Læs den officielle beskrivelse

Den første Infrastruktur University Campus i Malaysia

Styrken af ​​infrastruktur University Kuala Lumpur i dag stammer fra sin rige historie. For mere end 15 år har IUKL leveret kvalitetsuddannelse og fremragende professionel service inden for forskellige områder af infrastruktur.

IUKL er den forreste infrastruktur universitet i Malaysia, som understreger integrationen af ​​både hårde og bløde aspekter af infrastruktur, stræber efter at producere technopreneurs og kvalificeret arbejdskraft med enestående kommunikation, teknologiske og ledelsesmæssige færdigheder.

Forbedret med up-to-date akademiske faciliteter, og undervist af højt kvalificerede undervisere blandt hvem er branchens aktører, IUKL bestræber sig på at sikre uddannelse af høj kvalitet inden for områder af teknik, økonomi, kommunikation, Language Studies, Arkitektur, bioteknologi, informationsteknologi og mange flere .

Som datterselskab af Protasco Berhad, et selskab noteret på Main Board of Bursa Malaysia, er IUKL begået i engineering fremtiden for morgendagens ledere. IUKL engagement i at yde kvalitetsundervisning har hjulpet mange studerende i at tilegne sig den nødvendige viden, færdigheder og hands-on ekspertise i at blive respekterede udøvere på forskellige områder. Styret af universitetets motto "For Viden, For Humanity", IUKL stræber efter at sikre, at hver elev er grundigt udstyret og bemyndiget til at møde fremtidens udfordringer ved at forberede dem holistisk dag.

Uddannelsen som IUKL giver er afbalanceret - studerende vil finde deres sind udfordret, deres praktiske færdigheder finpudset og deres sociale interaktion færdigheder forbedres. De så godt blive gennemsyret høje moralske værdier til at hjælpe materialisere Vision 2020 og K-økonomi.

Vores vision

At være en verdenskendt Infrastruktur Universitet.

Vores mission

IUKL stræber efter det optimale i forskellige områder af infrastruktur ved at levere uddannelse af høj kvalitet, avanceret viden, state-of-the-art-teknologi og fremragende professionel service.

Vores Motto

For Viden, for menneskeheden.

Hvorfor studere på IUKL?

Kvalitet Uddannelse

At være i uddannelse i mere end 15 år har IUKL leveret kvalitetsuddannelse og fremragende professionel service på forskellige områder. IUKL blev bedømt som en "Excellent" (Tier 5) fuldgyldigt universitet i 2011 og 2013 MQA Rating System for malaysiske højere uddannelsesinstitutioner (SETARA). Med det, IUKL er blandt en af ​​de øverste rangerende universiteter og den eneste infrastruktur University i Malaysia, og vi vil gerne mester os i området for infrastruktur. Vi mener, at "infrastruktur" ikke kun begrænset til bygninger, byggeri og teknologi, men også blød "infrastruktur" såsom kommunikation, sprogkundskaber, handel og informationsteknologi.

Professionel Anerkendelse

Alle programmer, der tilbydes af IUKL er godkendt af både Undervisningsministeriet og Malaysia Kvalifikation Agency (MQA).

IUKL modtager faglig anerkendelse fra forskellige lokale og internationale faglige organisationer - Board of Engineers Malaysia (BEM), arkitektnævnet Malaysia (LAM), Land Surveyors Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM), Washington Accord, Cisco, International Organization for Standardization (ISO), Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA), blandt andre.

Board of Engineers, Malaysia (BEM)
Washington Accord
Arkitektnævnet Malaysia (LAM)
Land Surveyors Board
Sabah Surveyors Board
Royal Institute of Surveyors Malaysia (RISM)
Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute Of statsautoriserede revisorer (MICPA)
Den malaysiske Institute of Chartered sekretærer og administratorer (MAICSA)
Cisco
Malaysiske Software Testing Board
Bestyrelse valuarer, Vurderingsmænd og ejendomsmæglere Malaysia
Bestyrelse Mængde Surveyors Malaysia

På Campus Accommodation

IUKL er sat i 100-acre De Centrum City, som er klar til at blive en moderne township, veludstyret med en lang række faciliteter til sine elevers behov, fra hyggelige boliger og hostel til kommercielle områder, inden for en sikker og grønt miljø.

Worldwide Samarbejdspartnere med top-rangerende universiteter

DET FORENEDE KONGERIGE

University of Birmingham
UNIVERSITET PORTSMOUTH
University of East London
Sheffield Hallam UNIVERSITY
Glasgow Caledonian UNIVERSITY
UNIVERSITET NORTHAMPTON
UNIVERSITY COLLEGE BIRMINGHAM
University of South WALES

AUSTRALIEN

CURTIN University of Technology
University of Newcastle
University of New South Wales
University of Tasmania

KINA

Tongji Universitet
XINJIANG UNIVERSITET finans og økonomi
Shangluo UNIVERSITY
Hebei UNIVERSITY

NEW ZEALAND

Lincoln University
Massey University
Waikato-universitetet

HOLLAND

Hanze University of Applied Sciences

IRLAND

ATHLONE INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Stipendier og lån

IUKL mener, at uddannelse bør stilles til rådighed for alle. Derfor ved IUKL, er der forskellige legater og stipendier til rådighed. Udover IUKL Scholarship og Deltagerbetaling Waiver Scheme, kan de studerende også søge om lån og stipendium fra MARA, PTPTN og EPF, blandt andre.

Klubber og foreninger

Den Studerende Division giver muligheder for studerende at udforske deres interesser med praktisk erfaring gennem aktiviteter, der arrangeres i løbet af året. Der er mere end 40 klubber og foreninger på IUKL. Deltagelse i klubber og foreninger giver hands-on erfaring for ledelse og udvikling karakter.

Karriereudvikling

Hovedformålet med enheden IUKL Karriereudvikling er at hjælpe de studerende at identificere og vælge de bedste karrieremuligheder til rådighed for dem. Processen med karriereplanlægning og udvikling starter så tidligt som når den studerende begynder deres program med IUKL.

Faciliteter

IUKL brede vifte af akademiske og faglige kurser foregår i moderne studier, laboratorier og værksteder, der er udstyret med den nyeste teknologi og udstyr til at forbedre din læring oplevelse, uanset om du studerer Engineering, Computing, Arkitektur, Forretning, sprog eller videnskab.

Student Community

IUKL studerende samfund er en kombination af lokale og internationale studerende fra 50 lande. Denne faktor vil udsætte studerende for etnisk mangfoldighed, som indirekte øger selvtillid og kommunikationsevner.

Erfarne og kvalificerede videnskabelige medarbejdere

Studerende på IUKL er undervist af højt kvalificerede undervisere, hvoraf nogle er branchens aktører. IUKL roser sig i at give de studerende praktisk hands-on erfaring, der indskærper tillid og giver dig mulighed for at være klar til arbejdspladsen efter endt uddannelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Infrastructure University Kuala Lumpur

The Master of Architecture program vil være om miljømæssigt bæredygtig arkitektur, der bestræber sig på at minimere den negative effekt af bygningen af ​​miljøet med effe ... [+]

Master of Architecture

The Master of Architecture program vil handle om:

Effekten af ​​arkitekturen på fællesskabet og samfundet. Dette vil være det vigtigste inspiration og bekymring for vores design strategier, især med hensyn til sikkerhed, komfort og velvære. Den miljømæssigt bæredygtig arkitektur, der bestræber sig på at minimere den negative effekt af bygningen af ​​miljøet med effektivitet og mådehold i brugen af ​​materialer, energi og udvikling plads. Bæredygtig arkitektur, der er meget opmærksom på forbruget af energi og økologisk bevaring i udformningen af ​​det byggede miljø vil være de grundlæggende principper for vores design hensigt. Forpligtelsen til at udforske bæredygtig begrebet grundlæggende principper, metoder og tilgang, der inden for arkitektonisk ledelse proceduren for planlægning, design og levere infrastruktur. Den påskønnelse og tankevækkende overvejelser om sammenhæng, rammer og kultur plads, arkitektur, som svar på dens omgivende ved at respektere det, der allerede der, genius loci. Nøglefunktioner Studio-baseret læring Anlægsbesøg og vurderinger Konstant kommunikation med undervisere og vejledere Kritisk tænkning og selvstændig læring, der passer til en kandidatuddannelse strenghed og krav program moduler ... [-]
Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Infrastructure University Kuala Lumpur

Som en af ​​de mest anerkendte universiteter inden for anlægsarbejde i Malaysia, IUKL tilbyder en Master of Civil Engineering (ved forskning) program. Master i Byggeri o ... [+]

Master i Byggeri og Anlæg (af Research)

Som en af ​​de mest anerkendte universiteter inden for anlægsarbejde i Malaysia, IUKL tilbyder en Master of Civil Engineering (ved forskning) program. Master i Byggeri og Anlæg er designet til at give de studerende en formel kvalifikation i teknik på master niveau. Kandidaten kan vælge ethvert område af ingeniørarbejde tilbudt dvs. Byggeri, Strukturelle, Geoteknisk, Hydraulisk & vandressourcer og Highway & Pavement teknik. Karrieremuligheder findes i en bred vifte af organisationer, herunder produktionsvirksomheder, forskningsorganisationer, akademiske institutioner, energiagenturer, lokale, statslige og føderale regeringer og lokale myndigheder.... [-]

Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Infrastructure University Kuala Lumpur

The Master of Electronics Engineering (MEE) program (af Research) har til formål at forberede ingeniører med avanceret teknisk viden og færdigheder i at finde praktiske o ... [+]

The Master of Electronics Engineering (MEE) program (af Research) har til formål at forberede ingeniører med avanceret teknisk viden og færdigheder i at finde praktiske og videnskabelige løsninger til at opfylde de behov og ændringer i de nuværende tekniske problemer. Programmet vil også give en vej for eksamen studerende at gennemføre ph.d.-forskning i en af ​​de specialiserede områder af elektronik.

Nøglefunktioner Berigelse teknisk forskning og uddannelse gennem design og infrastruktur tilgange. Illustrerer infrastrukturen tilgange gennem et program med fokus på design, udvikling og kommercialisering af industrielle mikroelektronik og kommunikationssystemer. På vej mod en kreativ økonomi ved hjælp af videnøkonomien for at opretholde udviklingen i alle områder af Mikroelektronik og kommunikation Engineering. Computer Program Development Systems og simulatorer er tilgængelige til støtte for forskningsarbejde. Adgangskrav En bachelorgrad i det relevante område med en CGPA på 2,75 og derover fra IUKL eller eventuelle institutioner for videregående uddannelse akkrediteret af regeringen, eller andre tilsvarende kvalifikationer er godkendt af senatet i IUKL En bacheloruddannelse med CGPA på 2,50 og derover kan gælde for et program, indtil den interne evaluering af fakultetet En bacheloruddannelse med CGPA på 2,00 og derover kan gælde for det program, der er underlagt 5 års erhvervserfaring med relevante område For lokale ansøgere, til tilstrækkelig beherskelse af det engelske sprog på tilfredsstillende gennemføre kurset Internationale ansøgere, der stammer fra et land, hvor engelsk er modersmålet; OR er forpligtet til at have et minimum score på TOEFL 550 eller IELTS 6.0 .; OR har opnået en grad fra et universitet, hvor undervisningssprog... [-]
Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Infrastructure University Kuala Lumpur

Master i Information Technology (ved forskning) har til formål at forberede kandidater fra IT-baggrund og ikke it-baggrund med avanceret teknisk viden og færdigheder i at ... [+]

Master i informationsteknologi

Master i Information Technology (ved forskning) har til formål at forberede kandidater fra IT-baggrund og ikke it-baggrund med avanceret teknisk viden og færdigheder i at finde praktiske og videnskabelige løsning til at opfylde de behov og ændringer i de nuværende it-problemer. Programmet vil også give en vej for eksamen studerende at gennemføre ph.d.-forskning i en af ​​de specialiserede områder af IT.

Nøglefunktioner Forberedelse eleverne til at være kompetent til forskning og udvikling i bestemte områder af informationsteknologi Udvikling af elevernes intellektuelle evner gennem forskning og vellykket anvendelse af avancerede værktøjer og teknikker, der vil understøtte deres faglige udvikling Computer relaterede udviklingsværktøjer og simulatorer er tilgængelige til støtte for forskningsarbejde. Forskningsområder ... [-]
Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Infrastructure University Kuala Lumpur

Master of Science (M.Sc.) i byggede miljø program er designet til at give de studerende en formel kvalifikation i byggede miljø på kandidatniveau. Gennem programmet, vil ... [+]

Master of Science i Built Environment (af Research)

Master of Science (M.Sc.) i byggede miljø program er designet til at give de studerende en formel kvalifikation i byggede miljø på kandidatniveau. Gennem programmet, vil fagfolk og kandidater udstyres med teknisk viden og færdigheder, der kræves i det byggede miljø sektoren. Programmet fungerer også som en mulighed og sti at forfølge ph.d. i Built Environment og andre relevante områder.

Nøglefunktioner Forberedelse eleverne til at være kompetent til forskning og udvikling i specifikke områder af Built Environment. Udvikling af elevernes intellektuelle evner gennem forskning og vellykket anvendelse af avancerede værktøjer og teknikker, der vil understøtte deres faglige udvikling. Fleksibilitet af forskningsprojekter: akademikere, professionel, industrielle, osv Forskningsområder arkitektur Geomatic Engineering Mængde Landmåling landskabsarkitektur Faciliteter ledelse Ejendom ... [-]
Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Infrastructure University Kuala Lumpur

Som en af ​​de mest anerkendte universitet inden for anlægsarbejde i Malaysia, er IUKL tilbyder en Master of Science i Construction Management grad (ved Mix-mode). Master ... [+]

Som en af ​​de mest anerkendte universitet inden for anlægsarbejde i Malaysia, er IUKL tilbyder en Master of Science i Construction Management grad (ved Mix-mode). Master of Science i Construction Management (MScCM) er designet til studerende med en bachelor-grad i en relativ ingeniør disciplin, der ønsker at forfølge en kandidatgrad. Master of Science i Construction Management er designet til at give de studerende en formel kvalifikation på kandidatniveau.

Master of Science i Construction Management-program giver tværfaglig og høj kvalitet universitetsuddannelse inden for Construction Management. Ansøgerne vil blive trænet med teknisk og ledelsesmæssig viden og færdigheder til: (i) kunne planlægge, drive og styre byggeprojekter; og (Ii) rådgive og hjælpe myndighederne i beslutningsprocessen og den politiske beslutningsproces.... [-]

Malaysia Kajang
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

IUKL