South East European University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sydøsteuropa er en privat, profit højere uddannelsesinstitution, der består af fakulteter, centre og institutter med speciale i samfundsøkonomiske videnskaber.

Fakulteter er organiserede enheder i fakultetet, og de virker ved de politiske rammer fakultetet Råd og University godkendt af universitetets bestyrelse eller dets forretningsudvalg. South East European University består af fem fakulteter: Faculty of Contemporary videnskaber og teknologier, Fakultetet for sprog, kulturer og kommunikation, fakultetet, Faculty of Public Administration og Statskundskab og Fakultetet for Business and Economics.

Missionen for universitetet er defineret af statutten (December 1, 2008) er pridrzhauva til bestræbelserne på at opnå høj kvalitet i undervisning og akademisk forskning i det videregående uddannelsessystem i landet, ved at tilbyde lige muligheder for alle baseret på retfærdighed og fortjeneste. Aktivt samarbejde med andre universiteter, både i Makedonien og i megjunrodni universiteter som et af de centrale elementer i universitetets mission.

Hovedformålet, at universitetet drives og formået at bidrage til højere uddannelse på albansk sprog, gennem gensidig inter-etniske forståelse og give povekjejzichen og multikulturel tilgang til undervisning og forskning ved at udvikle læseplaner i overensstemmelse med europæiske og internationale standarder.

Styrende organer universitetets bestyrelsen for University rektor, Senatet og rektors Rådet.

Sydøsteuropa Det er rangeret tredje på statsligt niveau mellem de 19 universiteter i landet. Denne ranking realiseret udenlandsk evalvatori CIO Tong University i Shanghai.

Placeringer

Skopje

SEE University

Address
Arhiepiskop Angelarij, nr.1
1000 Skopje, Skopje, Makedonien

Tetovo

Address
Илинденска бр.335
1200 Tetovo, Tetovo Kommune, Makedonien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig