Læs den officielle beskrivelse

Spanning tværs Central, nord og øst Malaysia, INTI International University og gymnasier blev grundlagt mere end 30 år siden og er en førende leverandør af højt uddannelsesniveau, der tilbyder den bredeste vifte af veje til at opgradere succes. Gennem årene har vi dannet stærke bånd med top tier universiteter og centrale aktører i branchen for at sikre, at de rettigheder færdigheder og vindende ånd er indpodet i vores kandidater.

En afgørende forskel på INTI er, at vores studerende er en del af verdens største operatør af private universiteter, Laureate internationale universiteter. Giver en ny dimension til INTI's programmer, den prestigefyldte netværk af Laureate internationale universiteter åbner nye grænser for studerende gennem sin vægt på karriere-fokuserede programmer og internationalisme, som er en fælles tråd på tværs af landene den opererer i.

Hvert år, INTI studerende arbejder for at levere løsninger til over 50 industri projekter forelagt af store selskaber og deltage mere end 20 foredrag af fremtrædende talere, fastsætte en ny benchmark for den malaysiske uddannelsessektoren. De seneste undervisningsmetoder og teknologier, sammen med erfaringsbaseret læring anvendes på alle INTI campusser, mens kurser og fag opdateres konstant for at opfylde de skiftende globale behov på markedet.

Hvorfor INTI?

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

INTI International University & Colleges, Malaysia

The Master of International Business (MIB) undersøger emner, som påvirker primært på Asien - Stillehavsområdet. Virksomhedsdrift i denne region til stadighed at blive omd ... [+]

Master of International Business

The Master of International Business (MIB) undersøger emner, som påvirker primært på Asien - Stillehavsområdet. Virksomhedsdrift i denne region til stadighed at blive omdannet, hvilket giver mange udfordringer for gennemførelsen af ​​internationale forretningsstrategier. MIB-programmet forbereder eleverne til at lykkes i ledelsesmæssige og faglige positioner i den globale økonomi. UOW MIB kandidater vil forstå komplekse globale kultur og erkende, hvordan de kan få indflydelse på succesen af ​​deres virksomhed.

&nbsp

Highlights

&nbsp

Programmet undersøger forretningsmæssige emner, som påvirker primært på Asia Pacific-regionen og fremhæver de nødvendige færdigheder til at udvikle sunde, gennemførlige forretningsstrategier for effektivt at operere i det globale erhvervsklima UOW var den første i Australien til at udvikle og tilbyde denne grad Dette program er designet til både business graduate og dem med en grad fra et anerkendt universitet i en ikke-business område af undersøgelsen, der ønsker at supplere deres studier ved at foretage en velstruktureret program, der giver dem væsentlige forretningsmæssige færdigheder med henblik på at forfølge en karriere i international business Forbereder eleverne til at lykkes i ledelsesmæssige og faglige positioner i den globale økonomi Dette er en 2-årig deltidsuddannelse program. Vi tilbyder også en fuld tid program, hvor de studerende skal udfylde 8 patienter til at opgradere ... [-]
Malaysia Subang Jaya Batu Pahat
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

INTI