Vytautas Magnus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vytautas Magnus University ( VMU ) er et offentligt universitet, der blev oprettet i 1922. VMU er den eneste offentlige videregående uddannelsesinstitution i Litauen og er en af de få i den region hvor en bred liberal artsuddannelse er givet. Det betyder, at eleverne kan ændre og organisere deres tidsplan frit, mindre på et felt og større i en anden, rejse udenlands på international udveksling og gør sig klar til disse ture ved at tage nogle af de tilgængelige 30 fremmedsprogskurser. Som en afspejling af de globale akademiske tendenser undervises flere og flere foredrag (separate kurser og lige hele uddannelser) på engelsk, mange af professorer fra udlandet.

VMU arbejder med mange universiteter og forskere verden over, gennemfører projekter, udveksling af studerende og medarbejdere og forbedrer vores studie- og forskningssystem. Det er en international og flersproget institution, som løbende udvikler internationale netværk og interkulturelle dialoger, deltager i internationale videnskabelige, akademiske og sociale projekter, fremmer foredragsholder og student mobilitet og fremmer dialog og tolerance.

Den 1. januar 2019 fastslog Litauens parlament, at Aleksandras Stulginskis Universitet (ASU) og Litauens Universitet for Uddannelsesvidenskab (LUES) blev integreret i Vytautas Magnus University . Universitetet udfører videnskabelig forskning og studier inden for humaniora, sociale, fysiske, biomedicinske, teknologiske og landbrugsvidenskabelige. Integrationen har udvidet kapaciteten i hvert af de tre universitetssamfund.

Fakta

12 akademiske

subdivitions

Økonomi

10% internationale studerende fra over 60 lande

ungkarl

studerende og personale udvekslingsmuligheder med stipendier i over 60 lande over hele verden

30 fremmedsprog

lige fra oldtid, nytestamentlig og moderne græsk til arabisk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, tysk, gammel og moderne hebraisk, italiensk, japansk, koreansk, latin, lettisk, norsk, polsk, portugisisk, russisk , Spansk, svensk og tyrkisk

18 fælles og dobbelt grad studieprogrammer

organiseret sammen med partneruniversiteter i Tyskland, Belgien, Italien, Portugal, Sverige, Kasakhstan og andre lande


Nyttig information til studerende

  • Forskellige stipendier: dækker studieafgift, akademiske præstationer mv.
  • Garanteret indkvartering i universitetets sovesal for det første studieår
  • Månedlige udgifter (levende, transport, mad osv.) ~ 350 EUR
  • Mentor support system, en række studerende klubber
  • Free movers undersøgelser
  • Baltic Summer University (BSU) - en række sommerskoler at vælge imellem115947_Masterstudiescom.png


Ansøgning til efterårssemesteret 2019 er i øjeblikket åben. Ansøgningsfrist er den 1. juli.

Placeringer

Kaunas

Vytautas Magnus University

Address
Vytautas Magnus University
V. Putvinskio g. 23

LT-44212 Kaunas, Kaunas County, Litauen
Telefonnummer
+370 37 327 978