Baltic Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baltic Aviation Academy er europæisk standard luftfart træningscenter, hvor oplevelsen af ​​skræddersyede uddannelse løsninger er pakket ind i personlig pleje.

Hovedkvarteret i Baltic Aviation Academy er i Litauen. Akademiet tæller mere end 20 års erfaring i uddannelse luftfart, mens dens arv rækker tilbage til 1938, da etableringen den litauiske flyselskaber uddannelse afdeling blev etableret.

I dag Baltic Aviation Academy tilbyder Ab initio, Type Rating pilotuddannelse, Cabin Crew uddannelse, Ground Handling og mange andre luftfartskolleger løsninger. I 2013 fik det EASA ATO status. Desuden certifikater kursets afslutning, der er udstedt af Baltic Aviation Academy er gyldige i: EU-lande, Brasilien, Kina, Filippinerne, Indonesien, Nigeria, Hviderusland, Afghanistan, Kasakhstan, Bulgarien og Israel.

Hovedaktiviteter Baltic Aviation Academy: Baltic Aviation Academy er en del af Avia Solutions Group, almindeligt kendt som leverandør af de omfattende luftfart tjenester. Koncernen integrerer MRO-tjenester og supply chain, pilot og uddannelse af besætningen, personale luftfart leasing, ground handling og fly brændstofpåfyldning, ledelse fly, business charter, samt lufthavnens ledelse tjenesteydere.

Vores Vision: Føre industrien med en ambitiøs, ansvarlig og fleksibel butikskonceptet der skaber merværdi for kunder, partnere, aktionærer og medarbejdere.

Vores mission: Give dig den fleksible luftfartskolleger løsninger, der er den drivende kraft bag en sikrere luftfartsindustrien. Samtidig opfylde vores ambitiøse vækst og udvikling ansvarlig forretningspraksis.

Succeshistorie: fra drøm til drømmejob

Baltic Aviation Academy vil gerne fortælle dig en historie. En historie om en mand, der aldrig gav op på hans drøm. Hvem gik igennem alle de 'ups' og 'downs' mod ét mål - at blive professionel pilot.

Da de fleste sande piloter har Vitas Kanaporis udviklede sin passion for luftfart i den tidlige barndom. Bor tæt på lufthavnen og ser sovjetiske hærs Il-76 fly har hjulpet ham til at indse, kan denne luftfarten være og bør være hans fremtid. Det er derfor umiddelbart efter sin eksamen high school, Vitas sluttede militære piloternes skole og fra 1989 indtil 1991 fløj L-39.

Efter sin pligt i hæren var kommet til en ende, Vitas står det faktum, at hans viden ikke var gældende i det nuværende arbejdsmarked. Så med den faldende Sovjetunionen, drømmer om at fortsætte flyve langsomt begyndte at blegne. 'Der var simpelthen ingen muligheder for at tilpasse flyvende færdigheder og viden er opnået i hæren, så jeg var nødt til at vælge noget andet ", siger Vitas. Vitas startede I 1992 Transport Engineering bacheloruddannelsen, da modtog sin kandidatgrad og begyndte at arbejde som ingeniør i forskellige virksomheder.

Men han gav aldrig op på sin drøm om at fortsætte flyve. I 2006 lærte Vitas, at for at blive pilot behøver du ikke nødvendigvis behøver luftfartsselskaberne støtte. Som et resultat af det, sagde han sit job som ingeniør på medicinalvirksomhed og trådte pilotuddannelse akademi. Desværre år tilbragt luftfartøjer i drift i hæren ikke kunne bruges som en fordel længere, så Vitas startede sin pilotuddannelse fra begyndelsen. Private Pilot License, Commercial Pilot License, ATPL studier og 200 timers flyvetræning tog 2,5 år af sin tid og hengivenhed, som er blevet belønnet med et job på en af ​​litauisk flyselskab. Her samledes Vitas 2240 flyvetimer som den første pilot på Focker 50 år. Desværre efter nogen tid, på grund af de nedskæringer på flyselskabets flåde og personale, har Vitas mistet sit job, og endnu en gang tilbage til udgangspunktet. Det var indtil han fandt ud af om Baltic Aviation Academy. Med fremragende henstillinger fra hans Aviator venner, Vitas besluttet at opføre Baltic Aviation Academy og forfølge sin drøm ved at få Boeing 737 CL typerettighedsuddannelse.

"Jeg valgte Baltic Aviation Academy afhængige af mange faktorer: positive anbefalinger fra venner-piloter, strategiske placering af akademiet og balance mellem pris og kvalitet. Jeg må sige, at jeg for det meste var imponeret af Baltic Aviation Academy krævende og hengivne instruktører, og jeg er meget taknemmelig for deres input i min karriere, "kommenterer Vitas Kanaporis.

Ved at tage en af ​​Baltic Aviation Akademiets særlige tilbud til uddannelse af piloter, fik Vitas Boeing 737 CL (B737 300 - 500) typerettighed efterfulgt af basen uddannelse. Efter en vellykket afslutning af uddannelsen, lykkedes Baltic Aviation Academy til at give Vitas med pilot vurdering på et af partner flyselskab. Vitas flyvning færdigheder og egnethed til pilot holdning var blevet vurderet af eksperter og på grund af de flotte resultater, som Vitas viste, er han blevet tilbudt et job på et af de baltiske Aviation Academys partner flyselskaber.

"At være arbejdsløs gav mig lidt tid til at analysere luftfarten arbejdsmarked, og jeg er meget glad for at være i stand til at gribe given lejlighed og blive pilot i efterspørgslen. Jeg har altid drømt om at blive en kommerciel luftfart pilot og med hjælp fra Baltic Aviation Academy jeg opnåede min drøm ', deler sine tanker Vitas Kanaporis.

Placeringer

Vilnius

Address
Dariaus ir Girėno g. 21
Vilnius, Vilnius County, Litauen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: