Lithuanian Sports University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lithuanian Sports University ( LSU ) er stolt af at være det eneste specialiserede universitet i Litauen, som har forenet Movement and Sports Science i over otte årtier. Studier inden for sport og beslægtede områder er ved at blive populære, samtidig med at der åbnes nye muligheder for succesfulde kandidater. Der vil være en løbende stigning i behovet for fagfolk, der hjælper dem, der stræber efter et sundt, aktivt og langt liv.

Derfor kan du lykkes i livet sammen med LSU , hvor studier, sportsvidenskab og praksis er sammenkoblet. Ekstraordinær opmærksomhed for alle internationale studerende, videnskabsbaserede studier og sports-levende samfund vil give viden og interessant oplevelse hver dag. Gør det rigtige valg, og det vil bidrage til at gennemføre dine mål og blive enestående.

Blandt LSU kandidaterne er der mange fremtrædende forskere, verdenskendte trænere, berømte atleter og fremtrædende offentlige figurer. Et stort antal af LSU studerende og kandidater er blevet mestere og præmievindere af de olympiske lege, verdens og europæiske mesterskaber.

Placeringer

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Kaunas County, Litauen
Telefonnummer
+370 37 302 644

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig