Read the Official Description

MMU glæder håbefulde studerende fra hele verden, fordi vi mener, at en multikulturel og multinational campus vil berige elevernes erfaringer med hensyn til social og kulturel mangfoldighed. Studerende har mulighed for at møde folk fra forskellige kulturer og etnisk baggrund og udvikle en tværkulturel forståelse indbyrdes.

HVORFOR VÆLGE MMU? Multimedia University (MMU), i Malaysia er konstant søger at fremtiden for undervisning og forskning. Her er nogle gode grunde til at gøre MMU dit universitet kan være den bedste løsning i din karriere.

Global ry Den første private universitet i Malaysia være opført i top 200 Asian University Rankings og rangeret sjette i top 500 i International Student Anmeldelse af QS (Quacquarelli Symonds Ltd), de compilere af Times Higher Education.

Vinderen af ​​vores Mærke Excellence Award, kategori 2, serviceteknikere af Ministeriet for international handel og industri, Malaysia.An Fremragende University (Tier-5) vurderet af de malaysiske universiteter og University Colleges (SETARA) og den malaysiske Kvalifikation Agency (MQA ).

The Best Private University i Malaysia for den højeste Journal Citation Count, revideret af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Malaysia.

Strategisk partnerskab

MMU har samarbejdet med store ikt organer som Nokia, Intel, Microsoft, Cisco, Motorola, Ericson og etc. Vores strategiske partnerskab sikrer, at du er udsat for den bedste og nyeste teknologier til støtte for dine læringsaktiviteter.

Kvalitetsprogrammer

Vores foredrag giver en række spændende studiemuligheder for studerende, der holder programmer karriere fokuserede, der er relevante for industrien og give kandidaterne den konkurrencefordel i arbejdspladsen.

Undervisning Excellence

Fleksibel læring er en del af universitetets strategi til at levere en forbedret, elev - centreret tilgang til læring ved at anvende de mest effektive, fleksible og passende undervisning og læring modes og teknologier.

Spændende Campus livsstil MMU tilskynder kulturel mangfoldighed og giver ubegrænsede muligheder for studerende til at udvikle deres interesse og møde nye mennesker. Erfaringer på MMU kan være både socialt og fagligt givende, med adgang til de nyeste sport og fitness-faciliteter samt muligheder for at nyde stimulerende kulturelle aktiviteter.

Karrieremuligheder

MMU producerer succesfulde kandidater, der er førende på deres felt. Baseret på undersøgelse, mere end 90 procent af de studerende får deres første job inden 6 måneder efter endt uddannelse

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Multimedia University

Postgraduate programmer i Multimedia University udbydes af de forskellige Fakulteter universitetet, men administreres af Institut for overbygningsuddannelser (IPS). Læs v ... [+]

Postgraduate programmer i Multimedia University udbydes af de forskellige Fakulteter universitetet, men administreres af Institut for overbygningsuddannelser (IPS). Læs venligst oplysningerne i dette afsnit for mere information om ph.d.-programmer i MMU.

INSTITUT FOR Postgraduate studier Instituttet for overbygningsuddannelser (IPS) blev oprettet med det primære fokus på at fremme postgraduate forskning og uddannelse i MMU. Funktioner af IPS omfatter:

For at kunne fungere som sekretariat for bestyrelsen for overbygningsuddannelser. For at formulere politikker, anmeldelse regler og bestemmelser vedrørende forvaltningen af ​​postgraduate programmer. For at adminis... [-]
Malaysia Cyberjaya
January 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk