Kaunas University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Højt omdømme

Siden 1922 har Kaunas University of Technology udviklet et stort potentiale for studier og forskning og forbliver førende inden for innovationer og teknologier i regionen Baltikum. Med 10.500 studerende og 1.000 akademiske medarbejdere tilstræber KTU at samle højt talentfulde studerende (støttet af universitets- og eksterne stipendier), forskere og akademikere til at udføre avanceret forskning, levere topkvalitetsuddannelse og give forsknings- og udviklingsydelser til en bred række virksomheder.

internationalitet

KTU forbedrer sin internationale synlighed ved at deltage i internationale forskningssamarbejde ved at etablere internationale studieprogrammer ved at samarbejde med internationale partnere om at skabe fælles uddannelser og ved at tilskynde til deltagelse i international udveksling blandt studerende og akademiske samfund. I øjeblikket kan internationale studerende vælge mellem 37 bachelor- og postgraduate-uddannelser og 19 ph.d.-programmer på engelsk inden for teknologisk, fysisk, biomedicinsk og samfundsvidenskab, humaniora og kreativ kunst

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastruktur og teknologier

KTU grundlagde ikke kun det første og mest succesrige akademiske startrum, men huser den største videnskabs- og teknologipark i Baltikum. Eleverne har adgang til det mest moderne forskningsudstyr i Litauen. Den største i de baltiske lande moderne mobile applikations laboratorium, den eneste i Baltikum Bloomberg Financial Markets Lab, Intermedix kreative hub samt laboratorierne for bæredygtig kemi, mekatronik, fremtidig energi og miljøteknik, informations- og telekommunikationsteknologier er kun en brøkdel af de tilgængelige teknologiske ressourcer. KTU samarbejder med globale organisationer som Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NATO, Samsung, Schneider Electric osv.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Voksende talenter

KTU investerer i sine nuværende studerende ved at forbedre deres studiemiljø og dets kvalitet ved at give mulighed for at være aktive inden for sport, kunst, elevernes foreninger og ved at opbygge deres tillid, da det er investeringen for samfundets fremtid i lokal og global betingelser. Vores elever udgør en stor del af det pulserende eleverne i Kaunas, den næststørste by i Litauen.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Et spændende sted at bo og studere

KTU er beliggende i Kaunas, den 2. største by i Litauen, ofte kaldet litauisk intelligentsia og kulturkapital. Trygt miljø og tempererede naturlige forhold gør det behageligt at leve. Levende gamle bydel, grønne parker, flodbredden med fritidsområder ligger inden for 15 minutter fra KTU campus. Studerende tilbydes at bo i KTU sovesale, nyd sport, kunst og andre elevernes aktiviteter inden for campus.

Top grunde til at studere i Litauen

  • Højkvalitets, moderne og innovative studier, der opfylder kravene i EU's uddannelsespolitik.
  • Globalt anerkendt eksamensbevis for at forfølge en vellykket international karriere eller videreuddannelse.
  • Unik kultur, der hylder gamle traditioner. Litauisk sprog er ofte beskrevet som det ældste indo-europæiske sprog.

I Kaunas

  • Byen af unge og talentfulde mennesker: hver 7. indbygger studerer på et universitet eller college. Derfor er dette også byens studerende.
  • Den 2. største by i Litauen, men de vigtigste genstande er inden for nem rækkevidde til fods eller på cykel.
  • Byen er blandt de 10 mest omkostningseffektive byer i Europa.

På KTU

  • Blandt top 2,7% af de bedste universiteter i verden: KTU bringer sammen højt talentfulde studerende, forskere og akademikere.
  • Lederen i samarbejde med erhvervslivet: fra udvikling af studieprogrammer gennem caseanalyse til teknologioverførsel.
  • Bred vifte af ydelser til eleverne: udvekslingsprogrammer, praktikophold, idræt, idræt osv.

placering

QS

Placeringer

Kaunas

Kaunas University of Technology

Address
Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas County, Litauen
Telefonnummer
37037323894

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig