Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1991 i samarbejde med State University of New York i Buffalo, USA, og University of Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) er en internationalt anerkendt management-uddannelse institution inden Rigas Tekniske Universitet (RTU) og har mere end 20 års erfaring i erhvervslivet uddannelse.

Riga Business School er den eneste skole i Baltikum tilbyder nord-amerikanske stil undersøgelser, både i undervisningen standarder og i struktur, som indeholder intensive casestudier, gruppearbejde og aktiv klasseværelse involvering.

Fakultetet Professorer på Riga Business School er forskere, konsulenter, og tænkte ledere i alle aspekter af erhvervslivet. Fakultetet fra fem kontinenter udfordringer og opfordrer eleverne med en læseplan, der tilbyder viden, kompetence, frihed og passion for undervisning. Fakultetet omfatter både internationale og lokale professorer, fra en række forskellige baggrunde og med stor erfaring i erhvervslivet.

studerende Studerende på Riga Business School er håndplukket af studieledere, derfor studerende på RBS er ikke en af ​​tilskuerne. Alle her har en stærk personlighed og fakultetet og personale på skolen gør deres bedste for at udvikle disse studerende ind ledere. RBS har en stærk, individuel tilgang mod deres elever, derfor er der aldrig mere end 50 elever i en klasse. Og cirka 10% af alle elever er de lyseste hoveder fra hele verden: Aserbajdsjan, Brasilien, Tyskland, Indien, Kasakhstan, Letland, Norge, Rusland, Hviderusland, og USA.

Campus

Riga Business School er placeret i hjertet af Riga - en by, der altid har været et knudepunkt for erhvervslivet. Se for dig selv!

Skolen er placeret tæt på alt, med en travl bymidte altid fuld af liv, den gamle del af byen med smukke Art Nouveau bygninger, flere butikker, barer, restauranter, teatre, koncertsale og alt andet en elev har brug for at nyde sin eller hendes studier.

Akkrediteringer og priser

PRME initiativ. RBS er medlem af PRME (Principles for Responsible Management Education). Den PRME Initiativet opmuntrer og letter handelshøjskoler mod tilgange, der opfylder de nye behov og forventninger erhvervslivet og de krav, som en ny generation af studerende med hensyn til bæredygtighed og god corporate citizenship.

CEEMAN award. RBS er den første stat højere læreanstalt i Letland for at modtage CEEMAN (central- og østeuropæiske Management Development Association) IQA Akkreditering award. Vi forfulgte og fået denne akkreditering, fordi det afspejler vores forpligtelser til vækst, udvikling og streng kvalitetskontrol.

Institutionel akkreditering. Republikken Letlands ministerium for uddannelse og videnskab har tildelt Rigas Tekniske Universitet fuldstændig og ubegrænset akkreditering. Akkrediteringen har ikke en udløbsdato, hvilket afspejler tillid ministeriet. Denne akkreditering certificerer Rigas Tekniske Universitet som en institution, der kan give højere uddannelse og tildeling stat anerkendte grader i Letland.

Program akkreditering. RBS programmer har den højest mulige akkreditering tildelt i Letland. Vores seks år akkreditering periode begyndte i 2013. Denne akkreditering attesterer, at vores management programmer i overensstemmelse med de højeste akademikere standarder.

Eduniversal ranking. RBS er blevet annonceret som den bedste erhvervsuddannelser i Letland ved Eduniversal rangordning. De 3 Palms of Excellence prisen gives til skoler, der er gode handelshøjskoler med international forstærkende indflydelse.

Denne skole tilbyder programmer i:

Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Executive MBA (1) Professionel MBA (1) BBA (1)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Riga Business School