Latvia University of Life Sciences and Technologies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse, Videnskab og Kultur center

Latvia University of Life Sciences and Technologies er den eneste højere landbrugsuddannelsesvirksomhed i Letland, og den har til formål at: fremme det intellektuelle potentiale for udvikling af landdistrikterne inden for landbruget; tilskynde unge til at erhverve højere akademisk og faglig uddannelse; udvikle forskning bidrage til den kulturelle udvikling studere, vedligeholde og perfektisere den erfarne erfaring fra det lettiske folk og videregive det til de kommende generationer.
Universitetet er multi-profileret. Udover de traditionelle studieområder tilbyder LLU også enestående unikke studieprogrammer relateret til avanceret landbrug, veterinærmedicin, fødevareproduktion, skovbrug og landskabsarkitektur. Universitetet ligger i Jelgava - en gammel kulturby, der kun ligger 40 km fra Letlands hovedstad Riga. Jelgava er anerkendt som en sand studentestad.

Mission

Latvia University of Life Sciences and Technologies ( LLU ) Strategisk Udviklingsplan 2015-2020 blev udviklet i 2015 og godkendt af LLU Senatet den 9. december 2015. For at udføre sine funktioner og gennemføre sine mål og målsætninger har Latvia University of Life Sciences and Technologies har udviklet tre aktivitetsprogrammer: 1. Studier 2. Videnskab 3. Administrative og finansielle støtte til studier og forskningsarbejde Målet for Latvia University of Life Sciences and Technologies er at give mulighed for at opnå højere akademisk og højere faglig uddannelse inden for landbrug, veterinærmedicin, fødevareteknologi, ingeniørvidenskab, skovbrugsvidenskab, samfundsvidenskab, informationsteknologi og miljøledelsessektorer samt udvikling af videnskab og til at opretholde og udvikle det lettiske intellektuelle potentiale og kultur. Målene for LLU : 1. For at sikre studiekvaliteten svarende til et nationalt universitets standarder, hvad ville det gøre det muligt at uddanne konkurrencedygtige specialister til de lettiske og internationale arbejdsmarkeder. 2. At udvikle det videnskabelige potentiale til at deltage i international forskning, integrere den akademiske uddannelse og forskning, hvad der ville sikre indførelse af innovative, videnbaserede teknologier i den lettiske nationale økonomi, især i Zemgale-regionen. 3. For at sikre bæredygtig udvikling for universitetet som en national uddannelses-, videnskabs- og kulturinstitution:

 • at styrke retsgrundlaget
 • at forbedre organisationsstrukturen i overensstemmelse
 • til LLU målene at udvikle samarbejde med institutioner, akademiske uddannelsesinstitutioner og videnskabelige institutioner i Letland og i udlandet, virksomheder og faglige organisationer og regionale institutioner i Zemgale;
 • at håndtere LLU materialet og det tekniske grundlag effektivt.

LLU mission At udvikle konkurrencedygtig intellektuel kapital på basis af ekspertise inden for forskning, anvendelse af forskningsresultater i økonomien, høj kvalitet på uddannelse og effektiv forvaltning af universitetet. LLU visionen Latvia University of Life Sciences and Technologies er et af de førende universiteter inden for videnskab og teknologi i Østersøregionen, der har specialiseret sig i bæredygtig udnyttelse af naturressourcer, der har til formål at forbedre livskvaliteten for samfundet.

Fakta

 • Latvia University of Life Sciences and Technologies ( LLU ) blev grundlagt i 1939, og dets ældste fakultet er Landbrugsfakultetet, der blev grundlagt i 1863, og som har et tæt samarbejde med mange universiteter i udlandet. LLU har været en hurtigt voksende institution i perioden siden Letland genvandt sin uafhængighed.
 • Der er 8 fakulteter på universitetet: Landbrug, Veterinærmedicin, Ingeniørfag, Fødevareteknologi, Miljø og Byggeri, Skov, Informationsteknologier, Økonomi og Social Udvikling.
 • 64 bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser leveres af 313 lektorer og forskere for 4350 studerende i 2014/2015.
 • Internationalt samarbejde er baseret på mere end 130 indgåede samarbejdsaftaler med partnerinstitutioner fra 27 europæiske lande og 42 aktive bilaterale aftaler med HEI og forskningscentre fra 19 lande over hele verden.
 • Museum for universitetet byder velkommen til at se historien om Jelgava Palace og historie Latvia University of Life Sciences and Technologies udstillinger.
 • Universitetets kulturmiljø er aktivt dannet og udforsket i traditionelle og unikke arrangementer.
 • Der er også en bred vifte af sports muligheder til rådighed for universitetsstuderende og medarbejdere.

Placeringer

Jelgava

Latvijas Lauksaimniecības universitāte

Address
Latvia University of Life Sciences and Technologies,
2 Liela Street

LV-3001 Jelgava, Letland
Telefonnummer
+371 63 022 584

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig