University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om The University

Universitetet Luxembourg blev grundlagt i 2003 og er det eneste offentlige universitet i storhertugdømmet Luxembourg. Flersproget, international og forskningsorienteret, det er også en moderne institution med personlig atmosfære.

Om os

• Grundlagt i 2003

• Flersproget, international, forskningsorienteret

• 850 professionelle eksperter (videnskabelig personale og forskningspersonale) støtter 250 professorer, adjunkt og undervisere i deres undervisning

• Tæt på de europæiske institutioner og Luxembourgs finansielle center

Velkommen til Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC)

Det Fakultet for Videnskab, Teknologi og Kommunikation (FSTC) bidrager tværfaglig ekspertise inden for matematik, fysik, teknik, datalogi og biovidenskab. Gennem det dobbelte lærings- og forskningsopdrag søger FSTC at generere og formidle viden og træne nye generationer ansvarlige borgere for bedre at forstå, forklare og fremme samfundet og miljøet i vores liv.

Studerer på FSTC

Over 1300 studerende er indskrevet i 5 bachelor, 11 master, 2 erhvervsuddannelser og i ph.d.-uddannelse. Studerende bliver mentoriseret af et team af 80 internationale og berømte professorer og seniorlærere. FSTC tilbyder et fremragende arbejdsmiljø og muligheder med flersprogede og mindre gruppekurser, tidligt engagement i forskningsprojekter og tætte forbindelser med institutioner og brancher.

Gør forskning på FSTC

FSTC består af 5 forskningsenheder og deltager i avanceret videnskab og innovation i samarbejde med lokale og internationale partnere. Mere end 270 professorer, postdocs, ph.d.-studerende, videnskabeligt og teknisk personale udfører tværfaglig forskning inden for et dynamisk, gunstigt og flersproget miljø.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master in Integrated Systems Biology

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

[+]

Fakta Tværfaglig forskningsbaseret MSc kursus 2 års fuldtidsuddannelse / 4 semestre (120 overførbare ECTS-point) Små klassestørrelser og individuel vejledning: Max. 24 studerende udvalgt pr. År Studerende anvender state-of-the-art eksperimentelle og beregningsmæssige faciliteter Stærke forbindelser med Life Sciences Research Unit (LSRU) og Luxembourg Center for System Biomedicin (LCSB) ved Luxembourgs Universitet Alle kurser instrueret på engelsk sprog Ansøgningsfrist: 28. juli [-]

Master

Master i matematik

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Kandidatuddannelsen i matematik er en fleksibel høj standard læseplan, der er tæt på de reelle behov hos eleverne og jobmarkedet. Helliget til excellence, tilbyder det et stort udvalg af avancerede kurser, der giver dig mulighed for at vælge mellem tre karrieremæssige muligheder. [+]

Vi øger din ambition - Bliv medlem nu!3-i-1: en master - tre spor

Vælge en læseplan designet i samarbejde med Business Federation Luxembourg og den luxembourgske finansielle sektor, og især kvalificere sig til job i Storhertugdømmet.

Hvorfor studere matematik?

Matematik er blandt MINT disciplinerne, det vil sige de felter, der i dag tilbyder fremragende professionelle perspektiver.

Skab den pensum, der passer dig bedst

Kandidatuddannelsen i matematik er en fleksibel høj standard læseplan, der er tæt på de reelle behov hos eleverne og jobmarkedet. Helliget til excellence, tilbyder det et stort udvalg af avancerede kurser, der giver dig mulighed for at vælge mellem tre karrieremæssige muligheder.... [-]


Videoer

Alumni Community - Sandy Collignon

Kontakt

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi

Adresse, linje 1 2, avenue de l'Université L-4365 Esch-sur-Alzette
Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg
Hjemmeside https://wwwen.uni.lu/fstc
Telefon +352 46 66 44 5000