Klaipeda University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om universitetet

72603_1.jpg

Klaipėda Universitet i dag

Den 5. oktober 1990 undertegnede Formand for Det Højeste Råd (Reconstituent Seimas) Vytautas Landsbergis dekret nr. 1-640 om oprettelsen af ​​Klaipeda Universitet pr. 1. januar 1991.

Klaipėda Universitet startede sine akademiske aktiviteter med tre fakulteter (Marine Engineering, Pædagogik og Humaniora og Naturvidenskab) og omkring 3.000 studerende. Det fejrede sit 25-års jubilæum med 4.500 elever i Fakultetene for Mariningeniør og Naturvidenskab, Humaniora og Uddannelsesvidenskab, Social- og Sundhedsvidenskab samt i Kunstakademiet, Institut for Kontinuerlige Studier og Institut for Østersamfundets historie og Arkæologi. I løbet af 25 år har universitetets akademiske personale steget fra 300 til næsten 700 lærere og forskere, herunder 59% ph.d.-studerende og / eller anerkendte kunstnere.

I øjeblikket gennemfører universitetet over 100 studieprogrammer i alle tre cyklusser, der leverer forskningsbaseret og teknologisk innovationsbaseret nutidskunskab, der sikrer avanceret universitetsuddannelse og højt faglige færdigheder og udvikler en intelligent, ansvarlig og kreativ personlighed. Vores Alma Mater har over 30.600 kandidater, hvis led omfatter ph.d.'er, medlemmer af Seimas og regeringen, leder af store virksomheder, ingeniører, lærere, solister og teater fagfolk.

Klaipėda Universitet fejrer sit 25 års jubilæum Klaipėda Universitet blev oprettet den 5. oktober 1990. Forfatter P. Lileikis. Foto originalen er bevaret i det litauiske centrale statsarkiv

Over 60 forsknings- og uddannelseslaboratorier, en botanisk have, et forskningsfartøj Mintis , en forskning og træning sejlbåd Brabander , yacht Odisėja, et åbent adgangscenter for havforskning, et træningscenter, en koncertsal med fremragende akustik og organet Rieger Kloss , et økumenisk evangelisk kapel, biblioteksdokumenter med næsten 500.000 eksemplarer og et forlag giver en vigtig infrastruktur, der muliggør en vellykket udvikling af det internationale niveau kunstneriske aktiviteter, grundlæggende og anvendt videnskabelig forskning, eksperimentelle udviklingsaktiviteter inden for områderne fysiske, biomedicinske, teknologiske, samfundsvidenskabelige og humanistiske. Universitetet gennemfører årligt over 60 internationale og nationale forskningsprojekter, samarbejder med forskere og akademiske partnere i Europa og andre dele af verden og deltager i aktiviteter i internationale fonde, programmer og netværk.

Kunst er en integreret del af universitetets akademiske aktivitet. Den forskning, der udføres på universitetet, er relateret til historie, kultur og kunst fra østprussia, litauiske litauer og Klaipėda-regionen: det gør det muligt for en at lære den historiske, sproglige, konfessionelle, musikalske og etniske arv og muliggør en meningsfuld forbedring af dens kontinuitetsmuligheder.

Klaipėda Universitet blev grundlagt i et geografisk område, der er unikt fra de økonomiske, kulturelle og geopolitiske aspekter, dvs. på den litauiske kyst med den eneste havn i Litauen. På nationalt plan er der forsøgt at udvikle Klaipėda som hovedstadscenter og øge Litauens internationale konkurrenceevne som maritim stat. Siden 2008 gennemfører Klaipėda Universitet statsprogrammet for en integreret forsknings-, undersøgelses- og businesscenter Marine Valley for udviklingen af ​​den litauiske maritime sektor og konsoliderer konsekvent sit lederskab inden for marine videnskaber og teknologiske innovationer.

certifikater

Den 28. oktober 2016 blev revisionen af ​​overvågningen af ​​ledelsessystemerne, der opfylder kravene til ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 og BS OHSAS 18001, udført på Klaipeda Universitet.

Opdaterede certifikater blev udstedt:

  • ISO 9001: 2008
  • ISO 14001: 2004
  • BS OHSAS 18001

Placeringer

Klaipėda

Klaipeda University

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig