Læs den officielle beskrivelse

Mykolas Romeris University (MRU) ligger lige uden for byens centrum og er en af ​​de største universiteter i Litauen og har for øjeblikket ca. 8.000 studerende fra 48 lande . Universitetet tilbyder programmer fuldt ud undervist på engelsk for internationale studerende på alle niveauer - fra bachelor til ph.d.-studerende inden for samfundsvidenskab.

Mykolas Romeris University besidder Diplom Supplement Label (DS Etiket), der bekræfter at et eksamensbevis fra MRU opfylder Europakommissionens, Europarådets og UNESCO / CEPES 'standarder.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Grunde til at studere ved MRU

 1. Progressive, dynamiske, moderne virtuelle læringsplatforme
 2. Multikulturelt miljø
 3. Mange tjenester er helt gratis: en stor parkeringsplads, sportshuse og fitnesscentre, kurser i fremmedsprog, sangbånd, dans og teaterstudier, basketball team, trådløst internet, kulturelle og uddannelsesmæssige aktiviteter mv.
 4. lave leveomkostninger (300-350 EUR / måned med indkvartering på universitetsstuderende hus)
 5. Et bibliotek, der fungerer selv om natten
 6. Gratis introduktionsuge for internationale studerende (informationsseminarer, ture, ture, kulturelle arrangementer)
 7. Et elevvisum giver mulighed for at rejse over hele Schengenområdet
 8. Stipendier til international mobilitet (til studier og praktikophold)
 9. Europæiske eksamensbeviser, som let anerkendes over hele verden
 10. King Sejong Institute hvor eleverne kan lære det koreanske sprog og kultur gratis
 11. En af de hurtigste offentlige wifi i verden
 12. Smukke hyggelige Vilnius; frisk, ren luft (reneste i Europa)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Indkvartering: Ja, tilbydes til alle internationale studerende
 • Hvor: På campus, 5 minutter til fods for at komme til hoveduniversitetsbygningen
 • Pris: 85-100 EUR pr. Måned
 • Begyndelsen af ​​studier: 1. september.

Ansøgningsprocedure og påkrævede dokumenter

Følg 4 trin:

 1. Udfyld online ansøgningsskema på apply.mruni.eu
 2. Upload nødvendige dokumenter
 3. Sikre din registrering ved at betale ansøgningsgebyret
 4. Indsend din ansøgning

Nødvendige dokumenter:

 1. Uddannelsesdokumenter
  1. Til bachelorgradssøgende studerende: Certificeret ægte kopier af videregående uddannelsesbevis eller videregående uddannelsesbevis med udskrift af akademiske optegnelser. Dokumenter skal oversættes officielt til litauisk eller engelsk.
  2. Bemærk: Yderligere uddannelsesdokumenter (f.eks. Resultaterne af statseksamen eller førskoleuddannelse) kan kræves i henhold til ansøgerens bopælsland .
  3. For kandidateksaminerende studerende: Certificeret sande kopier af universitetets transkription og eksamensbevis (en kandidat skal have en universitets bachelorgrad eller en tilsvarende første universitetsgrad med mindst 3 års studietid). Dokumenter skal oversættes officielt til litauisk eller engelsk.
 2. Dokument, der viser resultaterne af den engelske sprogfærdighed.
  1. For bachelorgradssøgende studerende: mindst niveau B1; vurderinger af engelsksproglige kvalifikationsbeviser svarende til niveau B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4,5-5,0, PTE-niveau
  2. For kandidateksaminerende studerende: mindst niveau B2, vurderinger af engelske sprogfærdighedsbeviser svarende til niveau B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Bemærk: I tilfælde af at du ikke har IELTS eller TOEFL, er der mulighed for at tage den engelske sprogniveau test organiseret af universitetet. Du skal vælge denne indstilling, når du fylder programmet. Der er ingen ekstra gebyr for denne test.
 3. Pas kopi
 4. Passport type foto
 5. Notariseret sponsorbrev fra forældre / sponsorer og brev fra en bank om deres økonomiske evner (viser indkomster fra de sidste 3 måneder).

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Ansøgningsfrist

30. juni.

Supplerende adgang for borgerne i EU-medlemsstaterne og landene i visumfri rejseordningen for indrejse i Republikken Litauen samt borgere fra de lande, der kræver visum for indrejse i Republikken Litauen, hvor der er republikkens ambassader af Litauen vil blive arrangeret fra 8. juli til 2. august.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mykolas Romeris University

Formålet med programmet er at forberede højt kvalificerede psykologer til erhvervsorganisationer med dyb psykologisk viden inden for marketing og human resource managemen ... [+]

Formålet med programmet er at forberede højt kvalificerede psykologer til erhvervsorganisationer med dyb psykologisk viden inden for marketing og human resource management, rimelig i økonomiske og juridiske grunde af forretningsudvikling, i stand til at gennemføre deres faglige kompetencer for effektiviteten af ​​en virksomhedsorganisation og for forbedring af personlig velvære.

Halvdelen af ​​programmet består af business psykologi og relaterede fag fag. Programmet giver lederskabs psykologi, teambygning og ledelse, innovationsledelsespsykologi, forretningspsykologi, personalets psykologi, PR og reklamepsychologi, forretningsforhandlinger, karriereudviklingspsykologi, arbejdsret osv. Den anden halvdel af programmet er udpeget til videnskabelig forskning og mesterens endelige arbejde, faglig uddannelse og praktikophold. Hvert semester indeholder mindst et emne, som hjælper med at udvikle praktiske færdigheder. Det er det eneste psykologi masterprogram på engelsk i Litauen og i Baltikum. Programmet giver kreditter af psykologi master's kvalifikation defineret i forskrifter fra European Federation of Psychologists Associations.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Programmet sigter mod at forberede højt kvalificerede og dygtige ledere og direktører med kandidatuddannelsen i virksomhedsledelse og administration, som vil kunne design ... [+]

Programmet sigter mod at forberede højt kvalificerede og dygtige ledere og direktører med kandidatuddannelsen i virksomhedsledelse og administration, som vil kunne designe, udvikle og styre elektroniske virksomheder og projekter og anvende anvendt viden til at opnå en konkurrencemæssig fordel i cyberspace.

Formålet med programmet

At forberede kvalificerede business administration specialister, træne deres evner og viden om nye og karakteristiske socioøkonomiske processer i vidensøkonomiens cyberspace, moderne informations- og kommunikationsteknologi (IKT) påvirkning på traditionelle forretningsmodeller og at udvikle praktiske kompetencer til ledelse, der er nødvendige for en vellykket ansøgning af IKT-potentiale til at udvikle, designe og styre forretninger i cyberspace.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Programmet European Union Law and Governance (EULAWG) forbereder de studerende til at arbejde i en række juridiske praksis inden for europæisk lovgivning og politikker. ... [+]

Programmet European Union Law and Governance (EULAWG) forbereder de studerende til at arbejde i en række juridiske praksis inden for europæisk lovgivning og politikker. Det er meningen at udvikle evner for fremtidige fagfolk i EU-lovgivningen og styring af begrebet tænkning, identificering af problemerne med EU's lovgivningsmæssige regulering samt tendenser for udviklingen af ​​EU-lov og politikker og forslag til motiverede løsninger på forskellige problemer med implementeringen af ​​EU lov og EU-styring. På grund af lærernes mobilitet tilbydes dette program kun i fuld tid.

Udføres i fællesskab af Mykolas Romeris University (Vilnius, Litauen) og University of Bordeaux (Bordeaux, Frankrig). Forelæsningerne gives af specialister fra Frankrig, Litauen og andre lande af advokater og økonomer, akademikere og fagfolk.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med dette fælles kandidatuddannelsesprogram er at forberede højt kvalificerede erhvervsretsspecialister, der er i stand til at yde juridisk rådgivning i det tran ... [+]

Formålet med dette fælles kandidatuddannelsesprogram er at forberede højt kvalificerede erhvervsretsspecialister, der er i stand til at yde juridisk rådgivning i det transnationale og europæiske erhvervsmiljø, forklare de seneste forretningsmæssige spørgsmål og tendenser, at analysere og vurdere forretningsrelaterede juridiske situationer, omgående og effektivt håndtere juridiske problemer, der står over for erhvervslivet, udføre forskning og give forslag til lovgiver om forbedring af forretnings miljøregulering.

Hvorfor studere dette program?Konkurrence viden - dette program er for de ambitiøse, fremtidige ledere, der vil kunne arbejde i et multikulturelt miljø i det private (advokatfirmaer, erhvervsrådgivende virksomheder, finansieringsinstitutioner mv.) Og den offentlige sektor (nationale, europæiske og internationale institutioner, der fremmer , overvågning eller overvågning af forretninger), i kommercielle retsinstanser eller at yde uafhængige juridiske konsulenttjenester.Internationale studier - afholdt i Vilnius, Litauen (MRU) og i Frankrig, Chambery (USMB).To eksamensbeviser fra EU-medlemsstaternes universiteter opnås: Mastergrad (LL.M.) af MRU og Master2 af USMB.Kendte eksperter på området - de fleste fag er omfattet af akademikerne, der også praktiserer advokater, dommere i højesteret og andre erfarne og kvalificerede eksperter fra Litauen, Frankrig, samt ved professor fra andre lande (USA, Storbritannien , Belgien, Østrig osv.).Praktikophold - erhverve praktiske færdigheder i virksomheder, advokatfirmaer eller andre organisationer inden for erhvervslovgivning i hele Europa.Internationale mobilitetsmuligheder... [-]
Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med dette program er at forberede højt kvalificerede specialister inden for økonomi, der har dybt kendskab til moderne finansielle markedsteorier og metoder, som ... [+]

Formålet med dette program er at forberede højt kvalificerede specialister inden for økonomi, der har dybt kendskab til moderne finansielle markedsteorier og metoder, som er i stand til at forny og anvende denne viden i forskellige situationer og kan integrere viden om forskellige videnskabelige felter inden for uafhængig videnskabelig forskning , gennemført i et dynamisk land og globalt økonomisk miljø.

VIGTIG! Kun studerende fra partneruniversiteter kan ansøge om dette program:

Yuriy Fedkovych Chernivtsi National University, Ukraine;Institut for Internationale Forbindelser i Taras Shevchenko National University of Kyiv, Ukraine;Universitetet for Banking af National Bank of Ukraine.Internationale mobilitetsmuligheder... [-]
Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med programmet er at forberede specialister inden for informatik, der er i stand til at skabe visuelle effekter (VFX), ved at anvende og evaluere digitale medies ... [+]

Formålet med programmet er at forberede specialister inden for informatik, der er i stand til at skabe visuelle effekter (VFX), ved at anvende og evaluere digitale mediesystemer og værktøjer, hvilket gør det muligt at anvende tværfaglig viden gennem tekniske og kreative interaktioner for VFX og andre digital produktion.

Dongseo Univerity (DSU) er blandt de top 50 universiteter i Asien for internationalisering og er et førende universitet i Korea inden for sine specialiseringsområder, herunder Film

Studerende for informatik og visuelt indhold studieprogram vil få to eksamensbeviser - MRU og DSU og under tvungen mobilitet i Korea, vil de kunne bruge alle DSU infrastruktur og udstyr. DSU har etableret forskellige LAB'er og inkubatorer af 3D Animation Fusion og VFX. Andre faciliteter - professionelt fodboldbane på taget af universitetets bygning, professionel swimmingpool og ect.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med studieprogram specialisering er at forberede internationale jurister, der vil kunne begribe, identificere, forstå, analysere og løse problemer i internationa ... [+]

Formålet med studieprogram specialisering er at forberede internationale jurister, der vil kunne begribe, identificere, forstå, analysere og løse problemer i international lovregulering, udvikle motiverede, logiske og juridisk begrundede argumenter og løsninger på disse problemer samt måder at forhindre dem, hvilket ville sikre en effektiv anvendelse af folkeretten, forbedre staters og internationale organisationers arbejde. Specialisering reagerer på behovet for at have professionelle specialister på højt niveau, der kan udvikle og gennemføre strategier og udenrigspolitiske mål i ethvert land, repræsentere og beskytte staters eller virksomheders interesser i internationale fora, sikre et effektivt internationalt samarbejde mellem stater og internationale organisationer og sammenhæng mellem international og national lovgivning. Studiet retter sig også mod globaliseringens udfordringer, hvor linjen mellem internationale og nationale forsvinder langsomt, og internationale spørgsmål bliver mere og mere relevante på traditionelle områder.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Engelsk sprogfærdighed - niveauet ikke lavere end B2 (efter den fælles referenceramme for sprog godkendt af Europarådet). Fjern engelsk test på engelsk er organiseret for ... [+]

Kontakt programleder prof. Dr. Renata Mienkowska-Norkienė via e-mail: rmienkowska@mruni.eu

Internationale mobilitetsmuligheder

Studerende kan deltage i ERASMUS-mobilitetsprogrammet, der giver mulighed for at studere på et universitet i udlandet i 1 eller 2 semestre og gå i praktik i et andet land.

Adgangskrav

Bachelor: kandidater fra universitetsbachelorstudier inden for ethvert studieområde kan søge om dette program. Studerende, der mangler det grundlæggende i politiske studier, skal deltage i tre yderligere kurser (Grundlæggende om statsvidenskab, moderne politiske teorier og sammenligningspolitiske teorier) og bestå dem i løbet af det første semester.

Engelsk sprogfærdighed - niveauet ikke lavere end B2 (efter den fælles referenceramme for sprog godkendt af Europarådet). Fjern engelsk test på engelsk er organiseret for dem, der ikke besidder IELTS- eller TOEFL-certifikater.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med studieprogrammet Logistik Management er at uddanne højt kvalificerede specialister, som vil kunne styre logistikvirksomheder eller -afdelinger i et globalt k ... [+]

Formålet med studieprogrammet Logistik Management er at uddanne højt kvalificerede specialister, som vil kunne styre logistikvirksomheder eller -afdelinger i et globalt konkurrencedygtigt miljø på en mest effektiv måde, der anvender nyeste teknikker inden for logistikprocesanalyse, ledelse og forbedring. Der er også et stort fokus på gruppemotivering, krisestyring, kendskab til de nyeste trends inden for varer og materialestrømme. Internationale handelsforbindelser og forskellige særegenheder ved toldmyndighedens procedurer i forskellige lande er også dækket på en dyb og omfattende måde.

Internationale mobilitetsmuligheder

Studerende kan deltage i ERASMUS mobilitetsprogrammet, der giver mulighed for at studere ved et universitet i udlandet i 1 eller 2 semestre og lave en praktikplads i et andet land.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Formålet med Public Administration Study Programmet er at uddanne fagfolk, der er i stand til at udføre ledelses- / administrativt arbejde i offentlige og private sektore ... [+]

Radboud University - et førende universitet i studiet af offentlig administration og ledelse, der ligger i Nijmegen (Holland) og Mykolas Romeris University giver mulighed for at studere for en dobbelt grad i offentlig administration og få en kandidat i sammenlignende politik, administration og samfund (COMPASS) sammen med en kandidat i offentlig administration.

Formålet med Public Administration Study Programmet er at uddanne fagfolk, der er i stand til at udføre ledelses- / administrativt arbejde i offentlige og private sektorer (beskæftiger sig med offentlige organisationer), der er i stand til at identificere, analysere og løse problemer relateret til arten af ​​organisatorisk og personaleledelse , den offentlige økonomi og tjenester, strategisk ledelse og innovationer inden for offentlig forvaltning.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Kurset indebærer teori, praksis og deltagelse af studerende. Gruppearbejder knyttet til virkelige situationer og rollefremstillinger er et ekstraordinært træk ved dette k ... [+]

Har du organisatoriske evner og talent til administration?Har du et levende, nysgerrig sind?Kan du arbejde under hårdt pres?Har du moralsk modstand og samvittighed?Føler du en passion for kommunikation og kærlighed til kontakt og udvikling af forbindelser med lokalsamfund?

Så er dette program kun til dig!

Medlemmer af programmet vil blive undervist i at planlægge, bevise og styre en organisations kommunikation, kommunikere med massemedier og andre interesserede offentligheder. Programmet søger at give eleverne færdigheder, der er nødvendige for at blive PR-specialist i den nye generation, der er i stand til at danne institutionens image og elementer i strategien. Dette program giver incitamenter til iværksætteri, der gør det muligt for eleverne at skabe deres egen virksomhed.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University

Programmet er baseret på tre hovedbaser: teori (45 ECTS), praksis (9 ECTS) og forskningsarbejde (36 ECTS). Teori studieblok består af 2 hoveddele. Obligatoriske fag skal ... [+]

Programmet er baseret på tre hovedbaser: teori (45 ECTS), praksis (9 ECTS) og forskningsarbejde (36 ECTS). Teori studieblok består af 2 hoveddele. Obligatoriske fag skal forberede specialister, der er opmærksomme på teoretiske modeller for socialt arbejde, europæiske socialpolitiske tendenser, i stand til at planlægge, koordinere og gennemføre innovationer inden for socialtjenestepolitik i overensstemmelse med moderne ungdomsocialiseringsfunktioner, organisere socialt arbejde med forskellige ungdomsgrupper.

Flere valgfag er afsat til uddannelse af interkulturel mæglingskompetence, der fremmer dialog mellem forskellige etniske grupper, gør det muligt at uddanne samfundet, især ungdom, om andre kulturer. Blokforskningsmetoder og masterprojekt - hjælpe de kandidater til metodisk at retfærdiggøre deres valgte forskningstema, danne grundlæggende karakteristika ved kandidatafhandling, udarbejde særlig forskningsteknik for at understrege harmoniseringen af ​​metodologiske problemer med formål og forskningsmetodik.... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Mykolas Romeris University
Address
Ateities st. 20,
LT-08303 Vilnius, Vilnius County, Litauen
Hjemmeside
Telefonnummer
+370 5 271 4625