University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om The University

Universitetet Luxembourg blev grundlagt i 2003 og er det eneste offentlige universitet i storhertugdømmet Luxembourg. Flersproget, international og forskningsorienteret, det er også en moderne institution med personlig atmosfære.

Om os

• Grundlagt i 2003

• Flersproget, international, forskningsorienteret

• 850 professionelle eksperter (videnskabelig personale og forskningspersonale) støtter 250 professorer, adjunkt og undervisere i deres undervisning

• Tæt på de europæiske institutioner og Luxembourgs finansielle center

Velkommen til Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC)

Det Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC) bidrager tværfaglig ekspertise inden for matematik, fysik, teknik, datalogi og biovidenskab. Gennem det dobbelte lærings- og forskningsopdrag søger FSTC at generere og formidle viden og træne nye generationer ansvarlige borgere for bedre at forstå, forklare og fremme samfundet og miljøet i vores liv.

Studerer på FSTC

Over 1300 studerende er indskrevet i 5 bachelor, 11 master, 2 erhvervsuddannelser og i ph.d.-uddannelse. Studerende bliver mentoriseret af et team af 80 internationale og berømte professorer og seniorlærere. FSTC tilbyder et fremragende arbejdsmiljø og muligheder med flersprogede og mindre gruppekurser, tidligt engagement i forskningsprojekter og tætte forbindelser med institutioner og brancher.

Gør forskning på FSTC

FSTC består af 5 forskningsenheder og deltager i avanceret videnskab og innovation i samarbejde med lokale og internationale partnere. Mere end 270 professorer, postdocs, ph.d.-studerende, videnskabeligt og teknisk personale udfører tværfaglig forskning inden for et dynamisk, gunstigt og flersproget miljø.

Placeringer

Luxembourg by

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi

Address
2, avenue de l'Université
L-4365 Esch-sur-Alzette

Luxembourg by, Luxembourg District, Luxembourg
Telefonnummer
+352 46 66 44 5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig