Kazimieras Simonavicius University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kazimieras Simonavičius University (KSU), grundlagt i 2003, er et akkrediteret privat institution for videregående uddannelse med campusser i Vilnius og Klaipeda, Litauen. KSU skiller sig ud for sin innovative tilgang til læring og dens entrepreneurielle værdier.

Undersøgelserne dækker store områder af Social Sciences - Business og Management, Offentlig Administration, Law, Kommunikation, økonomi, statskundskab og sociologi - samt teknologiske Sciences inden for informationsteknologi. Universitetet tilbyder 13 bachelor, fem Master og en integrerede programmer, samt livslang læring studier og kurser.

HVORFOR KSU?

KARRIERE-orienteret uddannelse. I samarbejde med lokale og internationale virksomheder, har vi udviklet uddannelser, der forbereder de studerende til karriere succes i deres valgte fagområder. Universitetet fremmer tre kvaliteter, der er afgørende for et ungt menneske til at lykkes.

Entrepreneurship. De uddannelser på KSU lægge stor vægt på at fremme iværksætter- værdier og kompetencer. Universitetet støtter studerendes nystartede ideer og opfordrer dem til at skabe nye virksomheder.

Innovation. Undervisere på KSU anvende innovative undervisningsmetoder. Eleverne opfordres til at bruge de nyeste moderne teknologi under undersøgelser og projektarbejde.

Kreativitet. Muligheder vrimler for kreativitet og selvudfoldelse i alle KSU-programmer: i alle uddannelserne studerende undervises til at integrere videnskabelig viden, teknologisk innovation og kunst. Universitetet understøtter også elevernes deltagelse i iværksættervirksomhed konkurrence og projekter, engagerer arbejdsmarkedets parter i undersøgelsen proces, der giver muligheder for studerende til at løse virkelige problemer.

Opmærksomhed og støtte. Små studiegrupper sikre, at alle studerende får personlig opmærksomhed. Første års studerende får personlige mentorer ant vejledere. Studerende hele undersøgelserne har regelmæssige konsultationer om deres karrieremuligheder, og de kan tilmelde sig Karriereforløb program, som hjælper dem mestre praktiske og personlige færdigheder og forberede sig på en karriere.

INTERNATIONALT SAMARBEJDE. Universitetet har studenterudveksling aftaler med over 100 universiteter over hele verden. KSU tilbyder flere muligheder for studerende og akademikere til at deltage i udenlandske professionelle kurser og pædagogiske projekter. Hvert semester er der obligatoriske og valgfrie kurser, som undervises af udenlandske akademikere fra hele verden.

KSU - universitetet, hvor du kan opfinde din fremtid!

Placeringer

Vilnius

Kazimieras Simonavicius University

Address
J. Basanavičiaus g. 29A
LT – 03109 Vilnius, Vilnius County, Litauen
Telefonnummer
+370 5 213 5172

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig