HELP University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VORES MISSION

At hjælpe mennesker lykkes i livet og til at leve et liv i betydning gennem uddannelse

Oversigt over HJÆLP

Siden 1986 er vi vokset støt og robust. Vi har lidt vores studienummer og sikret en robust finansiel stilling. Vi har udmærket os selv ved udmærker som en tanke leder, en inkubator af udestående kandidater, en model af selektiv ekspertise, og som et fællesskab pleje institution.

Alle disse år vores pædagogiske mål har været at forberede eleverne til deres første job graduate skole, at forberede de studerende til deres efterfølgende karriere og til at forberede de studerende til en tilfredsstillende og produktivt liv. De drev af vores vision er vores værdier, som er baseret på "Pride Of Achievement, Deling Succes, modet til at være, at være medfølende, og at være betydelig"

VORES VISION:

At være et universitet med en stærk kultur af kvalitet og ledelse, der fokuserer på sunde akademiske standarder, løbende forbedringer, og talentudvikling af studerende og ansatte. At være et universitet, der tilbyder en lærerig oplevelse, der forbedrer karriereudvikling, levetid værdier og personlig tilfredsstillelse At være et universitet med en stærk forsknings fokus på vores centrale områder af ekspertise. At være et universitet, der deler vores succes med interessenter og samfund, vi betjener

Vores værdier:

Pride of Achievement Deling succes Modet til at være At være medfølende At være betydelig

Placeringer

Kuala Lumpur

HELP University

Address
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig