INTI International University & Colleges, Malaysia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Spanning tværs Central, nord og øst Malaysia, INTI International University og gymnasier blev grundlagt mere end 30 år siden og er en førende leverandør af højt uddannelsesniveau, der tilbyder den bredeste vifte af veje til at opgradere succes. Gennem årene har vi dannet stærke bånd med top tier universiteter og centrale aktører i branchen for at sikre, at de rettigheder færdigheder og vindende ånd er indpodet i vores kandidater.

En afgørende forskel på INTI er, at vores studerende er en del af verdens største operatør af private universiteter, Laureate internationale universiteter. Giver en ny dimension til INTI's programmer, den prestigefyldte netværk af Laureate internationale universiteter åbner nye grænser for studerende gennem sin vægt på karriere-fokuserede programmer og internationalisme, som er en fælles tråd på tværs af landene den opererer i.

Hvert år, INTI studerende arbejder for at levere løsninger til over 50 industri projekter forelagt af store selskaber og deltage mere end 20 foredrag af fremtrædende talere, fastsætte en ny benchmark for den malaysiske uddannelsessektoren. De seneste undervisningsmetoder og teknologier, sammen med erfaringsbaseret læring anvendes på alle INTI campusser, mens kurser og fag opdateres konstant for at opfylde de skiftende globale behov på markedet.

Hvorfor INTI?

Placeringer

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig