ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESA Præsentation

Etableret i 1996 efter en mellemstatslig aftale mellem Frankrig og Libanon, ESA er en Business School dedikeret til uddannelse af chefer og ledere i Libanon og Mellemøsten og forvaltes af Paris Ile-de-France Regional Chamber of Commerce and Industry.

Med sin mission at danne eliten af ​​Libanon og regionen i morgendagens ledere har ESA blive et kraftcenter for akademisk ekspertise inden for Libanon, og en platform for interaktion og møder mellem Europa, Mellemøsten og Libanon.

Betalende ivrige opmærksomme på forretninger og deres behov, ESA hjælper dem med at udvikle deres visioner, og hjælper dem til bedre at nå deres mål gennem uddannelse og coaching af deres chefer og ledere.

Beliggende i centrum af Beirut, og i hjertet af Mellemøsten, ESA hævder sin rækkevidde som en vigtig international skole, der kombinerer talenter på højt niveau elever og professorer, der rangerer blandt verdens mest fremtrædende specialister.

Styrkerne i ENS

Programmer og kurser lavet til at måle, at uddanne chefer og ledere i overensstemmelse med de behov, international arbejdsplads.

Et fakultet udelukkende består af professorer trukket fra de bedste business schools i Europa, især fra ESCP Europa og HEC Paris.

To internationale certificeringer, at validere hvert akademiske sti: ESA Degree og Degree fra sin prestigefyldte partnerskole.

Fleksible skemaer, giver mulighed for både uddannelse og professionelle liv skal kombineres.

En indflydelsesrig internationalt netværk, tilgængelig ved at tilslutte sig ESA Alumni Association, som er knyttet til og en central partner til ESCP Alumni Association.

Et fordelagtigt sted for forretningsrejsende møder, ESA afholder regelmæssige seminarer og panel konferencer med internationale talere.

Akademiske partnere

Siden starten har ESA fastholdt et solidt netværk bestående af nogle af de fineste handelshøjskoler, især ESCP Europa og HEC Paris.

Disse partnerskaber giver vores studerende til at drage fordel af en international fakultet for akademisk ekspertise, og få to certificeringer for hver international grad pensum: ESA Degree, og graden fra vores partnerorganisation.

Placeringer

Beirut

Ecole Superieure des Affaires

Address
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Telefonnummer
+961 1 373 373

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig