Saint Joseph University of Beirut

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

109747_109732_img2018720872.jpg

Om USJ

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) er et privat libanesisk universitet, der blev oprettet i 1875. Universitetet og dets grader er officielt anerkendt af den libanesiske stat i overensstemmelse med bestemmelserne i den private videregående uddannelse, der regulerer videregående uddannelse i Libanon.

  • Universitetet blev akkrediteret af AERES (Agence d'évaluation de la Recherche et de l'enseignement supérieur - et fransk akademisk forskningsevalueringsagentur) i 2009.
  • Det er medlem af sammenslutningen af ​​arabiske universiteter, universitetsinternationalunionen, sammenslutningen af ​​helt eller delvis fransk-sproglige universiteter, den internationale føderation af katolske universiteter, sammenslutningen af ​​europæiske katolske universiteter, sammenslutningen af ​​Jesuit-videregående uddannelsesinstitutioner i Europa og Libanon, Euro-Middelhavsforeningen og EuroMed Permanent Universitetsforum.
  • Det har mere end 200 samarbejdsaftaler forskellige universiteter, det være sig arabiske, europæiske, amerikanske, canadiske, kinesiske eller japanske.
  • Det huser det permanente hovedkvarter for Society of Arab Dental Faculties, som er vært for sit datterselskab, Det Tandlægemedicinske Fakultet.
  • Det huser det permanente hovedkvarter for Det Arabiske Forbund for Fakulteter
  • Det huser Confucius Instituts hovedkvarter til undervisning i kinesisk sprog og civilisation.
  • Det huser hovedkvarteret i Japan Academic Center.115533_SIOpagepubAinNajmdemiA42019-small.jpg

USJ Mission Statement

Universitetets mission, vision og værdier er fastlagt i sit charter. De drejer sig om to hovedakser: undervisning og forskning, men der findes også en tredje akse af civilt engagement.

I den forstand er USJ en undervisnings- og forskningsinstitution. Det fremmer ekspertise og sigter mod at forme sine elever til det bedste af landet og regionen og derved åbne mulighederne for dem. Ikke alene det, men det søger også at fremme dialogen gennem bikulturalisme og flersprogethed, alt sammen samtidig med at det er et sikkert paradis for refleksion og karakteropbygning.

Charteret kræver, at alle medlemmer af universitetssamfundet forpligter sig til at fremme personlig frihed, mens de stadig er åbne for åndelige engagement. Medlemmer af alle religiøse kirkesamfund, hvis meget mangfoldighed er idiosynkratisk til det libanesiske samfund, opfordres til at deltage i denne fortalelse, hvilket indebærer et underliggende tema for gensidig respekt og viden. Charteret fastslår også, at USJ tjener alle medlemmer af samfundet, uanset sociale og etniske forskelle, hvilket forklarer betydningen af at bevare mangfoldigheden i dets fakultet og elev. USJ nægter at følge en ideologi og vælger i stedet at gøre det til campuserne et åbent rum for dialog og udveksling af information, så længe ingen frihedsrettigheder overtrædes, og ingen akademiske aktiviteter forstyrres. Det håber at fungere som surdej i det samfund, det tilhører.

USJ lægger også stor vægt på sin tidligere "tredje mission": civilsamarbejde. Universitetet er en pioner på dette område og har taget eksemplariske initiativer som, men ikke begrænset til, følgende:

  • Systemet for proportional repræsentation, der anvendes under valg til studerende for bedre at repræsentere alle politiske sider og tilskynde flere mennesker til at deltage i demokratisk liv
  • "Opération 7ème jour" frivilligt program, der fremmer borgernes engagement og indlæring af sociale, nationale og menneskelige værdier

De kulturelle aktiviteter arrangeret af de forskellige studerende organer; disse giver alle mulighed for at fremvise deres evner og talenter, hvilket gør studentelivet meget mere livligt.

109745_109728_28513.jpg

Placeringer

Beirut

Address
Beirut, Beirut Governorate, Libanon