University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Luxembourg: Fakultet for Sprog og litteratur, humaniora, Kunst og uddannelse

The University of Luxembourg er et flersproget europæisk forskning universitet med næsten 6200 studerende fra hele kloden. Vores universitet er en moderne institution, der tilbyder en unik blanding af international ekspertise og nationale relevans, leverer viden til samfundet og virksomhederne. The University of Luxembourg er rangeret nummer 193 i Times Higher Education (THE) World University Ranking 2015-2016.

Et fakultet med et personligt præg

Med et unikt udvalg af flersprogede bachelor- og kandidatuddannelser, fakultetet for sprog og litteratur, humaniora, Kunst og uddannelse tilbyder innovative og attraktive perspektiver for den næste generation af akademikere og fagfolk. Studerende drage fordel af små klassestørrelser og mange kurser bliver undervist som seminarer. der giver de studerende med de muligheder for diskussion og hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres læring oplevelse. Der er ingen ekstra studieafgifter for internationale studerende (gebyret tilmelding til kandidatstuderende er € 200 / semester).

Flersproget undervisning

Vores internationale lærerstab er en af ​​vores vigtigste aktiver. De fleste af vores grader bliver undervist på engelsk og / eller fransk og / eller tysk. Gratis sprogkurser udbydes og campus liv er så flersprogede og multikulturelle som er det land, Luxembourg. Eleverne får indsigt i forskellige faglige kulturer og få en grad, der giver dem klare fordele på arbejdsmarkedet.

En international atmosfære

Studerendes mobilitet og kulturel åbenhed opfordres og fremmes på universitetet i Luxembourg. Alle vores bachelorer nødt til at tilbringe mindst et semester i udlandet på en af ​​vores partner universiteter i Europa, Nordamerika eller Asien.

At studere i Luxembourg

Luxembourg, den anden mindste medlemsstat i Den Europæiske Union, er en virkelig multikulturelt og flersproget land med 3 officielle sprog og hjem til over 170 nationaliteter. Byen Luxembourg har en pulserende kulturelle og kunstscene, herunder museer, teatre og spillesteder. Byen Luxembourg er en af ​​de sikreste hovedstæder i verden. Fakultetet for Sprog og litteratur, humaniora, kunst og uddannelse ligger på Belval, en tidligere stålindustri site, blot et par km uden for byen Luxembourg. Den enorme websted samler akademisk forskning og undervisning, arbejde og fritid, byliv og kultur og er et spændende sted at arbejde, studere og leve.

Placeringer

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université
L-4365 Esch-sur-Alzette, Luxembourg District, Luxembourg