Læs den officielle beskrivelse

RISEBA er et universitet typen privat højere uddannelsesinstitution fuldt akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Republikken Letland. At være en af ​​de første private videregående uddannelsesinstitutioner i Letland, i dag RISEBA er blandt 10 største videregående uddannelsesinstitutioner i Letland (Både offentlige og private) med næsten 3000 studerende, herunder 200 internationale studerende, Der deltager 19 uddannelser på forskellige niveauer og retningerog mere end 8000 alumner. I løbet af de sidste to årtier RISEBA har gennemgået en betydelig transformation fra en lille ambitiøs business school til universitetet, der giver, ud over business og management-programmer, studier i kommunikation, audiovisuelle medier kunst og arkitektur, og dermed omdanne institutionen til "det sted, hvor virksomheden møder kunst".

RISEBA skiller sig ud fra de andre højere uddannelsesinstitutioner som en, der har klar international fokus og udmærker sig ved eksklusivitet uddannelserne udbydes og variation af sprog instruktion.

RISEBA giver programmer, som enten unik på markedet eller blev først introduceret til markedet RISEBA. Det er en af ​​de få institutioner, der tilbyder fuld uddannelser på tre sprog - lettiske, engelske og russiske.

RISEBA er fordelt på fem lokaliteter: tre bygninger RISEBA vigtigste campus er placeret i Riga (Hovedstaden), er en regional afdeling med base i Daugavpils (Den næststørste by i Letland).

RISEBA Mission, Vision og Værdier

Siden grundlæggelsen i 1992 har RISEBA været styret af sin mission "til at være en gateway til international karriere" understregede, at universitetet har til formål at forberede sine elever og kandidater til internationale karrierer og understreger, at det ikke betyder, at de studerende bliver undervist "for eksport".

Hovedidéen bag missionen er at RISEBA ønsker at sikre, at de studerende er konkurrencedygtige på de internationale markeder, er kulturelt bevidste, kan arbejde i internationale teams, enten i deres hjemland eller i udlandet, og at konkurrere på de globale markeder.

RISEBA ser sine kandidater som potentielle arbejdsgivere, der vil bidrage til lettisk, europæisk og global økonomisk vækst, er i stand til at arbejde i internationale virksomheder i Letland og i udlandet, er følsomme og tolerante over for tværkulturelle forskelle, og er aktive bidragydere af multinationale teams.

Som reaktion på de ændringer i det ydre miljø og forfølge nye muligheder RISEBA udvidede sine aktiviteter til nye områder - kreative industrier, dvs. kommunikation, medier og arkitektur, og i fremtiden ser sig selv som "en økonomisk bæredygtig, internationalt anerkendt universitet af business, kunst og teknologi ".

Styret af sin vision RISEBA omfatter tre store akademiske komponenter eller skoler:

  • School of Business med bachelor, master og ph.d.-programmer, der dækker områder som business, ledelse og økonomi - Medie- og Kommunikation med bachelor- og kandidatuddannelserne i kunst og kommunikation - Skole for Arkitektur og Design, som i øjeblikket tilbyder en bacheloruddannelse i arkitektur.

RISEBA er et tværfagligt, multikulturelle universitet giver det globale arbejdsmarked med intelligente, kreative og selvstændigt tænkende individer. RISEBA står for fremragende uddannelse, internationalt anerkendte grader, høj kvalitet af kandidater, fremragende forskningsgrundlag og højt kvalificerede medarbejdere.

Fem kerneværdier er kernen af, hvad RISEBA gør:

  • Åbenhed: RISEBA er kendt for sin individuelle tilgang til eleverne. Personalet er forpligtet til at skabe en undersøgelse miljø baseret på tillid, respekt og lydhørhed.
  • Samarbejde: RISEBA er aktivt involveret i lokale og internationale erhvervsmiljø og fremmer den professionelle vækst af sit personale og de studerende. Sammen med sine tidligere studerende og partnere, institutionen skaber en fremragende akademisk og erhvervserfaring, som er en uundværlig del af studiet processen.
  • Livslang læring: RISEBA fremmer livslang læring af studerende. Livslang læring bidrager til udviklingen af ​​Letland og andre europæiske lande som moderne vidensamfund med stabil økonomisk udvikling, flere arbejdspladser og større social samhørighed.
  • Mangfoldighed: RISEBA er en bro mellem Vest- og Østeuropa, som hjælper eleverne tager det første skridt på vejen til international karriere. RISEBA sikrer et multikulturelt miljø ved at tilbyde forskellige uddannelser, former for studier og uddannelse på forskellige sprog.
  • Etik og social ansvarlighed: RISEBA tog socialt ansvarlige ledere og gør alt for at hjælpe eleverne med at forstå betydningen af ​​iværksætteri i oprettelse og vedligeholdelse af højt etisk praksis i det faglige miljø og samfundet som helhed, og samtidig sikre en passende beskyttelse af miljøet for de kommende generationer.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

RISEBA

RISEBA Master program i International Business giver ideelle muligheder for ambitiøse kandidater med en internationalt førende tankegang, der er klar til at forfølge og g ... [+]

RISEBA Master program i International Business giver ideelle muligheder for ambitiøse kandidater med en internationalt førende tankegang, der er klar til at forfølge og gribe udfordringerne i det globale erhvervsklima.

Akademisk grad: Master i International Business Professionel kvalifikation: Forretning Executive, projektleder eller Human Resource manager Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelsen: Fuld tid aften studier Internationale muligheder: ét semester studier i udlandet (Erasmus-programmet) Dobbelt Grad mulighed: (Grader fra RISEBA og en partner universitet) Program i korte træk

Til formål at give en solid akademisk fundament og faglig kompetence programmet udvikler elevernes evne til at operere i det internationale miljø, oprette og lede egne virksomheder, ekspandere internationalt, innovere og skabe fortsat vækst.... [-]

Letland Riga
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
RISEBA

Humaniora Master Studier i audiovisuelle Media Arts er et af de mest innovative og stringent tværfaglig uddannelse i Letland. Det er forankret i de bedste traditioner i A ... [+]

Humaniora Master Studier i audiovisuelle Media Arts er et af de mest innovative og stringent tværfaglig uddannelse i Letland. Det er forankret i de bedste traditioner i Auteur Cinema og udvidet på tværs af forskellige specialer: film, instruktion af fotografering, animation, video og CG genereret grafik, interaktiv 2D og 3D produktion, og spiludvikling.

Mens omfattende i sin struktur til at uddanne fremtidens ledere i film- og tv-studier, reklamebureauer, animation studios, kreative afdelinger af sociale netværk, og SFX og post-produktion huse, programmet tilbyder sine studerende til at specialisere sig i et udvalgt område via uafhængige Studies cyklus. Den mindre er fastslået af en elev under ledelse af en agtet fakultet medlem og generelt i de områder af film lede, kunst lede, animation, og post produktion tilsyn.... [-]

Letland Riga
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk