SEGi University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SEGi University and Colleges åbnede først sine døre som Systematic College i 1977 i hjertet af Kuala Lumpurs kommercielle distrikt og tilbyder globalt anerkendte faglige kvalifikationer. Siden da har SEGi oplevet en betydelig vækst ved at tilpasse sig og imødekomme en stigende efterspørgsel efter videregående uddannelse og faglige kvalifikationer i Malaysia. SEGi kendt som en af de største private videregående uddannelsesudbydere i Malaysia og SEGi nu 25.000 studerende på fem større campusser i Kota Damansara, Kuala Lumpur, Subang Jaya, Penang og Sarawak.

I dag er betydningen af at bestige karrierestigen i branchen meget konkurrencedygtig, og derfor tilbyder SEGi nu en ny gennembrudsmetode kendt som PACE eller Professional and Continuing Education. SEGi PACE gør det muligt for voksne, der arbejder, at opgradere deres kvalifikationsniveau, mens de imødekommer deres arbejdsplan og dermed opfylde balance mellem arbejde og privatliv.

Med vores tro på at gøre uddannelse af høj kvalitet tilgængelig, er vi forpligtet til at yde en fremragende uddannelse til ivrige sind og naturlige talenter for at maksimere dine unikke potentialer.

Hvis du stræber efter at omdefinere benchmarks for ekspertise inden for dit felt, vil vi gerne omfavne denne lidenskab med dig. Sammen kan vi opbygge gensidig tillid - hvad vi holder meget af for hver SEGian . Vi muliggør lovende sind med en holistisk læringsoplevelse og genopdager konstant nye måder at gøre en forskel i dine liv på.

Vores unikke egenskaber af kvalitet, lidenskab, livskraft og pleje er nøglen og vejledende principper, der baner vejen for både din vækst og vores.

Med næsten 4 årtiers modenhed har vi nu skåret vores brandløfte, der er 'Det bedste i dig, gjort muligt'. Er du klar til at tage ud på denne rejse for at gøre en forskel sammen?

Placeringer

Petaling Jaya

Address
Jalan Teknologi
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: