University For Information Science And Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Efterbehandling high school og tænker på et universitet til at deltage? Nå så er du på rette sted!

University of Information Science and Technology, "Paulus apostlen" (Uist) er en af ​​de mest indbydende universiteter i Makedonien. Med en dedikeret personale og administration, alle studerende, der deltager Uist lade det føle sig som de har en ny familie. Uist multikulturelle studerende befolkning er meget tydeligt især i de årlige Kulturelle Dage som udstillingsvindue rigdom og arv af kulturer i UNIVE | rsity. Tag et kig på den internationale Corner, og du vil se for dig selv.

Uist har stærke faglige rødder, som er vist gennem sin dygtige studerende befolkning og akademisk personale. De fleste klasser er organiseret i små grupper af studerende, som hjælper med at sikre, at professorerne er i stand til at overføre så mange oplysninger som er nødvendige samtidig med hver enkelt studerendes behov. Dette øger den personlige faglige tilgang og behandling, at de studerende får på dette høje niveau uddannelsesinstitution. Alle klasser er delt mellem instruktions / teoretiske sessioner og selvstudium / laboratorie-sessioner.

Gør dig klar til at investere i din fremtid og åbne dine egne døre for uddannelser i verdensklasse, som sikrer stor succes i dine fremtidige karrieremuligheder. Uist har været skræddersyet til at understøtte enhver studerende til at nå deres drømme. Log ind på din fremtid!

Læse betingelserne og betingelserne for at opnå stipendier til at studere på Uist.

Ohrid

Ohrid er en af ​​de ældste bebyggelser i Europa. Det er et turistområde, kulturelle og åndelige centrum Makedonien. Placeret på bredden af ​​søen Ohrid, som anslås at være omkring 3 millioner gammel og er en af ​​de ældste søer i verden, byen Ohrid sammen med søen er placeret på listen over UNESCO World Heritage. Ohrid har fordelene ved en moderne by med glorværdig fortid og rige kultur i en virkelig idylliske omgivelser. Det er en blanding af historie og moderne liv. Ohrid tilbyder dig en mulighed for ophold og studier i et sundt miljø fuld af traditioner og kulturelle værdier. Dens behagelige naturlige miljø er gennemskåret med moderne social og kulturel livsstil.

Et fuldt stipendium vil blive tildelt en kandidat fra hvert af de støtteberettigede lande: Republikken Aserbajdsjan, Den Demokratiske Folkerepublik Algeriet, Republikken Angola, Republikken Armenien, De Forenede Arabiske Emirater, Barbados, Bosnien-Hercegovina, Forbundsrepublikken Brasilien, Republic Burundi, Republikken Cameroun, Folkerepublikken Kina, Republikken Kroatien, Tjekkiet, Republik Egypten, Republikken Estland, Føderative Demokratiske Republik Etiopien, Gabon, Republikken Ghana, Georgien, Staten Israel, Republikken Indien, Republikken Indonesien, Japan, Republikken Kasakhstan, State of Kuwait, Laos Demokratiske Folkerepublik, Republikken Letlands, Republikken Libanon, Republikken Litauen, Malaysia, Kongeriget Marokko, Republikken Moldova, Mongoliet, Republikken Namibia, Sultanatet Oman, Islamiske Republik Pakistan, Palæstina, Portugal, Polen, State of Qatar, Rumænien, Rusland, Kongeriget Saudi-Arabien, Slovakiet, Slovenien, Kongeriget Spanien, Den Demokratiske Socialistiske Republik Sri Lanka, USA, Storbritannien Thailand, Forenede Republik Tanzania, Tunesien, Republikken Usbekistan, Ukraine, Socialistiske Republik Vietnam, Republikken Ungarns, arabiske Republikken Zambia og Organisationen af ​​Amerikanske Stater. Stipendiet indeholder bestemmelser om:

fuld studieafgift; visum og opholdstilladelse gebyrer returluft billetpris fra ansøgerens hjemland; indkvartering og mad (helpension) ved universitetets kollegieværelse "Nikola Karev" i Ohrid, Republikken Makedonien; en månedlig ydelse på 5.000 MKD (ca. 82 EUR); Fristen for indsendelse af ansøgninger er 31 jul 2015

Anmode VENLIGST MERE INFORMATION TIL stipendier til udenlandske studerende.

Placeringer

Ohrid

University for Information Science and Technology

Address
Partizanska bb
6000 Ohrid, Ohrid Kommune, Makedonien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig