Læs den officielle beskrivelse

Om The University

Universitetet Luxembourg blev grundlagt i 2003 og er det eneste offentlige universitet i storhertugdømmet Luxembourg. Flersproget, international og forskningsorienteret, det er også en moderne institution med personlig atmosfære.

Om os

• Grundlagt i 2003

• Flersproget, international, forskningsorienteret

• 850 professionelle eksperter (videnskabelig personale og forskningspersonale) støtter 250 professorer, adjunkt og undervisere i deres undervisning

• Tæt på de europæiske institutioner og Luxembourgs finansielle center

Velkommen til Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC)

Det Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC) bidrager tværfaglig ekspertise inden for matematik, fysik, teknik, datalogi og biovidenskab. Gennem det dobbelte lærings- og forskningsopdrag søger FSTC at generere og formidle viden og træne nye generationer ansvarlige borgere for bedre at forstå, forklare og fremme samfundet og miljøet i vores liv.

Studerer på FSTC

Over 1300 studerende er indskrevet i 5 bachelor, 11 master, 2 erhvervsuddannelser og i ph.d.-uddannelse. Studerende bliver mentoriseret af et team af 80 internationale og berømte professorer og seniorlærere. FSTC tilbyder et fremragende arbejdsmiljø og muligheder med flersprogede og mindre gruppekurser, tidligt engagement i forskningsprojekter og tætte forbindelser med institutioner og brancher.

Gør forskning på FSTC

FSTC består af 5 forskningsenheder og deltager i avanceret videnskab og innovation i samarbejde med lokale og internationale partnere. Mere end 270 professorer, postdocs, ph.d.-studerende, videnskabeligt og teknisk personale udfører tværfaglig forskning inden for et dynamisk, gunstigt og flersproget miljø.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Kandidatuddannelsen i matematik er en fleksibel høj standard læseplan, der er tæt på de reelle behov hos eleverne og jobmarkedet. Helliget til excellence, tilbyder det et ... [+]

Vi øger din ambition - Bliv medlem nu!3-i-1: en master - tre spor

Vælge en læseplan designet i samarbejde med Business Federation Luxembourg og den luxembourgske finansielle sektor, og især kvalificere sig til job i Storhertugdømmet.

Hvorfor studere matematik?

Matematik er blandt MINT disciplinerne, det vil sige de felter, der i dag tilbyder fremragende professionelle perspektiver.

Skab den pensum, der passer dig bedst

Kandidatuddannelsen i matematik er en fleksibel høj standard læseplan, der er tæt på de reelle behov hos eleverne og jobmarkedet. Helliget til excellence, tilbyder det et stort udvalg af avancerede kurser, der giver dig mulighed for at vælge mellem tre karrieremæssige muligheder.... [-]

Luxembourg Luxembourg City
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Dette kandidatuddannelse giver eleverne mulighed for at erhverve dybere viden inden for biovidenskab, idet der tages højde for nye eksperimentelle teknologier for beregni ... [+]

mål

Dette kandidatuddannelse giver eleverne mulighed for at erhverve dybere viden inden for biovidenskab, idet der tages højde for nye eksperimentelle teknologier for beregning og høj gennemstrømning. Dette indebærer håndtering af store mængder data og dermed bioinformatik og netværksanalyse er væsentlige elementer i denne moderne uddannelse inden for biovidenskab.

Hvad er systembiologi?

Systembiologi (en forlængelse af biokemi og fysiologi) ønsker at forstå og model systemer: individuelle celler, organer og hele organismer på basis af deres dannende molekyler. Det integrerer etablerede discipliner inden for biovidenskab og renoverer dem for fremtidens udfordringer.

Formål med programmet... [-]
Luxembourg Luxembourg City
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Alumni Community - Sandy Collignon

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi
Address
2, avenue de l'Université L-4365 Esch-sur-Alzette
Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg
Hjemmeside
Telefonnummer
+352 46 66 44 5000