Lebanese International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Libanesisk International University (LIU) blev først grundlagt som Bekaa Universitet ved præsidentens dekret nr 5294 i april 2001, med sine første to campusser i Al-Khyara, i det vestlige Bekaa-dalen og hovedstaden Beirut. Navnet blev senere ændret til den libanesiske International University (LIU), for stifterne havde en vision om at gøre universitetet en ægte national universitet med en tilstedeværelse i alle seks administrative distrikt, der så omfatter Libanon. Som karriere-orienteret institution med den mission at skabe adgang til højere uddannelse for første generation studerende, der ellers ikke ville have mulighed for at deltage i professionel arbejdsstyrke. Med en forpligtelse til at demokratisere de videregående uddannelser og empowerment, universitetet siden 2003 og frem til 2013 etableret yderligere syv campusser i: Saida, Nabatieh, Tripoli, Mount Libanon, Tyrus Rayak og Halba-Akkar.

På LIU, Vil du finde en meget venlig og imødekommende miljø, som du kan fuldføre dine mål og udmærke sig i samfundet. Du kan også drage fordel af sundhedsvæsenet på universitetet sammen med erhvervsvejledning, faglig rådgivning, og så meget mere.

Lius smukke campusser trækker studerende fra mere end 50 lande. Samt have en stor udvekslingsprogram med universiteter der spænder fra Tyskland til USA for studerende at opfylde eventuelle standarder, de ønsker at forfølge. Akademisk ekspertise

LIU giver et veletableret ungdomsuddannelse til over 20.000 fuldtidsansatte og deltidsansatte studerende i bachelor-og kandidatniveau niveauer nationalt og internationalt. Den fokuserer på at levere en internationalt anerkendt uddannelse til alle sine studerende, der kan fortsætte deres uddannelse, mens du arbejder. LIU tilbyder 6 uddannelser med over 50 majors, koncentrationer og specialisering at vælge fra herunder freshman programmet. På campus, vil du være i stand til at finde mange muligheder for at udnytte din nye fundet ambitioner på biblioteket, laboratorier og cafeterier, og vil være i stand til at danne nye venskaber undervejs. LIU har aktive klubber og foreninger til at give dig med ændringen at møde nye mennesker med de samme sympatier og interesser.

Den mission Libanons International University er at give tilgængelige og økonomisk overkommelige videregående uddannelse i topkvalitet og første orden. LIU vil drive sine studerende til at være ansvarlige borgere og livslang selvstændige aktiverede elever. LIU vil give studerende til at udvikle bevidsthed og engagere sig i kulturelle og miljømæssige bæredygtighed gennem maksimeret ressourcer. LIU formidler forskellige læring erfaringer og færdigheder i et miljø, e-aktivere den dynamiske samspil mellem undervisning og forskning. LIU bestræber sig på at tilpasse sine værdier og forpligtelser til studerende støtte og kommunikation, og løbende gennemgå læseplaner for innovative resultater.

Placeringer

Beirut

Lebanese International University (LIU)

Address
Mouseitbeh - PO Box: 146404 Mazraa
146404 Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Telefonnummer
+961 1 706 881

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig