Infrastructure University Kuala Lumpur

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den første Infrastruktur University Campus i Malaysia

Styrken af ​​infrastruktur University Kuala Lumpur i dag stammer fra sin rige historie. For mere end 15 år har IUKL leveret kvalitetsuddannelse og fremragende professionel service inden for forskellige områder af infrastruktur.

IUKL er den forreste infrastruktur universitet i Malaysia, som understreger integrationen af ​​både hårde og bløde aspekter af infrastruktur, stræber efter at producere technopreneurs og kvalificeret arbejdskraft med enestående kommunikation, teknologiske og ledelsesmæssige færdigheder.

Forbedret med up-to-date akademiske faciliteter, og undervist af højt kvalificerede undervisere blandt hvem er branchens aktører, IUKL bestræber sig på at sikre uddannelse af høj kvalitet inden for områder af teknik, økonomi, kommunikation, Language Studies, Arkitektur, bioteknologi, informationsteknologi og mange flere .

Som datterselskab af Protasco Berhad, et selskab noteret på Main Board of Bursa Malaysia, er IUKL begået i engineering fremtiden for morgendagens ledere. IUKL engagement i at yde kvalitetsundervisning har hjulpet mange studerende i at tilegne sig den nødvendige viden, færdigheder og hands-on ekspertise i at blive respekterede udøvere på forskellige områder. Styret af universitetets motto "For Viden, For Humanity", IUKL stræber efter at sikre, at hver elev er grundigt udstyret og bemyndiget til at møde fremtidens udfordringer ved at forberede dem holistisk dag.

Uddannelsen som IUKL giver er afbalanceret - studerende vil finde deres sind udfordret, deres praktiske færdigheder finpudset og deres sociale interaktion færdigheder forbedres. De så godt blive gennemsyret høje moralske værdier til at hjælpe materialisere Vision 2020 og K-økonomi.

Vores vision

At være en verdenskendt Infrastruktur Universitet.

Vores mission

IUKL stræber efter det optimale i forskellige områder af infrastruktur ved at levere uddannelse af høj kvalitet, avanceret viden, state-of-the-art-teknologi og fremragende professionel service.

Vores Motto

For Viden, for menneskeheden.

Hvorfor studere på IUKL?

Kvalitet Uddannelse

At være i uddannelse i mere end 15 år har IUKL leveret kvalitetsuddannelse og fremragende professionel service på forskellige områder. IUKL blev bedømt som en "Excellent" (Tier 5) fuldgyldigt universitet i 2011 og 2013 MQA Rating System for malaysiske højere uddannelsesinstitutioner (SETARA). Med det, IUKL er blandt en af ​​de øverste rangerende universiteter og den eneste infrastruktur University i Malaysia, og vi vil gerne mester os i området for infrastruktur. Vi mener, at "infrastruktur" ikke kun begrænset til bygninger, byggeri og teknologi, men også blød "infrastruktur" såsom kommunikation, sprogkundskaber, handel og informationsteknologi.

Professionel Anerkendelse

Alle programmer, der tilbydes af IUKL er godkendt af både Undervisningsministeriet og Malaysia Kvalifikation Agency (MQA).

IUKL modtager faglig anerkendelse fra forskellige lokale og internationale faglige organisationer - Board of Engineers Malaysia (BEM), arkitektnævnet Malaysia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM), Washington Accord, Cisco, International Organization for Standardization (ISO), Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA), blandt andre.

Board of Engineers, Malaysia (BEM)
Washington Accord
Arkitektnævnet Malaysia (LAM)
Land Surveyors Board
Sabah Surveyors Board
Royal Institute of Surveyors Malaysia (RISM)
Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute Of statsautoriserede revisorer (MICPA)
Den malaysiske Institute of Chartered sekretærer og administratorer (MAICSA)
Cisco
Malaysiske Software Testing Board
Bestyrelse valuarer, Vurderingsmænd og ejendomsmæglere Malaysia
Bestyrelse Mængde Surveyors Malaysia

På Campus Accommodation

IUKL er sat i 100-acre De Centrum City, som er klar til at blive en moderne township, veludstyret med en lang række faciliteter til sine elevers behov, fra hyggelige boliger og hostel til kommercielle områder, inden for en sikker og grønt miljø.

Worldwide Samarbejdspartnere med top-rangerende universiteter

DET FORENEDE KONGERIGE

University of Birmingham
UNIVERSITET PORTSMOUTH
University of East London
Sheffield Hallam UNIVERSITY
Glasgow Caledonian UNIVERSITY
UNIVERSITET NORTHAMPTON
UNIVERSITY COLLEGE BIRMINGHAM
University of South WALES

AUSTRALIEN

CURTIN University of Technology
University of Newcastle
University of New South Wales
University of Tasmania

KINA

Tongji Universitet
XINJIANG UNIVERSITET finans og økonomi
Shangluo UNIVERSITY
Hebei UNIVERSITY

NEW ZEALAND

Lincoln University
Massey University
Waikato-universitetet

HOLLAND

Hanze University of Applied Sciences

IRLAND

ATHLONE INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Stipendier og lån

IUKL mener, at uddannelse bør stilles til rådighed for alle. Derfor ved IUKL, er der forskellige legater og stipendier til rådighed. Udover IUKL Scholarship og Deltagerbetaling Waiver Scheme, kan de studerende også søge om lån og stipendium fra MARA, PTPTN og EPF, blandt andre.

Klubber og foreninger

Den Studerende Division giver muligheder for studerende at udforske deres interesser med praktisk erfaring gennem aktiviteter, der arrangeres i løbet af året. Der er mere end 40 klubber og foreninger på IUKL. Deltagelse i klubber og foreninger giver hands-on erfaring for ledelse og udvikling karakter.

Karriereudvikling

Hovedformålet med enheden IUKL Karriereudvikling er at hjælpe de studerende at identificere og vælge de bedste karrieremuligheder til rådighed for dem. Processen med karriereplanlægning og udvikling starter så tidligt som når den studerende begynder deres program med IUKL.

Faciliteter

IUKL brede vifte af akademiske og faglige kurser foregår i moderne studier, laboratorier og værksteder, der er udstyret med den nyeste teknologi og udstyr til at forbedre din læring oplevelse, uanset om du studerer Engineering, Computing, Arkitektur, Forretning, sprog eller videnskab.

Student Community

IUKL studerende samfund er en kombination af lokale og internationale studerende fra 50 lande. Denne faktor vil udsætte studerende for etnisk mangfoldighed, som indirekte øger selvtillid og kommunikationsevner.

Erfarne og kvalificerede videnskabelige medarbejdere

Studerende på IUKL er undervist af højt kvalificerede undervisere, hvoraf nogle er branchens aktører. IUKL roser sig i at give de studerende praktisk hands-on erfaring, der indskærper tillid og giver dig mulighed for at være klar til arbejdspladsen efter endt uddannelse.

Placeringer

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Malaysia
Telefonnummer
+60 3-8738 3260

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig