Vilnius University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Velkommen til Vilnius University - den ældste og største litauiske videregående uddannelsesinstitution.

Siden etableringen i det 16. århundrede har Vilnius University som en integreret del af europæisk videnskab og kultur udformet begrebet et klassisk universitet og enheden af ​​studier og forskning.

Vilnius University er en aktiv deltager i internationale videnskabelige og akademiske aktiviteter og kan prale af mange fremtrædende forskere, professorer og kandidater. Videnskabelig udvikling og de ekspanderende relationer med globale forskningscentre har bidraget til forskelligheden af ​​forskning og studier på Vilnius University .

Med støtte fra arbejdsmarkedets parter uddanner universitetet globalt sindede specialister, som med succes integrerer i det moderne europæiske samfund.

Hvorfor vælger Vilnius University

Vilnius University er et klassisk universitet med over 430 års akademiske traditioner og det bredeste udvalg af uddannelser i Litauen.

Universitetet tilbyder et akademisk miljø med fokus på ekspertise inden for forskning og undervisning.

Vilnius University er 1. i Litauen i henhold til den nationale rangordning. Det er den mest populære og mest anerkendte højere læreanstalter blandt litauiske gymnasieelever.

Vilnius University er blandt 1,5 procent øverste universiteter i verden ifølge QS World University Ranking.

MISSION

Vilnius University mission er at skabe, akkumulere og formidle viden ved at sikre kontinuitet i autentisk universitets kultur, der er kendetegnet ved atmosfæren, hvor gamle traditioner og nye ideer beriger hinanden.

Tankefrihed og mangfoldighed af meninger er universitetssamfundets hovedværdier. En enhed af forskning og studier er kerneprincippet for universitetets overordnede aktivitet.

Universitetet skal skelne sig ud fra et bredt spektrum af grundlæggende og anvendt forskning. Det bør søge at påtage sig den ledende stilling blandt andre litauiske institutioner på alle forskningsområder, der er afgørende for selve et omfattende universitets natur og sætte sig som mål for international ekspertise inden for tværfaglig forskning. Universitetet bør være forpligtet til at åbne dørene og give universelle uddannelser til de mest talentfulde unge fra alle distrikter i Litauen og uddanne aktive og ansvarlige specialister, der viser behovet for at udvide deres viden og forbedre professionelt, og som er i stand til at lære gennem hele deres levetid. Universitetet bør søge at kvaliteten af ​​alle former for studier er i overensstemmelse med den moderne kultur og teknologi og vedrører statens og samfundets behov.

VISION

  • At placere og skelne sig inden for europæisk forsknings- og uddannelsesområde ved forskning på topniveau, som bør opretholdes af universitetets forskerhold i international anerkendelse og nye hold samt at sikre årligt øget engagement i europæiske forsknings- og uddannelsesprogrammer;
  • at sikre, at en afbalanceret udvikling og interaktion mellem forskning inden for humaniora, samfund, fysiologi, biomedicin og teknologisk videnskab fortsat er universitetets mest fremragende træk, der væsentligt adskiller det fra andre litauiske institutioner for videregående uddannelse og forskning;
  • at indlede og aktivt gennemføre værdiprojekter for den økonomiske udvikling i landet, hvilket ville fremme et effektivt samarbejde mellem videnskabelige og uddannelsesinstitutioner med højteknologiske virksomheder og skabe gunstige betingelser og miljø for innovation og iværksætteri;
  • at skabe et velfungerende kvalitetssikringssystem, som ville sikre en effektiv overvågning af eksisterende uddannelser og udvikling af nye programmer, og som ville tilskynde til gennemførelse af avancerede undervisningsmetoder og værktøjer. Systemet skal sikre, at universitetsstuderendes generiske og specifikke kompetencer og færdigheder er i overensstemmelse med behovene og tendenserne i landets økonomi, kultur og arbejdsmarked.
  • at udvide ikke-sammenhængende, afstands- og andre fleksible studieformer og metoder væsentligt og blive centrum for løbende faglig forbedring og livslang læring, som spiller en vigtig rolle i landets overgang til vidensamfundet.

Placeringer

Vilnius

Address
3 Universiteto St.
Vilnius, Vilnius County, Litauen

Programmer

Denne skole tilbyder også: