University of Rijeka Department of Mathematics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Institut for Matematik i Rijeka blev grundlagt i 1960 som en afdeling på Det Fakultet for Uddannelsesvidenskab (siden 1998 Det Filosofiske Fakultet), der i 1973 skulle blive en af de fire grundfakulteter ved universitetet i Rijeka.

Institut for Matematik, som en særskilt institution og en moderne universitetsafdeling, blev oprettet den 1. april 2008 baseret på afgørelsen om oprettelse af universitetsafdelingerne, der blev vedtaget af Rijekas Universitets Senat den 17. december 2007. Institut for Matematik sammen med de tidligere ansatte i Det Humanistiske Fakultet har en tendens til at samle andre matematikere universitetskomponenter fra universitetet i Rijeka. Dermed bliver førsteuddannelsesprogrammet i matematik og andet studieprogram i matematik og datalogi studier af universitetet i Rijeka, som er organiseret og ledet af Institut for Matematik.

Det er beliggende i en ny bygning på universitetskampus med mange kontorer, klasseværelse og laboratorieplads, veludstyret med computer og andet udstyr. Der er 29 forskere, professorer og assistenter, der består af tre forskningsgrupper: algebra- og talteori-gruppen, diskret matematikgruppe og matematisk analysegruppe.128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Missionen og visionen fra Matematisk Institut

Missionen for Matematik er udviklingen af videnskabeligt og fagligt arbejde inden for matematik og bekymringen om menneskelige ressourcer i matematik ved universitetet i Rijeka. Institut for Matematik organiserer og gennemfører matematikstudier og deltager i organisering og gennemførelse af uddannelserne på de øvrige universitetsdeltagere. Institut for Matematik bidrager til universitetets og samfundets udvikling, samtidig med at man stræber mod national og internationalt anerkendt ekspertise inden for forskning og undervisning.

Visionen ved Matematisk Institut er den strategiske positionering som en internationalt anerkendt og accepteret videnskabelig og uddannelsesinstitution samt den aktive komponent i kroatisk og europæisk videregående uddannelses- og forskningsfelt, der uddanner internationalt anerkendte kvalitets- og kvalificerede fagfolk samt udfører internationalt anerkendt forskning.

Placeringer

Rijeka

Address
Ulica Radmile Matejčić 2, Rijeka
Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County, Kroatien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig