Læs den officielle beskrivelse

GlobalNxtUniversity er en banebrydende akademisk institution, der leverer uddannelser gennem en unik online global klasseværelse pædagogik. Sammen med over 75 fremtrædende fakulteter fra over 17 lande og omhyggeligt udviklet indhold sætter GlobalNxt en ny kvalitetsstandard for onlineundervisning. Gennem en state-of-the-art online læringsplatform tilbyder universitetet meget interaktiv læring når som helst og hvor som helst. GlobalNxt er fuldt ud forpligtet til at levere elevcentreret livslang læring, der leverer meningsfulde og relevante uddannelsesmæssige resultater.

Universitetets globalt forskelligartede studentepopulation er repræsenteret af over 72 forskellige lande. Hertil kommer, at gennem tætte partnerskaber har universitetet talentudviklingsprogrammer med over 100 multinationale virksomheder.

Kurser, der for øjeblikket tilbydes af GlobalNxtUniversityinclude Masters of Business Administration (MBA), Postgraduate Diploma of Business Administration og Master of Science i Information Technology Management. Universitetet udvikler også tilpassede programmer til organisationer for at opfylde deres specifikke talent- og kompetenceudviklingskrav. Planer er undervejs for at tilbyde en række bacheloruddannelser og kandidatforskningsprogrammer samt etablere nye skoler inden for uddannelse, medier og sundhedspolitikker i løbet af de næste tre år.

Universitetets unikke akademiske arv og erfaring inden for online-uddannelse er baseret på U21Global, et online-uddannelsesinitiativ, der oprindeligt var banebrydende af en gruppe på 21 internationale universiteter.

GlobalNxtUniversity er en del af Manipal Global Education Services (MaGE), en international udbyder af videregående uddannelser, der yder uddannelses- og træningstjenester til over 300.000 studerende fra 6 universiteter og 9 campusser i 5 lande.

Dine studieindstillinger

Vil du vælge at følge pakken eller skille sig ud fra mængden?

At studere for en internationalt anerkendt grad er en betydelig forpligtelse og engagement. For mange involverer det betydelig tid og finansiering. Derudover kan akademiske studier praktisk taget være umulige for dem, der allerede er i arbejde, fordi det er nødvendigt at jonglere job, familie og sociale forpligtelser på samme tid.

Traditionel akademisk kvalitet i et moderne, interaktivt format

Det er her universitetet og dets unikke universitetsmodel kommer ind.

  • Vil du være en del af et af verdens nyeste og mest innovative universiteter?
  • Ønsker du at få adgang til og lære af kendte, internationale fakulteter?
  • Ønsker du at deltage og interagere med en global studentebase?
  • Ønsker du fleksibiliteten til at lære på et tidspunkt og sted, der passer dig?

Hvis svaret er ja, så er du kommet til det rette sted.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University