Perdana University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Rektor budskab

Hilsen fra Perdana University, Malaysia.

Perdana University blev etableret i 2011 i regi af det offentlig-private partnerskab enhed af statsministerens afdeling.

Det begyndte med to medicinske programmer: Doctor of Medicine, tilbydes gennem Graduate School of Medicine, og Bachelor of Medicine foretaget af Perdana University-Royal College of Surgeons i Irland School of Medicine. Førstnævnte er den første kandidat post medicinsk program i Malaysia. Perdana har i en kort span tid udvidet med andre programmer, herunder ergoterapi, International Handel, Bioinformatik og Foundation i Science.

Perdana University har indført en midlertidig campus, der er godt indrettet, udstyret og kablet for at give let adgang til online undervisning platforme, selv når man er på farten. Vi tager alvorligt efterretning, at den bedste af de fysiske faciliteter vil forblive som idylliske strukturer uden støtte fra en kompetent, engageret og passioneret fakultet til at guide og vejlede vores studerende i akademiske og videnskabelige aktiviteter, som de selv fordybe samt i forskning med de mange samarbejder akademiske partnere. Vi er meget heldige faktisk at vi i løbet af denne korte periode er i stand til at tiltrække engagerede og dynamiske akademikere samt universitetsadministratorer, lokalt og internationalt, for at deltage i vores Team Perdana. Vores internationale fakultet medlemmer kommer fra hele verden, herunder malaysiske talenter fra udlandet, der er villige til at vende hjem gennem Talent Corp Malaysia program.

Vice kansler besked

Vores studerende danner en bemærkelsesværdig Galere af lidenskabelige individer, der besidder kvaliteter og beredskab er nødvendigt at stå op til kompleksiteten og iboende vanskeligheder for deres respektive studier. Sammen med dem, da vi kortlægge vores fremtid som en videnskabelig samfund, tager vi cue af ordene fra Sydney J Harris, at "Hele formålet med uddannelse er at vende spejle til vinduer", der vil udvide vores horisont og åbne uendelige muligheder.

Velkommen til Perdana (Premier) familie. Som du kigger ud af vores vinduer, vil du se ubegrænsede muligheder i din forberedelse til at blive medlem af en ny, spændende videnbaseret fremtid.

Tak. Hold godt og i kontakt.

Professor Dato 'Dr. Syed Ahmad Bin Hussein administrerende direktør / vicekansler

Placeringer

Serdang

Perdana University

Address
Serdang, Selangor, Malaysia
Telefonnummer
+60 3-8941 8646

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig