Læs den officielle beskrivelse

ESA Præsentation

Etableret i 1996 efter en mellemstatslig aftale mellem Frankrig og Libanon, ESA er en Business School dedikeret til uddannelse af chefer og ledere i Libanon og Mellemøsten og forvaltes af Paris Ile-de-France Regional Chamber of Commerce and Industry.

Med sin mission at danne eliten af ​​Libanon og regionen i morgendagens ledere har ESA blive et kraftcenter for akademisk ekspertise inden for Libanon, og en platform for interaktion og møder mellem Europa, Mellemøsten og Libanon.

Betalende ivrige opmærksomme på forretninger og deres behov, ESA hjælper dem med at udvikle deres visioner, og hjælper dem til bedre at nå deres mål gennem uddannelse og coaching af deres chefer og ledere.

Beliggende i centrum af Beirut, og i hjertet af Mellemøsten, ESA hævder sin rækkevidde som en vigtig international skole, der kombinerer talenter på højt niveau elever og professorer, der rangerer blandt verdens mest fremtrædende specialister.

Styrkerne i ENS

Programmer og kurser lavet til at måle, at uddanne chefer og ledere i overensstemmelse med de behov, international arbejdsplads.

Et fakultet udelukkende består af professorer trukket fra de bedste business schools i Europa, især fra ESCP Europa og HEC Paris.

To internationale certificeringer, at validere hvert akademiske sti: ESA Degree og Degree fra sin prestigefyldte partnerskole.

Fleksible skemaer, giver mulighed for både uddannelse og professionelle liv skal kombineres.

En indflydelsesrig internationalt netværk, tilgængelig ved at tilslutte sig ESA Alumni Association, som er knyttet til og en central partner til ESCP Alumni Association.

Et fordelagtigt sted for forretningsrejsende møder, ESA afholder regelmæssige seminarer og panel konferencer med internationale talere.

Akademiske partnere

Siden starten har ESA fastholdt et solidt netværk bestående af nogle af de fineste handelshøjskoler, især ESCP Europa og HEC Paris.

Disse partnerskaber giver vores studerende til at drage fordel af en international fakultet for akademisk ekspertise, og få to certificeringer for hver international grad pensum: ESA Degree, og graden fra vores partnerorganisation.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Træn finansiering fagfolk at mestre og uddybe deres viden om de nødvendige teorier og værktøjer til udvikling af deres funktioner. ... [+]

XFM: Executive Master i Financial Management

Specialiseret pensum i Finance Mål: Holder af en universitetsuddannelse Minimum erfaring: 3 år Sprog: Engelsk

Objektiv

Træn finansiering fagfolk at mestre og uddybe deres viden om de nødvendige teorier og værktøjer til udvikling af deres funktioner.

En international diplom

Executive Masters i Financial Management er et fælles program af ESA Business School og SBA Bocconi, School of Management.

Kursusstruktur

Varighed: 16 måneder Tilrettelæggelse af kurser: en gang om måneden - torsdag, fredag ​​og lørdag Planlægning: fra kl. 9.00 til kl. 18.00

Gebyrer

Undervisning: 19500 USD

[-]
Libanon Beirut Holland Rotterdam
Oktober 2019
Fransk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Lærere, eksperter fra erhvervslivet og internationale libanesere udelukkende fra de bedste internationale skoler, herunder ESCP Europe (rangeret af Financial Times) og HE ... [+]

Master i Management

Master i Management of ESA, kun Grande Ecole-programmet i Libanon, som fremtidige ledere for nemt at udvikle sig i konkurrencedygtige, internationale og multikulturelle miljøer.

ET INNOVATIVT PROGRAM SPONSER DIN AMBITIONS

Et kursus, der giver eleverne mulighed for at uddybe og mestre teorier og værktøjer til en vellykket integration i den professionelle verden. Coaching studerende i definitionen og formaliseringen af ​​et troværdigt professionelt projekt, der opfylder deres ambitioner og behov hos libanesiske og internationale erhvervsliv. Et strategisk forretningssyn, operationelle evner og evne til at træffe beslutninger og drive forandring, så de studerende kan blive effektive medarbejdere på deres respektive områder.... [-]

Libanon Beirut
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Træn marketing og kommunikation fagfolk til at mestre og uddybe deres viden om de nødvendige teorier og værktøjer til udvikling af deres funktioner. ... [+]

MSM: Specialiseret Master i Marketing

Specialiseret pensum i markedsføringsmål : Indehaver af en kandidatgrad Minimum erfaring: 2 år Sprog: Fransk

Objektiv

Træn marketing og kommunikation fagfolk til at mestre og uddybe deres viden om de nødvendige teorier og værktøjer til udvikling af deres funktioner.

To internationale diplomer Specialized Master i Marketing og Kommunikation fra ESA Specialized Master i Marketing og Kommunikation fra ESCP Europa Kursusstruktur

Varighed: 18 måneder Kurser holdes en uge ud af hver tre, fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 16.00 til 20.30 og lørdag fra kl. 9.00 til kl. 13.30

Gebyrer

Undervisning: 18600 USD

[-]
Libanon Beirut Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Fransk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ecole Superieure des Affaires
Address
ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Hjemmeside
Telefonnummer
+961 1 373 373