De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Macao

University of Saint Joseph

Master Macao Macau Kina Hefei August 2018

&nbsp USJ University of St. Joseph   - En europæisk stil universitet i Macau, Kina - Alle USJ grader, der tildeles af både USJ og det katolske universitet i Portugal - USJ underviser i engelsk og har et multikulturelt miljø &nbsp The University of Saint Joseph (tidligere IIUM) blev oprettet i Macau ved det katolske universitet i Portugal og stift i Macau i 1996. USJ er organiseret i fire skoler: Kunst, Letters and Sciences, Ledelse, Ledelse og regering; Intelligent Sys… [+] tems and Technology; Christian Studies. Macau er en multikulturel by, og USJ afspejler denne egenskab. Vores studerende, videnskabelige medarbejdere og medarbejdere repræsenterer mange nationer og etniske grupper. Dette miljø giver eleverne en følelse af at studere i udlandet, mens der opholder sig i hjemmet; fremmer viden udvekslinger og livserfaringer og forbereder dem til at leve i et mangfoldigt, global og forbundet verden. Vores undervisningssprog er engelsk, det mest udbredte sprog i verden. Men alle vores studerende forpligter sig desuden kurser i Putonghua og portugisisk til at være bedre rustet til at arbejde og leve i en globaliseret verden. Ved lov, er alle grader i fællesskab tildeles af University of St. Joseph (USJ) og ved det katolske universitet i Portugal (UCP), en førende portugisisk universitet med en respektabel internationalt ry. &nbsp Universitetet tilbyder et læringsmiljø, centreret omkring forskning, med et modulært system, der gør det muligt for åben tilmelding og en konstant strøm af fakultet fra hele verden. I øjeblikket tilbyder vi mere end 50 programmer på bachelor-, post-graduate eksamensbeviser, kandidat-og ph.d.-niveau. Licentiat i arkitektur, kommunikation og medier, økonomi, internationale forbindelser og i Filosofi, Master i social psykologi og kordirektion, og en doktorgrad i videnskab er nogle af de nyeste tilføjelser til vores universitet, der også tilbyder licenciate programmer i regering Studies, Information Teknologi, filosofi, psykologi, kristendomskundskab og Socialt Arbejde og master-og ph.d. grader i Business, design, uddannelse, regering, Historie, Inf ormation Technology, Klinisk Psykoterapi, musik og religion. Forskning i et globalt og samarbejdsvillig perspektiv er også en central brik i vores indsats og det er derfor, vi er en udvidelse af samarbejdet med universiteter og akademier i BRIK-blokken og andre nye lande. Vi har i øjeblikket aftaler med institutioner i Brasilien og Latinamerika, Rusland og Europa, Kina og Sydøstasien. [-]