Læs den officielle beskrivelse

UNITAR International University

UNITAR International University ( UNITAR ) blev etableret i 1997 og er en visionær og UNITAR institution, kendt for at være det første virtuelle universitet i Sydøstasien og et af de banebrydende private universiteter i Malaysia.

Vores programmer tilbydes på vores hoved campus i by Kelana Jaya og på 11 andre uafhængige campuser spredt over hele Malaysia. Vi har 36 akademiske programmer, der spænder fra institutets, diplom- og kandidatniveau til post-graduate master og doctorates. Vi er stolte over at have forpligtet akademikere til at bo i forskellige fakulteter og skoler som Business

Siden starten har vi forfulgt innovativ læring, hvor teknologi supplerer menneskelig interaktion på en stærk uddannelsesplatform. Vores udøvelse af overkommelig og kvalitetsuddannelse i både konventionelle og fjernundervisningsmetoder fortsætter indtil i dag og er udformet i vores UNITAR Uddannelseskern ("UNIEC"), der opfylder de nyeste behov for 21. århundredes uddannelse.

UNITAR College

UNITAR College blev etableret i 2016 og fungerer som en søsterinstitution til UNITAR International University og er etableret som en feeder til universiteten. I øjeblikket tilbyder UNITAR College certifikatprogrammer inden for business og gæstfrihed. I fremtiden vil vi tilbyde eksamensprogrammer og samarbejdsprogrammer med etablerede udenlandske universiteter.

Programmer fra UNITAR College er designet med henblik på at omfavne "Erfaringslæring

UNITAR College giver en Pathway til en lysere fremtid for studerende, der ønsker at forfølge en international grad til overkommelige omkostninger. Global anerkendelse og internationale standarder for programmets pensum vil give kandidater bedre karrieremuligheder.

Vores ambitioner

Fokuseret på vores Vision. Forpligtet til vores mission.

Vores vision

At være førende Innovative Social Sciences University.

Mission

  • At udvide adgangen til at lære
  • At pleje sunde kandidater
  • At opbygge en bæredygtig virksomhed

Senatet

Universitetss senat er den højeste akademiske enhed af UNITAR International University ( UNITAR ), med forbehold af bestemmelserne i forfatningen og universitetets vedtægter og forskrifter. Universitetss senat har kontrol og generel instruks for undervisning, forskning og eksamen samt magt til at tildele certifikater, eksamensbeviser og grader.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UNITAR

Master of Education (Uddannelsesledelse ... [+]

Oversigt

Master of Education (Uddannelsesledelse

Programkrav

Du skal opfylde følgende krav for at blive betragtet for adgang til UNITAR masterprogrammet:

Bacheloruddannelse (Hons) / Bacheloruddannelse (Hons) i uddannelse med et minimum CGPA på 2,50 fra en institution anerkendt af den malaysiske regering eller faglige organer; ELLERBacheloruddannelse (Hons) med et minimum CGPA på 2,50 og uddannelsesbevis / uddannelsesbevis / diplom i undervisning fra en institution anerkendt af den malaysiske regering eller faglige organer; ELLERBacheloruddannelse (Hons) med et minimum CGPA på 2,50 og uddannelsesbevis / uddannelsesbevis / diplom undervisning fra en institution anerkendt af den malaysiske regering eller faglige organer og skal have 1 års erhvervserfaring på det beslægtede område ELLEREn Bachelor's Degree (Hons) med CGPA mindre end 2,50, kan accepteres med forbehold af fem (5) års erhvervserfaring i det relaterede felt; ELLERAnsøgere i kandidatuddannelsen (niveau 7, MQF) gennem APEL, skal være en malaysisk statsborger i alderen over 30 år i ansøgningsåret med relevant erhvervserfaring / tidligere erfaringsundervisning og bestået APEL-vurdering.Kursusstruktur... [-]
Malaysia Selangor
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNITAR

Master of Education (Undervisning i engelsk som andresprog) er ideel til dem, der ønsker at få specialiseret viden i at undervise engelsk til andre, hvor engelsk ikke er ... [+]

Oversigt

Master of Education (Undervisning i engelsk som andresprog) er ideel til dem, der ønsker at få specialiseret viden i at undervise engelsk til andre, hvor engelsk ikke er deres modersmål. Gennem de udbudte moduler udvikler de studerende en dybere forståelse af de grundlæggende principper for undervisning og læring af det engelske sprog.

Programkrav

Du skal opfylde følgende krav for at blive betragtet for adgang til UNITAR masterprogrammet:

Bacheloruddannelse (Hons) / Bacheloruddannelse (Hons) i uddannelse med et minimum CGPA på 2,50 fra en institution anerkendt af den malaysiske regering; ELLERBacheloruddannelsen (Hons) og diplom i uddannelse / certifikat i uddannelse / diplom i undervisning fra en institution anerkendt af den malaysiske regering; ELLERBacheloruddannelse Uddannelse fra en institution anerkendt af den malaysiske regering og skal have 1 års erhvervserfaring på det beslægtede område; ELLERBacheloruddannelse / Undervisningsbevis / Undervisningsbevis / Undervisningsbevis fra en institution anerkendt af den malaysiske regering og skal have 1 års erhvervserfaring inden for det tilknyttede felt ELLERBacheloruddannelse (Hons) med CGPA mindre end 2,50, kan accepteres med forbehold af fem (5) års erhvervserfaring inden for det relaterede felt... [-]
Malaysia Selangor
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malaysia