INCEIF The Global University of Islamic Finance

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Hvem er INCEIF ?

INCEIF blev oprettet af vores Central Bank of Malaysia (Bank Negara Malaysia) i 2005 og har fået mandat til at udvikle og pleje talent og eksperter i den islamiske finansielle servicesektor. Som universitet tilbyder INCEIF postgraduate studier i islamisk finansiering.


For at nå denne vision er det vigtigt for INCEIF at overbygge både den akademiske verden og industrien. Dette er oversat til sin akademiske pensum, der er struktureret ud fra input fra industriens aktører samt at have fakultetets medlemmer, som er globalt respekteret i både islamisk finans akademi og islamisk finansindustri. Fakultetet, kombineret med løbende støtte fra regulatorer og INCEIF aktører, giver INCEIF studerende stærke mentorrelationer og muligheder for faglig udvikling.


I dag er der 1.561 INCEIF alumni fra over 80 lande rundt om i verden. Nogle gør allerede betydningsfulde bidrag til fremme af islamisk finansiering på alle niveauer, det være sig produktudvikling, politiske rammer og implementering; regulering og håndhævelse og innovation.


Campus er 15 minutter fra centrum af Kuala Lumpur, Malaysia; et af de mest livlige islamiske finansmarkeder i verden og en af ​​Asiens mest levende byer. Campus grunde huser en trio af tre etager høj bygninger og har imponerende faciliteter, herunder et stort rum auditorium, klasseværelser, en tre meter dyb swimmingpool og separate gym for mænd og kvinder.


Så hvorfor vælge INCEIF ?

Erhverv først

Brændt af en stigende appetit for shariah-kompatible produkter fra stadig mere sofistikerede forbrugere og investorer oplever den islamiske finansielle servicesektor vækst, der kun kan opretholdes gennem innovationer leveret af en ny generation af innovative forretningstændere. INCEIF studerende er uddannet med et globalt perspektiv, velbevandret i moderne corporate finance og sharia principper, og klar til at konkurrere i en teknologidrevet alder af global finans.


Veloprettede programmer

 • Masters i Islamic Finance Practice (MIFP) er et postgraduate kursus rettet mod at producere industri praktikere med global indsigt, holistisk viden og banebrydende ekspertise inden for islamisk finansiering. MIFP kan gøres ansigt til ansigt eller online.
 • MSc i islamisk finansiering er designet til akademikere og praktikere til hurtigt at spore deres karriere i islamisk finansiering. Det giver dybdeuddannelse i de centrale områder af islamisk økonomi, finans og sharia fra både teoretiske og anvendte aspekter.
 • Ph.d. i islamisk finansiering (ph.d.) vil gøre det muligt for kandidater at udvikle den tekniske og intellektuelle evne, der er nødvendig for at forfølge forskning på en bred vifte af områder inden for islamisk finansiering. INCEIF ph.d.-program er industridrevet, men alligevel baseret på stærke akademiske fundamentale.
 • Professionelt certifikat i islamisk finansiering (PCIF) er udviklet til at imødekomme branchefolk, der ønsker at få viden om bestemte områder af praksis. Du får mulighed for at vælge fra en af ​​de fire specialiseringer, der tilbydes af vores PCIF-program:
  • Islamisk kapitalmarked
  • Sharia for islamisk finansiering
  • Islamisk bankvirksomhed; og
  • Islamisk rigdom forvaltning


Erfarne

Vores fakultet medlemmer er globale ledere på deres respektive områder. Deres hovedformål er at yde en fremragende pædagogisk oplevelse for alle vores elever. Derudover overvåger de vores akademiske programs kvalitet og integritet, så de studerende får den viden og videnskabelige praksis af højeste standard inden for den akademiske arena såvel som den finansielle sektor. De spiller også en vigtig rolle i rekruttering og fastholdelse af fremragende studerende fra hele verden og giver fremragende muligheder for faglig udvikling, der kan forbedre karrieremuligheder, som vil bidrage til et bæredygtigt samfund. Så meget som muligt er vores fakultetets medlemmer aktuelle, engagerende og ledende.


Globale Samarbejdspartnere

På INCEIF er vi kommet til at indse, at vores vindende strategi for at fremme udviklingen af ​​vores islamiske finansuddannelser er ved at etablere samarbejdspartnerskaber rundt om i verden. Disse strategiske relationer er bygget "holistisk" omkring akademiske institutioner og kommercielle organisationer gennem løbende fælles forskning, deling af viden og ekspertise inden for islamisk finansiering, implementering af uddannelsesprojekter, der kan øge bevidstheden og blive en kilde til at give værdifuld input til vores emne sager eksperter. For at opnå en holistisk tilgang i vores initiativer samarbejder vi med:

 • Akademiske institutioner som universiteter, gymnasier og læringscentre.
 • Kommercielle organisationer som centralbanker, finansielle institutioner, konsulent- og uddannelsesinstitutioner; og andre organisationer ser på islamisk finansiering som et alternativ. bank, forsikring og finansielle enheder og virksomheder.


Diverse Fællesskab

Den internationale appel af INCEIF programmer har tiltrukket elever af alle aldre, tro og socioøkonomiske baggrunde fra over 80 lande, der skaber et forskelligartet campus samfund.

Knowledge Management Center (KMC)

KMC leverer ressourcer og tjenester til at understøtte INCEIF undervisning, læring og forskning. Bibliotekets samling omfatter ressourcer fra både islamisk og konventionel økonomi. INCEIF Knowledge Management Portal giver dig adgang til bredformat information og muliggør deling af islamisk finansieringsforsknings output, industriens indsigt og erfaring

 • Faciliteter - Self-Check Kiosk, Bookdrop Machine, Study Area, Diskussions Lounge, Database Room, Workstations, Fotokopiering / Udskrivning / Scanning Maskine og Wifi.
 • Tjenester - 24/7 Adgang, Informationssøgning, KMC Kundeservice Hub, Låning / Returning / Fornyelse af bøger, Workshop / Træningssessioner, Dokumentløsning (binding, scanning, laminering), Dokumentleveringsservice og Interbibliotekslån.


For mere information om INCEIF

www. INCEIF .org

Placeringer

Kuala Lumpur

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Address
Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia
Telefonnummer
+60 3-7651 4000