University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Organisation

Fakultet for kemisk teknik og teknologi er en bestanddel af University of Zagreb. Det er organiseret i flere afdelinger og stole, der udfører undervisning, videnskabeligt arbejde, professionelle og rådgivende aktiviteter inden for kemiteknik, kemi og andre områder.

Fakultetet styres af en dekan og tre vicedekaner og fakultetsrådet.

Dekanen vælges blandt de fulde og lektorer ved fakultetet. Dekanen er ansvarlig for videnskabelige aktiviteter og undervisningsaktiviteter på fakultetet samt dens økonomiske status.

Fakultetsrådet er sammensat af alle de valgte professorer, 14 studerenderepræsentanter og 8 repræsentanter for undervisere på lavere niveau. Rådet opretter uddannelsesmæssige, videnskabelige og faglige programmer på bachelor-, kandidat- og postgraduate-niveau. Rådet vurderer og administrerer ph.d. niveau procedurer, vælger og evaluerer personale videnskabelige og uddannelsesmæssige kvaliteter og evaluerer og godkender udenlandske eksamensbeviser inden for kemiteknik og kemi.128653_rsz_adult-biology-chemical-chemist-356040.jpg

Aktiviteter

Kerneaktiviteterne ved Fakultet for kemiteknik og teknologi er forskning, undersøgelse og uddannelse på højt niveau inden for områderne kemiteknik og kemi. Specielt fakultetet:

  • Organiserer og udfører videnskabelige og faglige kurser på bachelor-, kandidat- og postgraduate-studier.
  • Organiserer og udfører videnskabeligt arbejde i forbindelse med uddannelsesprocessen og gennem de ph.d.-videnskabelige kurser.
  • Organiserer, afslutter og reviderer forskningsprojekter, undersøgelser og rådgivning for industrien og statslige institutioner.
  • Organiserer kollokvier, seminarer, symposier og andre videnskabelige og faglige møder og begivenheder.
  • Attesterer materialer, procedurer og processer og udsteder kvalitetscertifikater.
  • Formidler vigtige videnskabelige og faglige resultater.
  • Samarbejder med andre videnskabelige, faglige, uddannelsesmæssige og andre institutioner inden for kemiteknik, kemi, miljøteknik og beslægtede områder i Kroatien og i udlandet.128655_rsz_three-persons-sitting-on-the-stairs-talking-with-each-other-1438072.jpg

Placeringer

Zagreb

Address
Trg Marka Marulića 19
Zagreb, Croatia

10000 Zagreb, Kroatien

Dele

Address
Ul. Ruđera Boškovića 35
21000 Dele, Split-Dalmatia amt, Kroatien

Programmer