Læs den officielle beskrivelse

Akademiets Filosofi

Menneskelighed og demokrati; Internationalisering af undersøgelsen processen og mobilitet; Anvendelse og brug af moderne IT; Kreativitet; Integration af akademiske discipliner og praksis; Deltagelse af studerende forbedrer uddannelser.

Mission

Missionen for RTTEMA er at tilbyde og give livslang læring i de akkrediterede uddannelser af akademiet og bidrager betydeligt til den uddannelsesmæssige og kulturelle liv i Letland - både dets regioner og Riga.

Akademiets mål er at give den enkelte studerende mulighed for at erhverve faglige og akademiske videregående uddannelser inden for områderne pædagogik, psykologi, forretning og forvaltning, samt motivation for professionelle liv og konstant selvstændig forbedring.

Concept

RTTEMA forbereder lærere, som er i stand til at forberede eleverne til at leve og arbejde i informationssamfundet. De konceptuelle hjørnesten i RTTEMA undersøgelse proces er intelligens, kompetence og færdigheder. Hvert Uddannelsen giver vores studerende til at udvikle de nødvendige faglige kompetencer.

historie

RTTEMA er et konceptuelt og teknisk moderne professionelle videregående uddannelsesinstitution (HEI), grundlagt af staten.

Det startede sit arbejde i 1994 med 1.273 studerende, og nu er en af ​​de største videregående uddannelsesinstitutioner i Letland i form af antallet af studerende.

Uanset sin unge alder, RTTEMA arvet traditioner uddannelsesinstitutionerne for lærere går helt tilbage til 1946. RTTEMA blev grundlagt i anledning af fusionen mellem to institutioner: Riga Teachers 'Institut og Imanta Lærernes Institute.

RTTEMA Tema

RTTEMA:

er en tilstand videregående uddannelsesinstitution etableret i 1994; uddanner mere end 3,5 tusinde studerende i fuldtids- og deltidsansatte undersøgelser; beskæftiger 160 undervisere og fortællere; organiserer internationale konferencer; udgiver videnskabelige artikler; gennemfører projekter for videnskabelig forskning; letter studerende og lærere international mobilitet; er et aktivt medlem af internationale organisationer; arrangerer gæsteforelæsninger og masterclasses af fremtrædende fagfolk; tilbyder 25 uddannelser på college, bachelorer, master sand ph.d.-niveau; giver muligheder for at tilegne erhvervene lærer, pædagogisk leder, personale, business, og kontor manager, erhvervsvejleder, handel og marketing og PR-specialist, få undervisning på området for psykologi.

Vision

Vores Academy er et anerkendt universitet og internationalt centrum for pædagogisk forskning, med en campus og basis forskning, samt søsterselskaber i andre lande.

Strategi

Akademiet har skabt et gunstigt miljø præget af humane værdier og relationer. Aktiviteterne i vores medarbejdere er baseret på kreative, lige i rettigheder, ansvarlig samarbejde og dialog. De strategiske mål for de kommende år er:

at fremme Akademiets fortsatte udvikling af kreativt arbejde; til at udføre forskning rettet mod udvikling og implementering af Akademiets undfangelsen og perfektion af det lettiske uddannelsessystem; at levere undersøgelser af høj kvalitet målrettet forbedrer metodiske og tekniske bestemmelse af undersøgelsen processen; at opretholde regionalisme - giver nye muligheder for uddannelse til indbyggerne i Letland tæt på deres bopæl.

Akademiets Intellektuel Miljø

Bestyrelse Professorer i Pædagogik; Pædagogisk Scientific Institute; Kreativitet Scientific Institute; Child Language Research Center; Psykologiske Research Institute; Natur og Arbejdsmiljø Institute; Flere metodiske centre; Unge Lærernes Club; RTTEMA Center for Videregående Uddannelse; Bibliotek med lagre i 10 byer i Letland. Akademiets Psykologisk Miljø Demokratisk og kreativt; Begunstigelse identiteten af ​​hver enkelt; Rettet mod gensidigt samarbejde.

Elevernes service og sociale liv

Studerende er forsynet administrativ støtte på Internationalt Kontor og social støtte på Elevernes Parlamentet. Bortset fra disse enheder studerende har mulighed for at involvere sig i Følgende kulturelle virksomheder:

Blandet kor "Fortius"; Female Choir "Balta"; Kammerorkester "Gaudeamus Orchestra"; Big band; Idrætsforening; Folk Dance Group "Dejotprieks" (Joy of Dance). Der er også aktiviteter, der tilbydes til lettiske udvekslingsstuderende via ESN (Erasmus Student Network) Riga.

Akademiets Fysisk Miljø

3 bygninger - 1 i Riga, 1 i Cesis og 1 i Kuldiga; Studerendes café; 2 sportshaller, et stadion; 2 computerrum med internetadgang; gradvist og regelmæssigt renoveret studie lokaler; Teknisk bistand (videokameraer, overhead projector, projektorer, computere, mikroskoper osv Der er en gratis adgang til klaverer, et digitalt orgel og et orgel).

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Evne til at analysere regelmæssigheder i de fortolkninger af forskellige stilarter af musikværker; objektivt at vurdere musik videnskab og komponistens kreative arv; udfø ... [+]

Degree erhvervet: Professionel kandidatgrad i pædagogik af musik

Længden af ​​undersøgelserne: Længden af fuld tid undersøgelser: 1 år og 5 måneder eller 3 semestre Længden af deltidsansatte undersøgelser: 2 år eller 4 semestre Gennemførelse af undersøgelserne studieår - oktober (Indledende foredrag, øvelser etc.), januar, juni, juli; 2. studieår oktober Januar (forsvar af Master papir).

Krav til begynder uddannelsen: højere faglig eller professionsbachelor uddannelse og / eller kvalificering af en lærer i forskellige fag, der er forbundet til musik.

Krav til at erhverve kvalifikationer: Akademiske kurser, der giver de nyeste fremskridt inden for teori og praksis på området; - forskning og innovation studieforløb; - Praksis; - Udvikling og forsvar af master papir. ... [-]
Letland Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Programmet byder på en blanding af praktisk viden, konceptuelle rammer og state-of-the-art forskning samtidig fremhæve et globalt perspektiv på pædagogisk ledelse. ... [+]

Grad: Pædagogik masteruddannelse

Professionel status: Giver adgang til at starte forskning, pædagogiske og faglige aktiviteter i filialen

Uddannelsesmæssige og faglige mål:

Det forbereder fremtidige ledere af uddannelsesinstitutioner til at arbejde inden for den tidlige barndom, sekundær, erhvervsuddannelse, voksenuddannelse, efter- eller videregående uddannelse og andre relaterede sektorer på nationalt eller internationalt niveau. Programmet byder på en blanding af praktisk viden, konceptuelle rammer og state-of-the-art forskning samtidig fremhæve et globalt perspektiv på pædagogisk ledelse.

Programmet gør det muligt kandidater til at opfylde funktioner i alle uddannelsesrelaterede organisationer. De vil demonstrere en avanceret forståelse af nuværende ledelse, ledelse og pædagogiske problemstillinger og udfordringer i uddannelsessektoren samt evnen til at tage et globalt perspektiv i bekæmpelsen ledelsesmæssige spørgsmål i uddannelse. Som reaktion på den brede vifte af udfordringer, der opstår i praksis, akademikere erhverve avanceret viden og færdigheder inden for ledelse, ledelse og pædagogik. ... [-]

Letland Riga
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk