University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om fakultetet

Fakultetet for økonomi og erhvervslivet i Rijeka blev grundlagt i midten af ​​1961. Med første foredrag fra 1. november 1961 har fakultetet uddannet økonomiske eksperter, især for at øge den økonomiske udvikling i kroatisk Littoral og Istrien. I 2001 flyttede fakultetet til den nye adresse på I. Filipovića 4, Rijeka.

Siden det akademiske år 2005/2006 gennemfører fakultetet for økonomi og erhvervsliv på universitetet i Rijeka (EFRI) universitetsuddannelser i overensstemmelse med Bologna-erklæringen for uddannelser inden for økonomi og erhvervsøkonomi. Samtidig med at uddannelsesudviklingen forbedres, har fakultetet vedtaget en internationalt anerkendt model 3 2 3, således at de efter færdiggørelsen af ​​et treårigt universitets bacheloruddannelsesprogram får bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi, som efterfølges af et toårigt kandidatuddannelsesprogram, og efter eksamen er eleverne tildelt en kandidatgrad. Derefter fører en færdiggørelse af en treårig ph.d.-doktorgradsstudier til opnåelse af en akademisk titel på en ph.d.

Det store antal udenlandske universiteter, som fakultetet har underskrevet aftaler om samarbejde på forskellige områder, antallet af besøgende professorer involveret i undervisningen og antallet af fakultetets lærere, der bor på udenlandske universiteter, samt det stigende antal indgående og udgående studerende inden for mobilitetsprogrammerne viser det aktuelle volumen af ​​fakultetet for økonomi og erhvervslivs involvering i det internationale videregående uddannelses- og forskningsområde.

akkrediteringer

Vi lever op til de højeste kvalitetsstandarder, og vores programmer er akkrediteret af forskellige programmer, og vores institution deltager i forskellige medlemskaber.
Vi er forpligtet til at skabe nyt indhold og overføre viden til unge mennesker, der snart vil gøre gode ting inden for feltøkonomi. Derfor mener vi, at en engelsk underviset studie på begge niveauer (bachelor og kandidat) skal være meget mere overkommelig for alle studerende. Derfor tilpassede vi vores studiegebyr tilsvarende. I den forstand er vi overbeviste om, at vi følger den rigtige vej i betragtning af, at vores studerende giver fremragende resultater i forskellige projekter. Desuden har vores tidligere studerende (medlemmer af vores ALUMNI) ledende stillinger i mange virksomheder og institutioner.

MISSION

I det internationale erhvervsliv og det videnskabelige miljø og i samarbejde med samfundet, ved at uddanne og udvikle iværksætterorienterede og socialt ansvarlige ledere, ledere og forskere, bidrager vi til udvikling af samfund og videnskab.

VISION

Integration i det europæiske område for videregående uddannelse og europæisk forskningsområde ledsaget af overvældende støtte til udviklingen af ​​økonomien. Integration kan ses gennem uddannelsesprogrammers konkurrenceevne, udveksling af studerende, akademisk og administrativt personale, fælles international studie og forskningsprojekter. Udlånsstøtte til økonomien opnås ved at udarbejde nyttige uddannelsesprogrammer for økonomien, fælles, gensidigt fordelagtige forskningsprojekter samt den omfattende inddragelse af elevens kapacitet. Fakultetet vil blive anerkendt som et eftertragtet og pålideligt højere uddannelsesinstitut, en partner med økonomien såvel som med andre nationale og internationale videnskabelige og uddannelsesmæssige institutter og studerende. Fakultetet skal være en institution, der løbende vil udvikle og forbedre sine uddannelser, forskning og dets personale.

Placeringer

Rijeka

Address
Ivana Filipovića 4
51000 Rijeka Croatia

Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County, Kroatien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig