplev forskellige kulturer, se tingene fra et globalt perspektiv og forbedre deres engelsksprogede færdigheder. Vigtigst er det at være en stor fordel ved ansøgning om job.
  • Fremragende placeringsgrad efter eksamen: 90 procent af vores kandidater fandt job inden for seks måneder efter eksamen (klasse i 2019). Modelleret efter RITs program for karriereudvikling og kooperativ uddannelse er studerende forberedt fra deres førsteårsår til at blive integreret i jobmarkedet.
  • Erfaringen, der giver dig en fordel: Vores kooperative uddannelseskontor hjælper studerende i deres forberedelse til at komme ind på arbejdsmarkedet. Vores rådgivere hjælper studerende med at vælge og opbygge deres karriere, skabe kontakter med potentielle arbejdsgivere, finde co-op-placeringer, lære dem hvordan man skriver et CV og forberede dem til jobinterviews.

Placeringer

Dubrovnik

Address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, Kroatien

Zagreb

Address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Kroatien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited