GlobalNxt University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Manipal GlobalNxt University er en banebrydende akademisk institution, der leverer uddannelser gennem en unik online global klasseværelsespedagogik. Ved at samle over 75 fremtrædende fakulteter fra over 17 lande og omhyggeligt udviklet indhold, sætter GlobalNxt en ny kvalitetsstandard for onlineuddannelse. Gennem en avanceret online læringsplatform tilbyder universitetet studerende meget interaktiv læring til enhver tid og hvor som helst. GlobalNxt er fuldt ud forpligtet til at levere studerende-centreret livslang læring, der leverer meningsfulde og relevante uddannelsesresultater.

Kurser, der i øjeblikket tilbydes af Manipal GlobalNxt University inkluderer Masters of Business Administration (MBA), Masters of Business Administration in Banking & Finance (MBA-B & F), Postgraduate Diploma of Business Administration og Master of Science in Information Technology Management. Universitetet udvikler også tilpassede programmer til organisationer, der imødekommer deres specifikke krav til talent og kompetenceudvikling. Der er planer om at tilbyde en række bachelorprogrammer og forskeruddannelsesprogrammer samt etablere nye skoler inden for uddannelse, medier og sundhedsvidenskaber over de næste tre år.

Universitetets unikke akademiske arv og erfaring inden for onlineundervisning er baseret på U21Global, et online-uddannelsesinitiativ, der oprindeligt var banebrydende af en gruppe af 21 internationale universiteter.

At studere til en internationalt anerkendt grad er en betydelig forpligtelse og tilsagn. For mange involverer det betydelig tid og finansiering. Derudover kan akademiske studier være praktisk umulige på grund af behovet for at jonglere job-, familie- og sociale forpligtelser på samme tid.

Det er her universitetet og dets unikke universitetsmodel kommer ind.

Placeringer

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig