De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Liechtenstein

University of Liechtenstein

Master Liechtenstein Vaduz September 2018

University of Liechtenstein er en internationalt anerkendt universitet, top-rated på grund af sin dyrkning af den tætte sammenhæng mellem studie og praksis. Universitetet er et fundament under offentlig ret, som gør det muligt at opfylde sit præstationer mandat selvstændigt og fleksibelt (lov om universitetet i Liechtenstein af 25. november 2004). Indholdet af uddannelses- og overførsel tilbud er gearet til samfundsmæssige behov og business krav. Dens centrale aspekter (Arkite… [+] ktur og Planlægning, Erhvervsøkonomi) er inden for bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser, efteruddannelse, forskning og udvikling eller teknologi og videnoverførsel. Omkring 800 studerende er registreret i bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser, Executive Masters og ph.d.-programmer, såvel som universitetets uddannelser enten på fuld tid eller i en efteruddannelse kapacitet. Disse pædagogiske tilbud er tværfagligt og på linje med internationale beslutningsprocesser og ansvarlighed ekspertise. Mission statement Vores funktion er at generere og formidle viden. Dermed støtter vi og udfordre vores elever og instruktører. The University of Liechtenstein er kendetegnet ved en særlig tæt forhold til erhvervslivet, hvilket skaber et læringsmiljø med et potentiale for personlig udvikling. University of Liechtenstein er selvstændig og er finansieret af forskellige kilder. Undervisning, læring og forskning er af høj kvalitet samt nationale, regionale og international betydning. Principperne af vores arbejde Vores medarbejdere er proaktive og ansvarlige co-tænkere og co-designere i et yderst produktivt team. Vi skaber produktivitet-orienteret, innovationsfremmende netværk. Med vores kunde- og markedsorienterede pædagogiske tilbud, anvendt forskning og udvikling og teknologioverførsel, vi leverer en fremsynede, international vifte af tjenester. Vores tilbud, produkter og tjenester opfylder maksimale kvalitetskrav i både indhold og form, til en pris på niveau med markedet. Vi er førende på området på grund af vores specialiserede tilbud Vores kvalitetskrav og potentielle markedsudsigterne er grundlaget for vores fortsatte vækst. Vi igangsætte og gennemføre innovationer Vi er finansieret gennem profitorienterede tjenester i overensstemmelse med markedet samt gennem statens uddannelses- mandat og tredjeparts donationer. Reserver følge af virksomhedens succes, udgør fundamentet for yderligere innovationer. Vi dyrker fair, kundeorienteret adfærd over alle vores referencegrupper og medtage dem så vidt muligt i vores beslutningsprocesser. Vi er en aktiv kontaktcenter forbinder universitetet, erhvervslivet og samfundet. Vi bringer folk sammen og skabe impulser for fremtiden. [-]