Læs den officielle beskrivelse

Om USJ

Saint-Joseph University (USJ) er et privat libanesisk universitet, der blev oprettet i 1875. Universitetet og dets grader er officielt anerkendt af den libanesiske stat i overensstemmelse med bestemmelserne i den private videregående uddannelse, der styrer videregående uddannelse i Libanon.

 • Universitetet blev akkrediteret af AERES (Agence d'évaluation de la Recherche et de l'enseignement supérieur - et fransk akademisk forskningsevalueringsagentur) i 2009.
 • Det er medlem af sammenslutningen af ​​arabiske universiteter, universitetsinternationalunionen, sammenslutningen af ​​helt eller delvis fransk-sproglige universiteter, den internationale føderation af katolske universiteter, sammenslutningen af ​​europæiske katolske universiteter, sammenslutningen af ​​Jesuit-videregående uddannelsesinstitutioner i Europa og Libanon, Euro-Middelhavsforeningen og EuroMed Permanent Universitetsforum.
 • Det har mere end 200 samarbejdsaftaler forskellige universiteter, det være sig arabiske, europæiske, amerikanske, canadiske, kinesiske eller japanske.
 • Det huser det permanente hovedkvarter for Society of Arab Dental Faculties, som er vært for sit datterselskab, Det Tandlægemedicinske Fakultet.
 • Det huser det permanente hovedkvarter for den arabiske sammenslutning af fakulteter
 • Det huser Confucius Instituts hovedkvarter til undervisning i kinesisk sprog og civilisation.
 • Det huser hovedkvarteret i Japan Academic Center.

Om Statskundskabsinstituttet

Undervisningen i Statskundskab er en lang tradition ved Saint Joseph University (USJ). De første kurser dateres tilbage til 1920 på initiativ af guvernøren i Greater Lebanon. De havde til hensigt at uddanne offentligt ansatte til den nye administration. I 1944 reorganiserede fakultetet denne lov ved at etablere Institut for Statskundskab. Instituttets kald er at uddanne en initiativrig og aktiv elite i den offentlige og private sektor samt i civilsamfundet.

Det Statsvidenskabelige Institut (Science Po) søger den ekspertise og rigor, der altid har gjort USJ's omdømme og især det juridiske fakultet og statskundskab. Dens lærdomme og programmer opdateres løbende i henhold til aktuelle begivenheder og i overensstemmelse med forventningerne fra professionelle kredse. Instituttet leverer BA, MA og Ph.D. i statsvidenskab. Det har førende professorer og forskere og er et ekspertisecenter, der producerer beslutningstagere såvel som forskere inden for internationale relationer, offentlig politik, sammenlignende politik, menneskerettigheder og regeringsførelse og politisk kommunikation.

Science Po har stor erfaring med at udvikle aktionsorienteret forskning i forbindelse med flygtninge, offentlige politikker, demokrati og styring. Science Po's fakultet består af eksperter og kendingshenvisninger i mellemøstlig politik, geopolitik og internationale relationer. Det har lige lanceret en arabisk mester i demokrati og menneskerettigheder i samarbejde med tunesiske, marokkanske, palæstinensiske, egyptiske og jordanske universiteter. Programmet er integreret i et netværk af mere end 100 universiteter over hele verden.

Science Po er kendetegnet ved:

 • Stærke værdier: ekspertise, innovation og social ansvarlighed,
 • Et team af berømte forskere og eksperter,
 • Diverse træning i direkte kontakt med feltet,
 • Praktik, samfundstjeneste og forskningsmuligheder for studerende,
 • Et stort netværk af internationale partnere med studerendes mobilitet og muligheden for stipendier.

Vores kandidater tager job på forskellige områder, herunder:

 • Offentlig sektor (diplomati og offentlig administration),
 • Den politiske verden (parlament, partier osv.),
 • Specialiseret rådgivning (sikkerhed, valg, offentlig politik mv.),
 • Pressegrupper og civilsamfundet (ngo'er, fagforeninger og andre organisationer),
 • Politisk kommunikation og marketing (medier, sociale medier, markedsundersøgelser og opinionsundersøgelser, kampagner osv.),
 • Journalistik,
 • Internationale organisationer (FN, UNDP, ESCWA, IMF, Verdensbanken, regionale organisationer osv.),
 • ambassader,
 • Private sektor,
 • Undervisning og forskning.
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Saint-Joseph University - Political Science Institute

Den arabiske mester er et unikt etårigt tværregionalt program. Det er et intensivt avanceret kursus om menneskerettigheder og demokrati med fokus på Mellemøsten og Nordaf ... [+]

Er du interesseret i at øge din karriere inden for governance?

Den arabiske mester er unikt et års tværregionalt program. Det er et intensivt avanceret kursus om menneskerettigheder og demokrati med fokus på Mellemøsten og Nordafrika. Programmet spænder over to semestre over den arabiske verden: et semester i Beirut og et andet i et partner arabisk universitet. Programmet har et særligt fokus på politikken i den arabiske region og giver direkte adgang til forskning i Tunesien, Jordan, Palæstina, Egypten og Libanon.

Den arabiske mester vokser netværk af akademikere og praktikere, der arbejder inden for Global Campus for Menneskerettigheder og er forbundet med seks andre regionale mestere over hele verden.... [-]

Libanon Beirut
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Saint-Joseph University - Political Science Institute

Master i statskundskab består af 120 point fordelt på 2 år, 20 point for en praktikplads eller et forsknings-papir. ... [+]

Master i statskundskab består af 120 point fordelt på 2 år, 20 point for en praktikplads eller et forsknings-papir.

Klasser begynder i september og slutter i juni, og er delt mellem obligatoriske og valgfrie fag.

1. år Master

Den fælles Core (60 point)

Enheder lærdomme (EU) (40 point)

Politisk teori (5 point)Teorier om internationale relationer (5 point)Internationale organisationer og samarbejde (5 point)Komparativ Politisk Sociologi (5 point)Geopolitik (5 point)Sammenlignende politiske institutioner (4 point)Forhandling og konfliktløsning (4 point)Mellemøsten - Øst: konflikter og problemer (5 point)Civilisationer i Mellemøsten (2 point)

Valgfri (20 point)... [-]

Libanon Beirut
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

#USJPromo2017