Unicaf University (MW)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unicaf er en global uddannelsesorganisation med base i Europa, der tilbyder stipendier til støtteberettigede kandidater til at forfølge akademiske studier med dets partneruniversiteter, i øjeblikket University of Suffolk ( UK) , Liverpool John Moores University (UK) , University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University ( Afrika) på flere campusområder. Bortset fra de fuldt online-programmer, der tilbydes gennem partneruniversiteterne, tilbyder Unicaf en række underviste programmer på Unicaf University-campusserne.

Unicaf Scholarship-programmet har hidtil tildelt over $ 100 millioner stipendier til mere end 30.000 støtteberettigede ansøgere i 156 lande over hele verden. Stipendierne tildeles talentfulde enkeltpersoner, der er økonomisk udfordret, og de reducerer omkostningerne ved skolepenge betydeligt; de resterende gebyrer betales i lette rater som en del af skræddersyede, overkommelige betalingsplaner.

Unicaf letter den globale online levering af studiemateriale til bachelor-, kandidat- eller doktorgrader gennem dens avancerede digitale platform, Virtual Learning Environment (VLE) . Online-læring vinder plads som en effektiv måde at formidle ny viden, færdigheder og kvalifikationer, der er velegnet til folk, der bor væk fra bycentre, til familieplejere og hjemmefabrikere, for mennesker med handicap og til arbejdende fagfolk, der ikke kan opgive deres karriere og løn for at opnå nye kvalifikationer for at søge en forfremmelse eller finde et bedre job. Unicaf VLE, som er tilgængelig via enhver mobil eller desktop enhed, giver adgang til studiemateriale døgnet rundt, regelmæssig kontakt med vejledere, adgang til en omfattende samling af e-biblioteker og netværk med studerende og fagfolk i mange forskellige lande og kulturer. Online levering af kursusmateriale gennem Unicaf VLE anvender moderne teknologier og metoder (som videoer, quizzer, gruppeprojekter og mere), som hjælper med læring ved at gøre det mere underholdende og interessant.

Månedlige indtagelse giver studerende mulighed for at registrere sig hos Unicaf hele året. Mens studerende i moduler tillader studerende at udforske et emne i dybden ad gangen, inden de går videre til det næste.

De fire vigtigste fordele ved at studere gennem Unicaf er: Overkommelighed, fleksibilitet, tilgængelighed og troværdighed.

Unicaf er fysisk til stede gennem universitetscampusser eller læringscentre i 12 afrikanske lande (Egypten, Ghana, Kenya, Malawi, Marokko, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Sydafrika, Zambia og Rwanda) og har også kontorer i Europa.

Placeringer

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Central Region, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Athen

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athen, Central Athen, Grækenland

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Rumænien

London

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, England, Det Forenede Kongerige

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Ægypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Region Greater Accra, Ghana

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Cypern online

Address
Cypern online, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig