University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Luxembourg: Fakultet for humaniora, uddannelse og samfundsvidenskab

Universitetet i Luxembourg er et flersproget europæisk forskningsuniversitet med næsten 6.200 studerende fra hele verden. Vores universitet er en moderne institution, der tilbyder en unik blanding af international ekspertise og national relevans, der leverer viden for samfundet og virksomhederne. Universitetet i Luxembourg rangerede blandt de bedste 201 til 250 universiteter verden over og # 1 på verdensplan for sine internationale udsigter i Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020.

Et fakultet med et personligt præg

Med et unikt udvalg af flersprogede bachelor- og kandidatuddannelser tilbyder Fakultet for Humaniora, Uddannelse og Samfundsvidenskab innovative og attraktive perspektiver for den næste generation af akademikere og fagfolk. Studerende drager fordel af små klassestørrelser, og mange kurser undervises som seminarer. som giver de studerende mulighederne for diskussion og hjælper dem med at få mest muligt ud af deres læringserfaring. Der er ingen ekstra studieafgift for internationale studerende (tilmeldingsgebyret for kandidatstuderende er € 200 / semester).

Campus Belval, University of Luxembourg

Luxembourg Universitet / Sophie Margue

Flersproget undervisning

Vores internationale undervisningspersonale er et af vores centrale aktiver. De fleste af vores grader undervises på engelsk og / eller fransk og / eller tysk. Der tilbydes gratis sprogkurser, og campuslivet er lige så flersproget og multikulturelt som i Luxembourg. Studerende får indsigt i forskellige akademiske kulturer og får en grad, der giver dem klare fordele på jobmarkedet.

En international atmosfære

Studerendes mobilitet og kulturel åbenhed opmuntres og fremmes på University of Luxembourg. Alle vores kandidater skal tilbringe mindst et semester i udlandet på et af vores partneruniversiteter i Europa, Nordamerika eller Asien.

Studerer i Luxembourg

Luxembourg, den anden mindste medlemsland i Den Europæiske Union, er et virkelig multikulturelt og flersproget land med 3 officielle sprog og hjemsted for over 170 nationaliteter. Byen Luxembourg kan prale af en pulserende kultur- og kunstscene med museer, teatre og musiksteder. Byen Luxembourg er en af de sikreste hovedstæder i verden. Fakultet for humaniora, uddannelse og samfundsvidenskab er beliggende på Belval, en tidligere stålindustri, kun få km uden for Luxembourg. Den enorme side samler akademisk forskning og undervisning, arbejde og fritid, byliv og kultur og er et spændende sted at arbejde, studere og leve.

28919_copyright.jpg

Placeringer

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Luxembourg District, Luxembourg

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig