Læs den officielle beskrivelse

Litauisk University of Health Sciences Den litauiske University Sundhedsvidenskabelige Fakultet (LSMU) er en ny optræden i området litauiske videregående uddannelse. Den 30. juni 2010, Seimas (parlamentet) Republikken Litauen bestået beslutning til fusionere Kaunas University of Medicine (KMU), og den litauiske akademi for Veterinær (LAV). Nu LSMU er den største institution for videregående uddannelse for biomedicinske videnskaber i Litauen, der fortsætter de bedste traditioner i KMU og LAV. LSMU består af to akademier:. Medical Academy og Veterinær- Academy Undersøgelserne gennemføres i fakulteterne, forskningsinstitutter, og klinikker. I alt 7031 studerende studerer LSMU programmer. Universitetet har 22 programmer på 10 studerer tendenser:

4 integrerede undersøgelser: Medicin, odontologi, Apotek (MA); Veterinary Medicine (VA); 9 universitetsstudier: mundhygiejne, Sygepleje, Obstetrik, Fysioterapi, ergoterapi, Folkesundhed, Socialt Arbejde i Medicin (MA); Veterinær- Fødevaresikkerhed, husdyrhold Technology (VA); 7 studier: Klinisk Sygepleje, fysisk medicin og rehabilitering, folkesundhed, Folkesundhed Administration (AM); Veterinær- Fødevaresikkerhed, husdyrhold Technology, Forvaltning af BioBusiness (AV).

International erfaring og anerkendelse LSMU samarbejder med mere end 140 europæiske, amerikanske og asiatiske universiteter for studie- og forskningsformål. Universitetet er medlem af en lang række internationale organisationer, såsom European University Association (EUA), Sammenslutningen af ​​skoler for Folkesundhed i den europæiske region (ASPHER), Foreningen af ​​Medical Schools i Europa (amse), Foreningen for Medicinsk Uddannelse i Europa (AMEE), Østersøregionen University Network (BSRUN), Organisationen for ph.d. Uddannelse i biomedicin og sundhed Sciences i det europæiske (ORPHEUS), europæiske sammenslutning af virksomheder Veterinary Education (EAEVE) World Veterinary Association, og meget mere. LSMU er også medlem af World Health Organization (WHO), hvor den opfylder rollen som en samarbejde center for forskning og uddannelse i epidemiologi, samt til forebyggelse af hjerte-kar og andre kroniske ikke-smitsomme sygdomme. De uddannelser på LSMU mødes universitetsuddannelser standarder, der anvendes i EU-lande og kandidater er berettiget til at tage USA Medical Licensing Undersøgelse (USMLE) og PLAB undersøgelse af medicin Rådet for Almindelige i Storbritannien.

Et valg for udenlandske studerende Siden 1990 har LSMU været Alma Mater af mange internationale studerende og 550 fuldtidsansatte udenlandske studerende fra 42 lande (hovedsageligt Israel, Spanien, Sverige, Libanon, Polen, Indien, Sydkorea, Tyskland, Irland og Det Forenede Kongerige) er i øjeblikket indskrevet her. Antallet af studere internationalt stiger hvert år. Italien, Frankrig, Tyrkiet, Tjekkiet, Finland og Norge er de mest populære Erasmus partnerlande blandt LSMU studerende. Udenlandske studerende, der vælger at studere på Lühs er for det meste fra Spanien, Italien, Letland, Belgien og Polen. LSMU er også en aktiv deltager i Erasmus udvekslingsprogram. De studerende kan studere på udenlandske universiteter eller gå til en praksis i perioden op til et år. Kontrakterne for akademisk udveksling er blevet underskrevet med universiteter i 26 europæiske lande. De fleste af de ERASMUS partnere er i Tyskland, Spanien, Frankrig, Finland og andre EU-medlemsstater

Programmer undervist i:
Engelsk