Læs den officielle beskrivelse

Få praktisk viden værdsat af Arbejdsgivere

Videregående uddannelse er en integreret base i oprettelsen af ​​den succesfulde karriere. Det åbner døre til vækst, udvikling og succes. I Turiba University viden går hånd i hånd med praktiske færdigheder - det er en kombination, som er meget værdsat af arbejdsgiverne, ikke kun i Letland, men også i verden.

Turiba Universitet har modtaget anerkendelse af arbejdsgivere og rangeret i den øverste position af de mest anerkendte universiteter. 99,61% af kandidaterne er ansat - det er den højeste beskæftigelsesfrekvens blandt lettiske universiteter desuden er mere end 80% universitetsstuderende arbejder i løbet af deres studier.

Kandidater fra Turiba Universitet er konkurrencedygtige og efterspurgte på arbejdsmarkedet. Også internationale orientering, vellykket samarbejde med industrien, såvel som organiseret studiemiljø på universitetet er godkendt; studiemiljøet forbedres ved at tage hensyn til råd fra marken fagfolk og ved at lære af arbejdsgiverne, tæt partnere på universitetet i spørgsmål studie udvikling.

Turiba er praktisk orienteret universitet, fordi de praktiske undersøgelser danner 60% af tid brugt på studier, mens teorien - 40%. Undervisere er field fagfolk med en bred erfaring, som ud over teorien giver et indblik i en verden af ​​det særlige område. Alle kan vinde til deres faglige felt er hensigtsmæssigt, business-orienterede uddannelse og til at udvikle sig som en kreativ leder.

Professionel orientering Turiba Universitet, som giver eleverne mulighed for at få erhvervserfaring allerede under studier i hvert studieår ved at tilbyde brede lærlingeuddannelse muligheder serverer en basis af den høje beskæftigelsesfrekvens. Allerede i løbet af undersøgelserne er det muligt at erhverve fast færdigheder og erfaring er nødvendig for arbejdet. Undersøgelser er ikke baseret kun på de faglige materialer og teoretiske opgaver; dermed de studerende er mere konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet. Arbejdsgivere godkender praktisk erfaring, derfor når de rekrutterer unge, præferencer er givet til de unge, der har fået erfaring med en arbejdsgiver i deres valgte område.

Turiba er arbejdsmarkedet orienteret universitet, og den er godkendt af både kommende studerende og arbejdsgivere. Ved at evaluere en potentiel medarbejder, er det også tages i betragtning, hvilket universitet, han eller hun er uddannet, fordi det henviser til den viden og færdigheder af medarbejderen at udføre en bestemt opgave. Det er vigtigt for arbejdsgiveren at vide, hvor meget tid og arbejde bør investeres i uddannelse af en ny medarbejder. Jo mere erfaring og praktisk viden unge har, bør mindre tid investeres af arbejdsgiveren, og dermed den højere læreanstalt, og indholdet af uddannelsen er vigtig, samt tidligere erfaringer med studerende fra den pågældende videregående uddannelsesinstitution.

Samarbejde

Arbejde med Arbejdsgivere

Turiba Universitet tager sig på daglig basis for at forbedre erhvervsklimaet i Letland og for at bidrage til udviklingen af ​​de mest prospektive erhvervssektorer. Til dette formål Turiba arbejder sammen med arbejdsgiverne at give dem rådgivning, uddannelse og forskning. Arbejdsgivere, studerende og repræsentanter for forskellige foreninger med viden om de eksisterende markedstendenser og krav jævnligt inviteret til at deltage i Fakultetets råd, arbejdsgrupper og diskussioner, og dermed tage del i udviklingen af ​​nye læseplaner, godkendelse af temaer for graduering papirer og praktikophold programmer samt i fællesskab søge efter de svar på, hvordan man bedst forbereder de nye specialister, og om hvad der er nødvendigt for at forbedre erhvervsklimaet.

Forretning forskning

Den daglige forretning af pædagogiske personale er ikke kun forelæser eller afholdelse af workshops og give konsultationer til studerende. En vigtig del af arbejdet i de vejledere på Turiba Universitet er at forbedre deres akademiske kompetencer ved at offentliggøre forskning papirer, der arbejder med arbejdsgiverne og få involveret i arbejdsgrupper organiseret med henblik på at undersøge et bestemt emne til bekymring, for at lette integrationen af innovationer i erhvervslivet og til at tage sig af det økonomiske opsving i landet. Anvendt forskning er udviklet i samarbejde med branchens eksperter og studerende ville være nyttigt for enhver arbejdsgiver efter de sektorspecifikke tendenser og planlægge den fremtidige udvikling af virksomheden. Forskningen udføres i fire områder af videnskabelig aktivitet. En stor del af forskningsprojekterne gennemføres inden for business administration, såvel som i det prioriterede område til den lettiske stat - turistbranchen.

Fakultetet for Business Administration i samarbejde med Business Technology Institute udfører anvendt forskning om emner af central betydning for udviklingen af ​​erhvervsklimaet i Letland og til forbedringen af ​​virksomhedens effektivitet:

Udviklingsmuligheder for små og mellemstore virksomheder i en økonomi i forandring; Ledelse aktiviteten af ​​de lettiske små og mellemstore virksomheder, sin evaluering i form af en stigning i produktiviteten, og de nødvendige ændringer i regeringens økonomiske politik for at øge arbejdskraftens effektivitet; Virksomhedsoplysninger systemer og databehandling.

De vejledere og forskere i den internationale turisme Fakultet er udfører turisme forskningsprojekter, herunder internationale dem, der kan vurderes som et væsentligt bidrag til væksten i den lettiske turistindustri. De vigtigste forskningsemner omfatter følgende:

Lettiske regionale mål turisme markeder, deres behov og tilstrækkeligheden af ​​de tilbudte produkter til efterspørgslen; Professionel beredskab turisme udbydere - krævede færdigheder og kompetencer, deres evaluering; Undersøgelser af gæstfrihed af turisme objekter; Undersøgelser på stedet branding.

Forskerne fra Institut arbejder i området af kommunikation og de vejledere i meddelelsen Fakultet udføre forskning af massemedierne markedet i Letland, samt den interkulturelle kommunikation på området for virksomhedernes sociale ansvar i Letland. Større forskningsemner er som følger:

Dannelsen af ​​den nationale identitet efter restaureringen af ​​Letlands uafhængighed Awareness: tendenser og faktorer; Inter-kulturelle aspekter af virksomhedernes sociale ansvar i Letland; Kommunikation og perspektiver ved starten af ​​den europæiske type menneskeheden; Konflikter i organisationer - muligheder for analyse og løsning.

Eksperter inden for loven fra Business Technology Institute og Det Juridiske Fakultet er aktive i deres aktivitetsområde i at yde rådgivning om de spørgsmål i erhvervslivet og forfatningsmæssige rettigheder til både virksomheder og private. De har deltaget i sager om juridiske spørgsmål af national og tværnational rækkevidde projekter, f.eks udvikling af ændringer til retsakter og rådgivning om internationale problemstillinger. Nogle af de vigtigste forskningsemner er:

Virkningen af ​​vestlige forfatningsmæssige rettigheder kultur på dannelsen og udviklingen af ​​forfatningsmæssige rettigheder Republikken Letlands; Spørgsmål til ophavsretlig beskyttelse i informationssamfundet; Reformer af den offentlige administration; Forfatningsmæssige reformer i den offentlige administration; Udviklingstendenser i sociologi af rettigheder.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Turiba University

Formålet med studieprogrammet er at give eleverne mulighed for at erhverve den viden og færdigheder i ledelsespsykologi, der er nødvendige for menneskelige ressourcer, og ... [+]

Business Psykologi og Human Resource Management i Entreprenør

Fag: Professionel kandidatgrad i Business Administration (MBA)

KVALIFIKATION: Virksomhedsleder

Studietid: 1,5 eller 2 år i fuldtidsstudier, 1,6 eller 2,1 år i deltidsstudier

STUDIE SPRÅK: Lettisk eller engelsk

INTERNSHIP: I førende virksomheder i branchen

Fordele ved programmetFleksibel træningsproces;Erfaringsbaseret videnoverførsel;Praktiske workshops.Deltagere-eksperter fra industrienDaina Skušvovnika - Dr. psykologi, lektor, Turiba University ;Silva Jeromanova Maura - Head of the Ltd. "Silja";Ilze Černova - Chefsudvalgsspecialisten på "WorkingDay Latvia".

Formålet med studieprogrammet er at give eleverne mulighed for at erhverve den viden og færdigheder i ledelsespsykologi, der er nødvendige for menneskelige ressourcer, og at forberede internationalt konkurrencedygtige personaleforvaltningsspecialister og ledere, som opfylder arbejdsmarkedets krav. Inden for to år vil den studerende erhverve den viden og erfaring, der er nødvendig for virksomhedsoprettelse, human resource management og anvendelse af ledelsespsykologi.... [-]

Letland Riga
September 2019
Engelsk,Lettisk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Get to know Turiba University

Turiba
Address
Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letland
Hjemmeside
Telefonnummer
+371 67 622 551