AUST: American University of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AUST afspejler bekymringer dets grundlæggere i denne Amerikansk-stil universitetsuddannelse bør være inden for rækkevidde af alle kvalificerede studerende. Derfor er studieafgifter holdes på et minimum, samtidig med at yde finansiel støtte til de studerende, der ikke har råd til undervisning, og uden at gå på kompromis med kravene til vækst og ekspertise inden for akademisk levering.

Den amerikanske University of Science & Technology søger at:

Fremme søgen efter sandheden gennem forfølgelsen af ​​viden og anvendelse af dets derivater. Give mænd og kvinder fra Libanon, Mellemøsten, og resten af ​​verden med mulighed for at søge en videregående uddannelse (uden forskelsbehandling på religion, køn, farve, national oprindelse, eller socioøkonomiske baggrund) i en atmosfære af intellektuel frihed og respekt for de særlige forhold ens egen kultur og skikke. Tilbyd amerikansk-stil uddannelsesprogrammer, der er sammenlignelige med lignende programmer, der tilbydes i USA, og er skræddersyet til behovene i den geografiske region, at det tjener. Indgyde i sind og hjerter af sine studerende principperne om god national og international statsborgerskab, så de kan blive agenter for social retfærdighed, katalysatorer for universel fred, og initiativtagere til menneskerettigheder. Sikre en intellektuelt-rige atmosfære af akademisk stræben domineret af ansvarlig frihed og respekt for andres rettigheder. Udvikle den studerendes analytiske, kritiske, kreative og kommunikative færdigheder på tværs af fagene og i de para-akademiske aktiviteter. Stræber efter at blive en model for brug af højteknologi i uddannelse i regionen. Benytte de studerende i sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige programmer og aktiviteter, der vil støtte og supplere den traditionelle klasseundervisning og læreprocesser. Opgradere økologisk bevidste studerende, der værdsætter økologi deres lande, og stræber efter at sikre dens bevarelse for fremtidige generationer. Være en model for udøvelse af ekspertise inden for videregående uddannelse i regionen, at det tjener.

historie Nutidens American University of Science & Technology begyndte i 1989 under navnet "Den amerikanske Universal College". I august 2000 blev navnet ændret til American University College of Science & Technology som pr præsidentielt dekret # 3585/2000. I august 2007 blev det nuværende navn på American University of Science & Technology bekræftet som pr præsidentdekret # 677/2007.

Dekretet tildelt AUST en velfortjent universitetsstatus med tilladelse til at tilbyde programmer, der fører til bachelor-og masteruddannelser i fire faglige fakulteter (skoler). Disse er:

Faculty of Arts & Sciences (FAS) Faculty of Business & Economics (FBE) Tekniske Fakultet (FE) Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (FHS)

I overensstemmelse med de gældende love i Libanon, har alle akademiske programmer, der tilbydes på AUST blevet forelagt til akkreditering og ækvivalens af Higher Education Ækvivalens Udvalg, og alle er blevet behørigt akkrediteret.

Universitetet hjælper eleverne med at finde job i løbet af deres college år. I løbet af 2014-2015 tæt på 67% af alle studerende holdt fuld tid eller deltidsjob.

Placeringer

Beirut

AUST University

Address
AUST: American University of Science and Technology,
Ashrafieh, Alfred Naccache Avenue

16-6452 Beirut, Beirut Governorate, Libanon

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig