Læs den officielle beskrivelse

Om universitetet

Universitetet i Zagreb (1669) er det ældste og største universitet i Sydøsteuropa. Universitetet i Zagreb tilbyder som et omfattende offentligt Centraleuropæisk Universitet uddannelse og forskning og på alle videnskabelige områder (kunst, biomedicin, bioteknologi, ingeniørvidenskab, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab) og et bredt spektrum af kurser på alle uddannelsesniveauer fra undergraduate til postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 kunstakademier og universitetet for kroatiske studier er det flagskibets uddannelsesinstitution i landet, et sted hvor mere end 7900 lærere og 72480 studerende udvikler viden og erhverver færdigheder.115782_pexels-photo-2228306.jpeg

Universitetet udmærker sig ikke blot i undervisningen, men også i forskning, og bidrager med over 50 procent til den årlige forskningsproduktion i Kroatien og 80 procent af den videnskabelige produktivitet hos alle kroatiske universiteter. Det centrale strategiske problem med den fremtidige udvikling af Zagreb Universitet er, at den skal være en forskningsorienteret institution med undervisning af høj kvalitet. Fokus er derfor på master- og doktorgradsprogrammer, der omfatter alle fagområder inden for videnskab og kunst, øger tværfaglighed og tværfaglighed samt translationel forskning, fremmer innovationskulturen og overførsel af viden. Dette bør resultere i bedre tværsektoriel harmonisering på lokalt og regionalt niveau.

Universitetet i Zagreb er ved at opbygge en ny campus "Borongaj", som er den største investering i kroatisk uddannelse i de sidste 150 år, og når den er bygget (færdig), vil den blive brugt af mere end 20.000 studerende. Campus blev officielt åbnet den 12. oktober 2007 og er nu vært for 4 universitetsenheder: Center for Kroatiske Studier, Fakultet for Uddannelse og Rehabilitering, Fakultet for Trafikteknik og Fakultet for Økonomi og Erhverv (kun erhvervsuddannelser inden for økonomi og erhvervsliv) . Fem andre fakulteter planlægger også at flytte til Campus i de kommende år. Udover (re) opførelse af universitetsbygninger er Campus hjemsted for et sportscenter, studentresidenshus og en række institutter.

Om fakultetet

Missionen

Fakultetet for Landbrug er dedikeret til uddannelse af højt kvalificerede eksperter, udvikling og udvidelse af faglig viden inden for landbrug og relaterede videnskaber. Anvendelse af de højeste akademiske standarder giver os mulighed for at erhverve kompetencer baseret på den nyeste videnskabelige viden til gavn for samfundet.

Visionen

Landbrugsfakultetets vision er at placere sig strategisk i kroatisk videregående uddannelse og forskningsområde samt en internationalt anerkendt og anerkendt forsknings- og undervisningsinstitution.

Kerneværdierne

 • Viden, visdom og menneskehed ("Cognitio, Sapientia, Humanitas");
 • Vurdering af den akademiske tradition rigdom;
 • Uddannelse baseret på ny videnskabelig viden og innovation som den største værdi for samfundet
 • Forordninger og procedurer af højeste etiske standarder på alle aktivitetsområder;
 • Kontinuerlig kvalitetsforbedring på alle aktivitetsområder;
 • Ytringsfrihed og tale;
 • Tolerance over for mangfoldighed;
 • Social retfærdighed;
 • Fleksibilitet og tilpasningsevne.

Målene

 • At sikre effektiviteten af fakultets organisation og ledelse
 • At gøre det muligt for studerende, landbrugseksperter og alle interessenter i uddannelse af høj kvalitet med henvisning til erhvervelse af den nyeste videnskabelige og faglige viden og færdigheder gennem kvalitetsstudier og livslang læring
 • At øge kvaliteten i alle aktivitetsområder
 • At udvikle videnskabelig ekspertise, innovation i forskning og samarbejde med erhvervslivet;
 • At bidrage til en bæredygtig udvikling af den kroatiske økonomi og samfundet som helhed
 • At forbedre internationalt samarbejde inden for undervisning og videnskabelig forskning. At øge studenters mobilitet, synlighed og anerkendelse af fakultetet på alle niveauer.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Zagreb - Faculty of Agriculture

Det kandidatuddannelsesprogram INTER-EnAgro tilbyder teoretisk og praktisk viden rettet mod bæredygtig anvendelse og forvaltning af naturressourcer som jord og vand samt ... [+]

Studieprogram - INTER-EnAgroGenerelle oplysninger

Det kandidatuddannelsesprogram INTER-EnAgro tilbyder teoretisk og praktisk viden rettet mod bæredygtig anvendelse og forvaltning af naturressourcer som jord og vand samt positive og negative virkninger af menneskelige aktiviteter, primært landbrug, på disse ressourcer. Programmet er udformet som en fortsættelse af bachelorstudier og muliggør videreførelse af studier på postgraduate niveau.

På baggrund af den samtidige undervisningsproces og helt engelsklært uddannelsesprogram (med deltagelse af nationale og internationale lærere) vil de studerende kunne erhverve generiske og fagspecifikke kompetencer, der er nødvendige for at nå målene for bæredygtig udvikling og arbejde på forskellige områder af landbrug, miljøbeskyttelse og bæredygtig udnyttelse af naturressourcerne. Formålet er at uddanne eksperter, der har viden, færdigheder og kompetencer inden for de grundlæggende og anvendte videnskabelige områder inden for landbrug, miljøbeskyttelse og beslægtede natur-, ingeniør- og bioteknologiske videnskaber. Desuden er målet at uddanne studerende til at deltage i videnskabelig forskning inden for landbrug og miljøbeskyttelse udført i højere læreanstalter og videnskabelige forskningsinstitutter samt til videreuddannelse på postgraduate studie. Undervisning på engelsk muliggør deltagelse i programmer på internationalt plan og letter også udveksling af information, opgradering og forbedring af studieindhold, samarbejde med en international partner og kapacitetsopbygning i undervisning og forskning.... [-]

Kroatien Zagreb
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Svetošimunska cesta 25
10000 Zagreb, Kroatien