Monash University Malaysia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oprettet i 1998, er Monash University Malaysia et af Malaysias mest respekterede universiteter. Vi er Monash Universitetets globale fodaftryk i den asiatiske region, og vi bærer sondringen mellem at være den malaysiske bestanddel af et førende forskningsintensivt australsk universitet rangeret blandt de 100 bedste universiteter i verden og et medlem af Australiens prestigefyldte gruppe af otte ( Go8) **.

Med en Monash-grad er vores kandidater, der er globalt engageret og brancheorienteret, i stand til at forfølge givende karrierer i både den offentlige og private sektor i hele regionen. Vi ligger 30 minutter syd for Kuala Lumpur, en af Asiens mest kommercielle, dynamiske, spændende og kulturelt forskellige hovedstæder. Vores studerende har adgang til billig, ren og sikker indkvartering, en række lækker køkken og nyder en kosmopolitisk livsstil i et multikulturelt miljø.

Vores fakultet er en blanding af lokalt og internationalt rekrutterede akademikere med omfattende undervisnings-, forretnings- og brancheerfaring. De bringer mange års viden fra forskning inden for deres respektive felter ind i klasseværelset, hvilket giver studerende et stimulerende akademisk miljø. Klasserne er små i antal, så lektorerne kan imødekomme de studerendes individuelle behov. Siden vores begyndelse har Monash Malaysia opbygget et ry for kvalitet, troværdighed og integritet og holdes højt af vores studerende, alumner, industri og regering.

Vi er forpligtet til at maksimere potentialet hos alle i det globale samfund, vi tjener, og søger at udvikle afrundede personer, der omfavner udfordring og forandring. Vi opfordrer til kritisk tænkning til at hjælpe med at finde nye ideer, afsløre nye perspektiver og udtænke løsninger. Vi opretholder en lang og stolt tradition for ekspertise inden for uddannelse kombineret med liberale undersøgelsesværdier, der giver et frugtbart miljø for lyse unge sind at blomstre og livslange muligheder for dem, der ønsker at forbedre deres uddannelse og karriere. Monash University Malaysia Fakta hurtigt overblik ***

** Go8 er en koalition af Australiens førende forskningsuniversiteter

Placeringer

Subang Jaya

Monash University Malaysia

Address
Jalan Lagoon Selatan
47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
Telefonnummer
+60 3-5514 6000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig